Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kız o kadar umudu kesmişim ki reglim tam iki hafta geçti hiçbir belirti yoktu dedim kesin stresten gecikmiştir 4.yıldan sonra gelince hamilelik aklımın ucunda yoktu baktım olacağı yok dedim hele ben test yapayım varsa çıkar yoksa kesin sıkıntı var nasıl yaptım birden çift çizgi koyu çıktı sabah doktorumu aradık öğleden sonra gel dedi ilk ultrason girdim dedi kese görünüyor 6+2 olmuş dedi haftaya gel kalp atımını dinliyelim inanırmısın ondan sonra belirtiler ortaya çıktı 😆😂
Yaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş öyle 🥰🥰 Sen birde kötü tarafını düşünüp yapmışsın 🤭küçük mucizenin o anlarina şahit olmak isterdim. Ama şimdi olucaz inşallah annesi 😍😍 mayalam ya ne harika zaman anlar dimi 🥰 Rabbim tekrarini yaşatsın, olmayanlara da yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Bende hep kararlı çıktı yıllardır kullanıyorum negatifse negatif pozitifse pozitif😁Bu pozitifimide art medle öğrendim🙏

Bende de öyle kiminde kuruma çizgisi diyorlar yok arkadaşım bende yoksa bembeyazdır varsa çizgi çıkar yalancı bile çıkarmıyor 😁😂

Ya benim dün sağ boşluğumda ağrı vardı, böbrek dedim ama boşluk olsa gerek
Bugün solumda hafif oldu.
Şimdide karnıma doğru indi sanki adet sancısı gibi

İnternette araştırdım tam ağrıyıda anlatamadığımdan birinde safra kesesi enfeksiyonu yazıyor (buna pek inanmadım aynı başım ağrıyor diye sorup tümör ola bilir yazdığı gibi)

Birindede organlar yer değiştiriyor yavaş yavaş rahim büyümeye hazırlanıyor dedi.
Anlamadım gitti
Benimde kaç gün ince sağ. boslugumda ağrı oldu hatta böbreğim mi diye düşündüm.Hirka bağladım sıcak olsun diye .Sonradan geçti🙏

Yaaa ne kadar güzel bir sürpriz olmuş öyle 🥰🥰 Sen birde kötü tarafını düşünüp yapmışsın 🤭küçük mucizenin o anlarina şahit olmak isterdim. Ama şimdi olucaz inşallah annesi 😍😍 mayalam ya ne harika zaman anlar dimi 🥰 Rabbim tekrarini yaşatsın, olmayanlara da yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim zaten ilk gördük inanamadık şok olduk elim ayağım boşaldı çok tuhaf olmuştum ağlamaya başladık eşim hatta inanmadı dedim daha önceler niye bu çizgi yoktu doktora gidene kadar inanmam dedi 😂😝 ah ne güzel zamanlardı tabi önceden teknoloji bu kadar ilerlemiş ki kameraya çekelim kendimizi 😂🫣

Kocamda kocam diyorsun pasamda paşammm 😂😂😅😅

Kız yok kendi numarasını onlara vermiş onlarda onu arıyor hatta laboratuvardaki doktor aradı diyor eşine ver o çok acı çekti onla konuşmak istiyorum bana verdi dedim benim numaramı bu sefer ver sen çalışıyorsun ben senin beni aramanı bekleyemem 😂🥹

Çok teşekkür 😍 ederim canım benim zaten ilk gördük inanamadık şok olduk elim ayağım boşaldı çok tuhaf olmuştum ağlamaya başladık eşim hatta inanmadı dedim daha önceler niye bu çizgi yoktu doktora gidene kadar inanmam dedi 😂😝 ah ne güzel zamanlardı tabi önceden teknoloji bu kadar ilerlemiş ki kameraya çekelim kendimizi 😂🫣
Anne baba olarak en güzel ilk anlar 🥰 Rabbim hep böyle mutluluktan ağlatsın sizi başka üzüntü görmeyin inşallah 🤲🤲🥰 baksana eşinde garanticiymis illa doktordan onay alacak 😊 olsun kuzum artık çekirdek aile olarak çekersiniz kendinizi 🥰🥰🥰🤲🤲🤲

Anne baba olarak en güzel ilk anlar 🥰 Rabbim hep böyle mutluluktan ağlatsın sizi başka üzüntü görmeyin inşallah 🤲🤲🥰 baksana eşinde garanticiymis illa doktordan onay alacak 😊 olsun kuzum artık çekirdek aile olarak çekersiniz kendinizi 🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Amin amin çok sağol cancağzım ❤️ ya hem de ne garantici tüp bebekte bile kan testi onaylanmış evdeki testler çift çıkıyor yine diyor inanmam 😆

Kız yok kendi numarasını onlara vermiş onlarda onu arıyor hatta laboratuvardaki doktor aradı diyor eşine ver o çok acı çekti onla konuşmak istiyorum bana verdi dedim benim numaramı bu sefer ver sen çalışıyorsun ben senin beni aramanı bekleyemem 😂

Kız yok kendi numarasını onlara vermiş onlarda onu arıyor hatta laboratuvardaki doktor aradı diyor eşine ver o çok acı çekti onla konuşmak istiyorum bana verdi dedim benim numaramı bu sefer ver sen çalışıyorsun ben senin beni aramanı bekleyemem 😂🥹
Heeeee şimdi anladım 😂😂 ahahaha ne kadar akıllı kocan benimkinin aklına asla gelmez 😂

Şimdi hala diyor bunlar niye bu tedaviyi uzattı bunlara güvenmiyorum 😂 ama pozitif olsun bu sefer diyecek ay bunlar ne kadar iyi uzman işine geldiği gibi konuşuyor 😝🫣

Hayırlı geceler canlar erken uyanmıştım gözlerim artık kapanıyor sabah görüşmek dileğiyle öpüyorum 😘 Allah’a emanet olun buralar size emanet 🫶

Amin amin çok sağol cancağzım ❤️ ya hem de ne garantici tüp bebekte bile kan testi onaylanmış evdeki testler çift çıkıyor yine diyor inanmam 😆
Daha önceden böyle çok beklediyse demek ki insan inanamıyor 🥰🥰 doğum yapinca deseydin bak herif bu bizim kızımız hala ikna olmadin mi diye 😅😅🤭🤭

Ya bu progestan fitilin başka bi türü yok mu acaba iğnesini yapıorum bugün her fitilden sonra lekem oldu ya bunun hap olanı yok mu fitili yutacam az kaldı😀😀😀
Canım varsa bana da söyle 🤣 hiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine 🤣🤣🤣

Canım varsa bana da söyle 🤣 hiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine 🤣🤣🤣

Yok b
ay valla fitilim oldum😀ya çok garip fitilden sonra lekelnmm oluyor gittiğimde soracam kuzum

Back
X