Bide ultrasonda sancin olduğu gözüküyor dedi. Inşallah dayanabiliriz. Bebek iyi gelişimi falan ama sen iyi değilsin vucudun bebegi atmaya meyilli çok riskli dedi ikinmakta yasak dedi. Inşallah dayanabiliriz ileri haftalara kadar.Korkma 20 den sonra yukarı cıkıyor o canm
Magnezyum vermedimi kasılma içinBide ultrasonda sancin olduğu gözüküyor dedi. Inşallah dayanabiliriz. Bebek iyi gelişimi falan ama sen iyi değilsin vucudun bebegi atmaya meyilli çok riskli dedi ikinmakta yasak dedi. Inşallah dayanabiliriz ileri haftalara kadar.
Ilaç içiyorum zaten. Duphaston ve vitamin. Zaten geçen hafta hastanede yattim kanamadan dolayı yapilacak her şey yapıldı artik rol bebedeMagnezyum vermedimi kasılma için
Saat kaç oldu oradaEşim hala gelmedi
Gözünüz aydınKizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi erkek bebis geliyor
Kizlar iyi bayramlar herkesefetal dna testinden sesleniyorum cinsiyet geldi erkek bebis geliyor
Benm kadr olamazzzzzzz. Dayanamiyorm artik. Aksam 6 ya kadr yemek yemiyorm su canm cekio icince onu da kusuyorm aksam yedigimi de kusuyorm. Gaviscon daha mideme inmeden kusuyormmmArkadaşlar benim gibi mide sıkıntısı yaşayan var mı özellikle akşam yemeklerinden sonra kendimden geçiyorum gece zor uyuyordum uyusam sürekli kabuslar içindeyim Rennie kullandım günde 2-3 tane çok hafif etki etti şimdi gaviscon gruba başladım o daha iyi geldi ama zormuş yaa
Ben de her akşam kusuyorum son bir haftadır kusmuyordum. 12 ye girdik acaba bitti mi diye sevinmiştim. Az önce yine kustumBenm kadr olamazzzzzzz. Dayanamiyorm artik. Aksam 6 ya kadr yemek yemiyorm su canm cekio icince onu da kusuyorm aksam yedigimi de kusuyorm. Gaviscon daha mideme inmeden kusuyormmm
Sizden 2 saat ilerdeyiz yani 2 yi geçti. Eşim yuk arabası kullandı için bazen gece bile çalişabiliyor.Saat kaç oldu orada
Evetttt kagit açıldıLio bekliyoruz
Ay söyle kız merak ettikBiraz heyecanlanin
Hele annemde kaldm bir gece prilam almadm amann evlere senlik. Annemin aglamalari bu kiz ne olacak diger cocuklar perisan olacak. Hani bu kiz nerde cocuk bakabilir laflariBen de her akşam kusuyorum son bir haftadır kusmuyordum. 12 ye girdik acaba bitti mi diye sevinmiştim. Az önce yine kustum
Ay ben Prilam ı yeni içmiştim onu da kustum boşa gitti. Kaç tane içiyorsunuz. Ben gece iki tane kullanıyorum. Anneler ağır dram yaratıyor aldırmayınHele annemde kaldm bir gece prilam almadm amann evlere senlik. Annemin aglamalari bu kiz ne olacak diger cocuklar perisan olacak. Hani bu kiz nerde cocuk bakabilir laflariacil eve gitmem lazm
Ay hayırlı olsun yavrumKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
Hayırlı olsun canım bir şehzade geliyorKizlar benden de bir erko geliyor gurubakız olmasını istiyordum ama olsundu sağlıklı olsunda erkoda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?