Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57

Merhaba kızlar bugün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim kan değerleri düşük çıktığı için perinatolijiye yönlendirdi. . Çok endişelendik güvenilir bir doktordan randevu aldık iyice baktı herşeyine detaylı muayene etti çok şükür herşey yolunda . Cinsiyeti erkek olabilir tam belli değil dedi

Merhaba hanımlar benim de bugün 13+0 ikili test için gittim, kan tahlili falan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. kalp atşını duydum bugün. BU ikinci çocuğum ,ama 10 yıl aradan sonra oldu ve oğlum otizmliydi uzun seneler çok korktum bebek yapmaya.Oğlumda büyüdü artık çok şükür güzelde yetişti :) Çok şükür şimdi bebeğimiz kendisi geldi hayatımıza. Bize de bol bol dua edin. İlk bebek gibi o kadar heycanlıyım ki anlatamam :)

Güzel olacak inşallah korkmayın sağlıkla alın kucağınıza

Maşallah cinsiyeti de öğrenirsin eni sonu sağlıklı olsunda

İyiyim Elhamdulillah aşko işte bir baş ağrısı gidiyor maalesef demek ki hamilelikten bu sizde de varsa bu mentollü şeyler varya aktarlarda dedim onlardan mı alıp sürsem dayanamıyorum çünkü.
Ahahaha alemsin ua göğüs hassasiyetim benim de arttı

Tövbe tövbe kız o nasıl rüya :/
Aynen demek ki herkeste oluyor bu ağrı bende diyorum bende mi sadece püffffff aynen öyle gözüme bile vuruyor agrı

Migren taşı önermişti burdan arkadaş fırsatım olmadı ama deneyeceğim çekemiyorum bu ağrıları çünkü. Bana sanırım tek iyi gelen şey beklemek oluyor ne yaptıysam geçmiyor çünkü kendi haline bırakıyorum çekiyorum yani saatlerce.

Hahah bebişe hazırlık memikler işte

Kızlar e nabızda ikili test sonucu böyle mi çıkıyor? Başka bir rapor falan oluyor mu?

Eklentiler

• IMG_2731.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 29
Hayirlisiyla kucagina al canim 16.haftalarda renkli usg bakiyorlarmi

Merhaba 15.haftalarda renkli usg ile bakiyormu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…