- 13 Ocak 2021
- 1.235
- 855
- 73
- 33
Ben virüsleri toplayıp yemişim şimdiye kadar püüKız azda olsa yesek diyon sonra bi dürüm diyonvalla benim doktorum onları yasakladı. Bazıları yesem ne olur diyor ama virüs kaptın mı geçmiş olsun. Benim doktorum çiğ süt ve ürünlerini, çiğ ve az pişmiş yumurta et ve tavuğu, çiğ maydanoz yasakladı suan için
Bebeğe etkisi nedir acabaSakatat yasak, çiğ köfte yasak, mayonez, az pişmiş yumurta ve et yasak. Yenmemesinde fayda var, riske atmaya bence gerek yok. Etsiz çiğ köfte dahi olsa doktorum yasakladı.
Allah'ım sağlık versin tüm evlatlarimizahayır malesef geçmiyor, ama atipik otizm çok hafif bizim çok şükür. :)
Tabi kötü düşünme ama sana değil bebeğe zararı var malesef sakat bebek ve engelli değil yani onlar genelde yiyecek yada hayvanlardan bulaşan virüsler yüzünden oluyor. Bence artık yemeyin. Bizimde canımız çok şey çekiyor inanın ama yemiyoruz sonra pişman olmamak içinBen virüsleri toplayıp yemişim şimdiye kadar püüondan iyilesemiyom inşallah yavruma bişey olmas o zaman yarım yiyeyim sonrasını yarın yiyeyim yada eşime kakitayim
Miden bulandığı için öyle olmuştur telefon zararlı zatenTelefona bakmak benim midemi bulandırıyorbulantılarım devam ediyor en zorlandığım konu bu benim. Prilam içiyorum yine de kusmaya devam ediyorum. Kendimi sadece hasta ve yorgun hissediyorum. bazen msjları okuyorum bi tek ben mi bu kadar hevessizim anlamıyorum
inşallah zararı olmaz bende aynı durumdayım işteMaalesef bende bu şekildeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor ama dediğiniz boşluktan dolayı elim hep telefona gidiyor kitap falanda okuyorum ama günümün çoğu telefon ile geçiyor
Evet bende de inanılmaz gaz var çare bulamadımGazdan çatlayacak gibi olan var mıkarnımın çeşitli yerlerinde yumru gibi oluyor ara ara,olağan bir şey sanırım ama kendinizi rahatlacak bir çözüm buldunuz mu
Bu şekilde benimki sıkıntı yok demişti doktorBaşka test mi yaptı acaba bilmiyorum ama önemli bir konu. O bakteriye karşı bağışıklığınız yok demek. Siz tekrar sorun veya bir araştırın isterseniz.
Virüs açısından tehlikeli bebek için.Bebeğe etkisi nedir acaba
Evet çok tatlı görünüyorBi sormk lazim o zmnrenkli daha net belli oluyor sanirim bebiş
Valla öyle, zaten evde yapılmasa ve anında yenmese ben de yemezdim bazı şeyleri. Yoksa her şeyden çok korkuyorum aman mikrop kapıcam diye. Çok da dikkat ediyorum, reddediyorum. Türk kahvesi bağımlısıydım şu an kokusu bile beni cezbetmiyor. Değişik isteklerim arttı aşermek gibi değil kocamı yataktan fırlatacak kadar değil de canım ne isterse hop atla arabaya git al gel yapıyorum. Ye tosunum ye diyorum kendime.Ahahah hamileyken ne yasaksa onu çekiyor canımız
Sağlıkla gelsin inşallah
Aynen bende geçmesini bekliyordum şimdi sürekli bir bulantı koku hassasiyeti artışı inşallah en kısa sürede hamileligin tadıni cikarmaya baslarizBenim arttı kesinlikle. Tam 12. Haftada acaba geçiyor mu dedim birkaç gün rahat geçti sonra tekrar arttı
Sefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedimValla öyle, zaten evde yapılmasa ve anında yenmese ben de yemezdim bazı şeyleri. Yoksa her şeyden çok korkuyorum aman mikrop kapıcam diye. Çok da dikkat ediyorum, reddediyorum. Türk kahvesi bağımlısıydım şu an kokusu bile beni cezbetmiyor. Değişik isteklerim arttı aşermek gibi değil kocamı yataktan fırlatacak kadar değil de canım ne isterse hop atla arabaya git al gel yapıyorum. Ye tosunum ye diyorum kendime.Eşim de yok yanımda valla kendi kendime nazlanıyorum sürekli
Ben bazılarına uymadım tabii ki ama doktoruma sorarak yedim. Sormadan asla ağzıma sürmedim. Zaten daha canım istemiyo da şey dereotu da yeme dedi bana özellikle neden acabaSakatat yasak, çiğ köfte yasak, mayonez, az pişmiş yumurta ve et yasak. Yenmemesinde fayda var, riske atmaya bence gerek yok. Etsiz çiğ köfte dahi olsa doktorum yasakladı.
Ay ben de çağlaya düştüm, kemir kemir cebimde çağlayla geziyorum bebe gibiSefan olsun kız he vallahi bende çok erik yiyorum bu aralar eski ev dondurmalarını istedi canım doktorum izin verdi onu yedimtatlıyla hiç aram yok
Şuanlık sıkıntı yok tabi ki negatif. Önemli alan hamileyken pozitif olmamak. Bunun için yapmanız gerekenleri söyledi mi onu demek istemiştim ben. Çiğ veya az pişmiş et yememek lazım. Meyve ve sebzeleri karbonatlı ve sirkeli sularda ayrı ayrı bekletip temizlemek. Kedi dışkısından uzak durmak. Pastörize olmayan süt ve ürünleri yememek.Bu şekilde benimki sıkıntı yok demişti doktor
Evet azı karar çoğu zarar azcik tadariz canımız cekiyo yemessekte bişey olur derler herşey kararındaTabi kötü düşünme ama sana değil bebeğe zararı var malesef sakat bebek ve engelli değil yani onlar genelde yiyecek yada hayvanlardan bulaşan virüsler yüzünden oluyor. Bence artık yemeyin. Bizimde canımız çok şey çekiyor inanın ama yemiyoruz sonra pişman olmamak için
Aminn inşallah hepimizin bebişiSağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?