Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    57
Lioo 14. Hafta doktor kız demişti listeye de kız yazdırdım bugün 16+5 im doktordan geliyorum ve %90 erkek dedi listeyi güncelleyelim mi ayrıntılıyı mı bekleyelim bilemedim

Kızlar selammmm nasıl gidiyor uzun zamandır ugrayamadıö buralara herkes nasıllar acabaaaa benim bulantılarım azaldı çok çok şükürler olsunnnnnn göbişi çıkan var mı ne durumdasınızzzzz
Sadece 10 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum

Merhaba canım nasılsın iyi misin? Benim göbüş çıktı artık hamileyim diyor, memikler büyüdü oldu hahah Baş ağrısı deme 1 haftadır ben de LadyNurr da güzel ağrılar çekiyoruz. Allah kimseye hamilelikte ağrı çektirmesin zor çaresizce geçmesini beklemek.

Ayy baş ağrısı demeyin vallaha kafamda bir şey var diye korkmaya başlıycam 4 gündür bir gelip bir azalan bir şey yaşıyorum . Sağ gözümün altından özellikle Tv bakarken felan oluyor korkmaya başlıyordum. Sizdede aynı demekki bu haftalarda olabiliyor Rumuz11

luckykus alkım seninkinden geçmedi aşkım ? Ya öldürmüyor bu ağrı ama tuaf bir şekilde baskı yapıyor tuaf ..
Birde gece kabusları başladı , ne zaman stresle birşey beklesem bu tarz rüyalarım aşırı artıyor

Dün gece vefat eden dedeme benzer bir adam biz arabada kırmızı ışıkta beklerken arabaya binip beni bıçaklamaya çalışıyordu ay titriyerek uyandım

Benim hafifledi bugün çok şükür diyim baş ağrım yok, işte bile keyfim yerine geldi başım ağrımayınca. Allah korusun uzak dursun hastalıklar bizden şu dönemde, güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah.

Ayyyy bir şey diyim mi son zamanlarda o kadar rüya görüyordum ki yok fetal dna çıkmış kızmış yok aaaa erkek diyorum yok köpeğime bir şey olmuş vs bilinçaltı hep etkiliyor. Dün sabah sonuç çıkında rahatladım bu gece bebekler gibi uyumuşum. Hep aklını taktığın için oluyor sonuç inşallah bir çıksın da gönlün, yüreğin, kafan rahat etsin

Muayene ücreti nedir

Ay benimde fetal dna bir çıksaydı deli işi vallaha bu iş ya .. aşırı takıyor insan kafaya haftası geldi neredeyse dediğin gibi doğru düzgün uyku yok .. atlatsam geçer hep böyle oluyorum stresliyken analık işte aşkım analık bu zamanlar başlıyormuş demekk

başka testler mi yapımdı acaba. Normalde dikkat edilmesi gereken bir konu.
Evet bi çok test yapıldı ama bu değerin negatif çıkması daha önce bu hastalığı geçirmediğinizi gösteriyor sadece. Yeşilliklere ve çiğ et çiğ yumurtaya dikkat ederseniz sorun olmaz

Kızlar çok telefon kullanıyor musunuz ? Ben boşluktan hep telefona bakıyorum hata mı acaba

merhaba sevgili anne adayı arkadaşım, 12. haftadan sonra genital bölgeye de lazer yapılabilir mi, yoksa kol-bacak gibi diğer kısımlar için mi olur demişti doktorunuz acaba?

Kızlar çok telefon kullanıyor musunuz ? Ben boşluktan hep telefona bakıyorum hata mı acaba
Telefona bakmak benim midemi bulandırıyor bulantılarım devam ediyor en zorlandığım konu bu benim. Prilam içiyorum yine de kusmaya devam ediyorum. Kendimi sadece hasta ve yorgun hissediyorum. bazen msjları okuyorum bi tek ben mi bu kadar hevessizim anlamıyorum

Maalesef bende bu şekildeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor ama dediğiniz boşluktan dolayı elim hep telefona gidiyor kitap falanda okuyorum ama günümün çoğu telefon ile geçiyor

Rahime düştüğü anda başlıyormuş bu annelik duygusu, evlat aşkı ahh ahhhh annemi öyle bir anlıyorum ki artık çıkacak inşallah bu hafta içinde dualarım seninle

Merhaba çıktım gayet güzel geçti biri test dönmüştü onu uygun pozisyona getirene kadar bekledik sonra 50 dakika falan ikisine de baktı doktor hersey yolundaydı omurgaları kemik olmuştu çok güzeldi
Ayy çok güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…