- 25 Haziran 2020
- 3.550
- 12.260
- 158
- 27
Merhaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalım sende hayırlı haberler al inşallahYaaaaa ne güzel çok sevindim, her şeyin yolunda olmasına da çok sevindim. darısı haftaya bana 1 ay oldu![]()
Evet canım çok şükür içim rahatladıAyy çok güzel maşallah![]()
Güzel olacak inşallah korkmayın sağlıkla alın kucağınızaMerhaba hanımlar benim de bugün 13+0 ikili test için gittim, kan tahlili falan verdim 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar. kalp atşını duydum bugün. BU ikinci çocuğum ,ama 10 yıl aradan sonra oldu ve oğlum otizmliydi uzun seneler çok korktum bebek yapmaya.Oğlumda büyüdü artık çok şükür güzelde yetişti :) Çok şükür şimdi bebeğimiz kendisi geldi hayatımıza. Bize de bol bol dua edin. İlk bebek gibi o kadar heycanlıyım ki anlatamam :)
MaşallahEki Görüntüle 3577034
Merhabakızlar bugün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim kan değerleri düşük çıktığı için perinatolijiye yönlendirdi. . Çok endişelendik güvenilir bir doktordan randevu aldık iyice baktı herşeyine detaylı muayene etti çok şükür herşey yolunda . Cinsiyeti erkek olabilir tam belli değil dedi
![]()
İyiyim Elhamdulillah aşko işte bir baş ağrısı gidiyor maalesef demek ki hamilelikten bu sizde de varsa bu mentollü şeyler varya aktarlarda dedim onlardan mı alıp sürsem dayanamıyorum çünkü.Merhaba canım nasılsın iyi misin? Benim göbüş çıktı artık hamileyim diyor, memikler büyüdüoldu hahah
Baş ağrısı deme 1 haftadır ben de @LadyNurr da güzel ağrılar çekiyoruz. Allah kimseye hamilelikte ağrı çektirmesin zor çaresizce geçmesini beklemek.
Tövbe tövbe kız o nasıl rüya :/Ayy baş ağrısı demeyin vallaha kafamda bir şey var diye korkmaya başlıycam 4 gündür bir gelip bir azalan bir şey yaşıyorum . Sağ gözümün altından özellikle Tv bakarken felan oluyor korkmaya başlıyordum. Sizdede aynı demekki bu haftalarda olabiliyorRumuz11
luckykus alkım seninkinden geçmedi aşkım ? Ya öldürmüyor bu ağrı ama tuaf bir şekilde baskı yapıyor tuaf ..
Birde gece kabusları başladı , ne zaman stresle birşey beklesem bu tarz rüyalarım aşırı artıyor
Dün gece vefat eden dedeme benzer bir adam biz arabada kırmızı ışıkta beklerken arabaya binip beni bıçaklamaya çalışıyorduay titriyerek uyandım
![]()
Progestan fitil mi canım? Ben günde 3 kere kullanıyordum günde 2ye düştük bakalımŞu fitili de bıraksam her şey daha güzel olcak gibi:/
Migren taşı önermişti burdan arkadaş fırsatım olmadı ama deneyeceğim çekemiyorum bu ağrıları çünkü. Bana sanırım tek iyi gelen şey beklemek oluyor ne yaptıysam geçmiyor çünkü kendi haline bırakıyorum çekiyorum yani saatlerce.İyiyim Elhamdulillah aşko işte bir baş ağrısı gidiyor maalesef demek ki hamilelikten bu sizde de varsa bu mentollü şeyler varya aktarlarda dedim onlardan mı alıp sürsem dayanamıyorum çünkü.
Ahahaha alemsin ua göğüs hassasiyetim benim de arttı
Evet doktor görebiliyor o raporuKızlar e nabızda ikili test sonucu böyle mi çıkıyor? Başka bir rapor falan oluyor mu?
Yani bu sonuç çıktıysa rapor da çıkmış mıdır gitmeli miyim doktora?Evet doktor görebiliyor o raporu
EvetYani bu sonuç çıktıysa rapor da çıkmış mıdır gitmeli miyim doktora?
Hayirlisiyla kucagina al canim 16.haftalarda renkli usg bakiyorlarmiMerhaba kızlar16+2 yim cinsiyetimiz KIZ
![]()
Lioo listeye ekleyebilirsin
160 gr 15 cm iz
Güncel durumlarım
Mide bulantısı azaldı kusma ara sıra oluyor artık
1 kilo almış görünüyorum bu ay totalde 1 kg
Elenatal 2 takviyesi bu ay başlamıştık omega 3 lü takviye
Yanına demir ilacıda ekledi bugün
Valla siyah beyazda bi de bunu verdi onada baktı yaniHayirlisiyla kucagina al canim 16.haftalarda renkli usg bakiyorlarmi![]()
Merhaba bende haftaya yaptırıcam aç karnına mı gitmek gerekiyor?Kızlar e nabızda ikili test sonucu böyle mi çıkıyor? Başka bir rapor falan oluyor mu?
Merhaba 15.haftalarda renkli usg ile bakiyormu doktorEki Görüntüle 3577034
Merhabakızlar bugün ikili tarama sonucunu göstermeye gittim kan değerleri düşük çıktığı için perinatolijiye yönlendirdi. . Çok endişelendik güvenilir bir doktordan randevu aldık iyice baktı herşeyine detaylı muayene etti çok şükür herşey yolunda . Cinsiyeti erkek olabilir tam belli değil dedi
![]()
Benim doktorum hep siyah beyaz bakiyor her hastane farkli demekki renkli daha net gorunuyor cunku.Valla siyah beyazda bi de bunu verdi onada baktı yani