- 5 Şubat 2025
- 186
- 227
- 18
- 35
yaa bende suan okadar yorgunum ki sabahran berı hıc oturmadım desem yerıdır. Alısverıs evde temızlık bayram hazırlıgı yıyecekler derken dus aldım yattım sımdı ama belım kopuyo suan. Yarına gecer ınsalah ya suan bır pısmanlık gelmedi değilÖlüyorum ölüyorum daha şimdi bitti işim allah bir şekilde yardım ediyor da yapıyoruz hamile hamile bu kadar işiinşallah canım
Kıyamamyaa bende suan okadar yorgunum ki sabahran berı hıc oturmadım desem yerıdır. Alısverıs evde temızlık bayram hazırlıgı yıyecekler derken dus aldım yattım sımdı ama belım kopuyo suan. Yarına gecer ınsalah ya suan bır pısmanlık gelmedi değil
ayy aynıymışız benımde sabah kayınvalidemler gelicek suan bende sabahı dusunerek yatıyorumKıyamamaşırı iyi anlıyorum seniiii bende öyleyim sabah bayram namazından hemen sonra kayınvalidemler kahvaltıya gelecek bir de sabahın köründe kalkıp kahvaltı hazırlıycam. Ben de temizlikten çok yoruldum zaten bir de sabahı düşünüyorum iyice pişmanlık geliyor inşallah sabaha geçer kuzum
Hahahah aynı kaderi paylaşıyoruz deseneayy aynıymışız benımde sabah kayınvalidemler gelicek suan bende sabahı dusunerek yatıyorumHayatı sorguluyorum suan.İkimizede kolay gelsin canım sabaha full enerji kalkalım
14+5 canım senKac haftalık oldun canim sen
Ben genelde Büşra daha duydum ama sade taba da güzel olur neden olmasınTaha koymayi duşunuyorz eşimle ama tek taha çokmu sade kalir diye dusunuyorum
Hangi marka almış ? Weleda mı aceba ?Benim ablam Almanya’da şimdi Türkiye ziyarete gelince getirecek iki kutu krem bir kutu yağ aldım dedi
Evet canım 7ci tüp bebek transferimdiDinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.
7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.
İsim konusunda çok seciciyim ben hiçbir ismi begenemiyorum.Hatta oğlum doğduktan birkaç gün sonra koyduk isminiOğlumun ismi Talha .Erkek isimlerinden çok çok hoşuma giden isim yok ama kız isimlerinden en çok İlayda ismi hoşuma gidiyor,bu isim Kur'an da gecmiyor.Ama eşim Kur'an da da geçmesini istiyor.Bilemiyorum artık ne olacak.Once cinsiyeti öğreneyim
Benim 2 haftam varEvet canım bende haftaya cuma gideceğim kan vermeye
Türkiye’de pahalı ya 1700 lira. Ben badem+zeytinyağı kullanacağım sonuçta amaç orayı nemlendirmek e o da yağla yapılır roket bilimi değil ya. O kadar para vermek mantıklı gelmedi kendi görüşümVallaha önüme kim düşse kullanıyor lierac ama pahalı mı türkiyede bilmiyordum burada 15/16 Euro civarında ben dönüşümlü kullanırım diye düşündüm Weleda ile . Badem yağıda güzel katı doğal özlü kokonat kremsi olanlarda çok iyi diyorlar
Benim arkadaşım da öyle dedi çatlayacağı varsa çatlayacak yazık günah o kadar paraya dedi. Doktorum lierac ve bir yağ markası önerdi bana ikisini birden alsam 2400 lira tutuyor gerçekten yazık yani. İyi yapıyorsun bence canım inşallah çatlak olmaz hiçbirimizdeBen doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.
İnşallah canım benimmm bol bol su içip vücudu nemli tutarsak genetikte de yoksa yırttıkBenim arkadaşım da öyle dedi çatlayacağı varsa çatlayacak yazık günah o kadar paraya dedi. Doktorum lierac ve bir yağ markası önerdi bana ikisini birden alsam 2400 lira tutuyor gerçekten yazık yani. İyi yapıyorsun bence canım inşallah çatlak olmaz hiçbirimizde
Ben Hindistan cevizi ve kakao yağı sürmüştüm ilk gebelikte yok denecek kadar az çatlagımLierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.
İyi bayramlar güzel annelerKızlar bayramınız mübarek olsun
Hayırlı olsun, doktorunuz kimdi. Ben hala kesinleştiremedimTeşekkür ederim bilgi içinçınarlı da olcak benim sanırım
Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmiDinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.
7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.
İsim konusunda çok seciciyim ben hiçbir ismi begenemiyorum.Hatta oğlum doğduktan birkaç gün sonra koyduk isminiOğlumun ismi Talha .Erkek isimlerinden çok çok hoşuma giden isim yok ama kız isimlerinden en çok İlayda ismi hoşuma gidiyor,bu isim Kur'an da gecmiyor.Ama eşim Kur'an da da geçmesini istiyor.Bilemiyorum artık ne olacak.Once cinsiyeti öğreneyim
Ya aslinda eşimin babasi rahmetli olduTaha ismi cok guzel. Hem soylemesi de rahat. Taha eymen bizmki. Taha yanina istio sanki. Kizima tek isim koyduk.
Evet Guzel isimBen genelde Büşra daha duydum ama sade taba da güzel olur neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?