Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
IMG_8895.webp

Merhaba 🐣 kızlar bugün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim kan değerleri düşük çıktığı için perinatolijiye yönlendirdi. . Çok endişelendik güvenilir bir doktordan randevu aldık iyice baktı herşeyine detaylı muayene etti çok şükür herşey yolunda . Cinsiyeti erkek olabilir tam belli değil dedi😊

Merhaba hanımlar benim de bugün 13+0 ikili test için gittim, kan tahlili falan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. kalp atşını duydum bugün. BU ikinci çocuğum ,ama 10 yıl aradan sonra oldu ve oğlum otizmliydi uzun seneler çok korktum bebek yapmaya.Oğlumda büyüdü artık çok şükür güzelde yetişti :) Çok şükür şimdi bebeğimiz kendisi geldi hayatımıza. Bize de bol bol dua edin. İlk bebek gibi o kadar heycanlıyım ki anlatamam :)

Merhaba hanımlar benim de bugün 13+0 ikili test için gittim, kan tahlili falan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. kalp atşını duydum bugün. BU ikinci çocuğum ,ama 10 yıl aradan sonra oldu ve oğlum otizmliydi uzun seneler çok korktum bebek yapmaya.Oğlumda büyüdü artık çok şükür güzelde yetişti :) Çok şükür şimdi bebeğimiz kendisi geldi hayatımıza. Bize de bol bol dua edin. İlk bebek gibi o kadar heycanlıyım ki anlatamam :)
Güzel olacak inşallah korkmayın sağlıkla alın kucağınıza ♥️

Eki Görüntüle 3577034
Merhaba 🐣 kızlar bugün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim kan değerleri düşük çıktığı için perinatolijiye yönlendirdi. . Çok endişelendik güvenilir bir doktordan randevu aldık iyice baktı herşeyine detaylı muayene etti çok şükür herşey yolunda . Cinsiyeti erkek olabilir tam belli değil dedi😊
Maşallah 🥰 cinsiyeti de öğrenirsin eni sonu sağlıklı olsunda ❤️

Merhaba canım nasılsın iyi misin? Benim göbüş çıktı artık hamileyim diyor, memikler büyüdü 🐄 oldu hahah 😂 Baş ağrısı deme 1 haftadır ben de @LadyNurr da güzel ağrılar çekiyoruz. Allah kimseye hamilelikte ağrı çektirmesin zor çaresizce geçmesini beklemek.
İyiyim Elhamdulillah aşko işte bir baş ağrısı gidiyor maalesef demek ki hamilelikten bu sizde de varsa bu mentollü şeyler varya aktarlarda dedim onlardan mı alıp sürsem dayanamıyorum çünkü.
Ahahaha alemsin ua göğüs hassasiyetim benim de arttı

Ayy baş ağrısı demeyin vallaha kafamda bir şey var diye korkmaya başlıycam 4 gündür bir gelip bir azalan bir şey yaşıyorum . Sağ gözümün altından özellikle Tv bakarken felan oluyor korkmaya başlıyordum. Sizdede aynı demekki bu haftalarda olabiliyor Rumuz11 Rumuz11

luckykus luckykus alkım seninkinden geçmedi aşkım ? Ya öldürmüyor bu ağrı ama tuaf bir şekilde baskı yapıyor tuaf ..
Birde gece kabusları başladı , ne zaman stresle birşey beklesem bu tarz rüyalarım aşırı artıyor 🥹

Dün gece vefat eden dedeme benzer bir adam biz arabada kırmızı ışıkta beklerken arabaya binip beni bıçaklamaya çalışıyordu 🤐🥺 ay titriyerek uyandım 😂
Tövbe tövbe kız o nasıl rüya :/
Aynen demek ki herkeste oluyor bu ağrı bende diyorum bende mi sadece püffffff aynen öyle gözüme bile vuruyor agrı

İyiyim Elhamdulillah aşko işte bir baş ağrısı gidiyor maalesef demek ki hamilelikten bu sizde de varsa bu mentollü şeyler varya aktarlarda dedim onlardan mı alıp sürsem dayanamıyorum çünkü.
Ahahaha alemsin ua göğüs hassasiyetim benim de arttı
Migren taşı önermişti burdan arkadaş fırsatım olmadı ama deneyeceğim çekemiyorum bu ağrıları çünkü. Bana sanırım tek iyi gelen şey beklemek oluyor ne yaptıysam geçmiyor çünkü kendi haline bırakıyorum çekiyorum yani saatlerce.

Hahah 😂😂 bebişe hazırlık memikler işte

Kızlar e nabızda ikili test sonucu böyle mi çıkıyor? Başka bir rapor falan oluyor mu?

Eklentiler

• IMG_2731.webp
    IMG_2731.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba kızlar 😊 16+2 yim cinsiyetimiz KIZ😍 Lioo Lioo listeye ekleyebilirsin 😊 160 gr 15 cm iz

Güncel durumlarım
Mide bulantısı azaldı kusma ara sıra oluyor artık
1 kilo almış görünüyorum bu ay totalde 1 kg

Elenatal 2 takviyesi bu ay başlamıştık omega 3 lü takviye
Yanına demir ilacıda ekledi bugün
Hayirlisiyla kucagina al canim 16.haftalarda renkli usg bakiyorlarmi ♥️🤰

Eki Görüntüle 3577034
Merhaba 15.haftalarda renkli usg ile bakiyormu doktor

Back
X