Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkımmmmm haber verrrrKızlar bende hastaneye geldim detaylıya giricem bekliyorum![]()
Merhaba canım nasılsın iyi misin? Benim göbüş çıktı artık hamileyim diyor, memikler büyüdüKızlar selammmm nasıl gidiyor uzun zamandır ugrayamadıö buralara herkes nasıllar acabaaaabenim bulantılarım azaldı çok çok şükürler olsunnnnnn göbişi çıkan var mı ne durumdasınızzzzz
Sadece 10 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum![]()
Ayy baş ağrısı demeyin vallaha kafamda bir şey var diye korkmaya başlıycam 4 gündür bir gelip bir azalan bir şey yaşıyorum . Sağ gözümün altından özellikle Tv bakarken felan oluyor korkmaya başlıyordum. Sizdede aynı demekki bu haftalarda olabiliyorMerhaba canım nasılsın iyi misin? Benim göbüş çıktı artık hamileyim diyor, memikler büyüdüoldu hahah
Baş ağrısı deme 1 haftadır ben de
LadyNurr da güzel ağrılar çekiyoruz. Allah kimseye hamilelikte ağrı çektirmesin zor çaresizce geçmesini beklemek.
Benim hafifledi bugün çok şükür diyim baş ağrım yok, işte bile keyfim yerine geldi başım ağrımayınca. Allah korusun uzak dursun hastalıklar bizden şu dönemde, güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah.Ayy baş ağrısı demeyin vallaha kafamda bir şey var diye korkmaya başlıycam 4 gündür bir gelip bir azalan bir şey yaşıyorum . Sağ gözümün altından özellikle Tv bakarken felan oluyor korkmaya başlıyordum. Sizdede aynı demekki bu haftalarda olabiliyorRumuz11
luckykus alkım seninkinden geçmedi aşkım ? Ya öldürmüyor bu ağrı ama tuaf bir şekilde baskı yapıyor tuaf ..
Birde gece kabusları başladı , ne zaman stresle birşey beklesem bu tarz rüyalarım aşırı artıyor
Dün gece vefat eden dedeme benzer bir adam biz arabada kırmızı ışıkta beklerken arabaya binip beni bıçaklamaya çalışıyorduay titriyerek uyandım
![]()
Muayene ücreti nedirYok özel kliniği var, Türkiye’nin ilk perinatologlarından. Diğer tüm perinatologlarında hocası. Hepsi onu tanır. O yüzden özellikle adını yazmak istedim belki gitmek isteyen olur. 12.haftamda detaylı ultrasonumuda o yaptı 1 saatten uzun sürdü çok rahatlatıcıydı
Ay benimde fetal dna bir çıksaydı deli işi vallaha bu iş ya .. aşırı takıyor insan kafaya haftası geldi neredeyse dediğin gibi doğru düzgün uyku yok .. atlatsam geçer hep böyle oluyorum stresliyken analık işteBenim hafifledi bugün çok şükür diyim baş ağrım yok, işte bile keyfim yerine geldi başım ağrımayınca. Allah korusun uzak dursun hastalıklar bizden şu dönemde, güzel rahat hamilelik geçirelim inşallah.
Ayyyy bir şey diyim mi son zamanlarda o kadar rüya görüyordum ki yok fetal dna çıkmış kızmış yok aaaa erkek diyorum yok köpeğime bir şey olmuş vs bilinçaltı hep etkiliyor. Dün sabah sonuç çıkında rahatladım bu gece bebekler gibi uyumuşum. Hep aklını taktığın için oluyor sonuç inşallah bir çıksın da gönlün, yüreğin, kafan rahat etsin![]()
Evet bi çok test yapıldı ama bu değerin negatif çıkması daha önce bu hastalığı geçirmediğinizi gösteriyor sadece. Yeşilliklere ve çiğ et çiğ yumurtaya dikkat ederseniz sorun olmazbaşka testler mi yapımdı acaba. Normalde dikkat edilmesi gereken bir konu.
merhaba sevgili anne adayı arkadaşım, 12. haftadan sonra genital bölgeye de lazer yapılabilir mi, yoksa kol-bacak gibi diğer kısımlar için mi olur demişti doktorunuz acaba?Ağdaya dönsem nolacak ağda beni daha kötü yaptı bir kere kolumu aldım mahvoldu halbuki lumea ile pırıl pırıl olmuştu valla devlet hastanesindeki doktorum 12. Haftadan sonra olur demişti artık onu baz alıp gidicem zaten zor bir süreç üstelik pcosluyum psikolojim yerle bir oldu
Merhaba çıktınız mı nasıl geçtiKızlar bende hastaneye geldim detaylıya giricem bekliyorum![]()
Telefona bakmak benim midemi bulandırıyorKızlar çok telefon kullanıyor musunuz ? Ben boşluktan hep telefona bakıyorum hata mı acaba
Maalesef bende bu şekildeyim ve bu durum canımı çok sıkıyor ama dediğiniz boşluktan dolayı elim hep telefona gidiyor kitap falanda okuyorum ama günümün çoğu telefon ile geçiyorKızlar çok telefon kullanıyor musunuz ? Ben boşluktan hep telefona bakıyorum hata mı acaba
Aşkımmmmm haber verrrr
Merhaba çıktım gayet güzel geçti biri test dönmüştü onu uygun pozisyona getirene kadar bekledik sonra 50 dakika falan ikisine de baktı doktor hersey yolundaydı omurgaları kemik olmuştu çok güzeldiMerhaba çıktınız mı nasıl geçti![]()
Doya doya baktım valla çok güzeldiOyyy hadi hasret gider bolca![]()
Rahime düştüğü anda başlıyormuş bu annelik duygusu, evlat aşkı ahh ahhhh annemi öyle bir anlıyorum ki artıkAy benimde fetal dna bir çıksaydı deli işi vallaha bu iş ya .. aşırı takıyor insan kafaya haftası geldi neredeyse dediğin gibi doğru düzgün uyku yok .. atlatsam geçer hep böyle oluyorum stresliyken analık işteaşkım analık bu zamanlar başlıyormuş demekk
Yaaaaa ne güzel çok sevindim, her şeyin yolunda olmasına da çok sevindim. darısı haftaya bana 1 ay olduDoya doya baktım valla çok güzeldi![]()
Ayy çok güzel maşallahMerhaba çıktım gayet güzel geçti biri test dönmüştü onu uygun pozisyona getirene kadar bekledik sonra 50 dakika falan ikisine de baktı doktor hersey yolundaydı omurgaları kemik olmuştu çok güzeldi![]()