Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Merhaba hanımlar.
Yoğunluktan takip edemedim yazışmalarınızı. Hem bayram yoğunluğu sonrasındada iki yakın cenazemiz vardı.
Pek bir vakit bulamadım buraya bakmaya.
Geriye dönükte okuyamadım açıkçası şu an mesaideyim ☺️

Nasılsınız? İnşAllah iyi gelişmelerimiz olmuştur..

Merhaba arkadaşım nasılsın doktor kontrolün vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam nasıl geçti ne dedi doktor inşallah Allah'ın izniyle bir sıkıntı yoktur 🙏🏻

Merhaba kuzum iyiyim çok şükür eve geldim kahvaltı falan derken yoğun geçti yeni buraya bakabildim çok şükür 🙌 hamdolsun 4 adet folükül büyümüş 11 ve 13 mm olmuşlar tabi daha erken toplanması için dedi arkadan üç adet daha geliyor onlar yetişir mi bilmiyorum nasip ama çok umutlandım 4 adet büyümüş diyince hamdolsun inşallah sağlıklı bir şekilde hepsi olgun çıkar hepsi döllenir bu sefer Amin çok sagol canım unutmamışsın beni Allah razı olsun dilerim hep güzel haberler almak nasip olsun 🤲🥹💕

Merhaba hanımlar.
Yoğunluktan takip edemedim yazışmalarınızı. Hem bayram yoğunluğu sonrasındada iki yakın cenazemiz vardı.

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Başınız sağolsun inşallah 🤲
Çok şükür iyi gidiyor bugün doktora gittim cuma günü tekrar gideceğim şimdilik herşey yolunda dilerim böyle devam eder Allah’ın izniyle inşallah hep güzel haberler vermek nasip olsun inşallah 🤲👼🥰🥹

Kızlar bugün adetin 13 günü kalınlık 8 e2 108 progesteronda 0.30 nasıl sizce kötü mü
Bence iyi duruyor rahim kalınlığın vs bende bugün gittim adetimin 9. Günü rahim kalınlığı 9.9 olmuş daha da kalınlaşır çünkü haftaya pazartesi günü yumurtaların toplanması planlanıyor ama cuma günü doktorum dedi net söylerim zaten transfer için 8 ve üzeri uygundur dilerim hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah Amin 🤲💕

Bence iyi duruyor rahim kalınlığın vs bende bugün gittim adetimin 9. Günü rahim kalınlığı 9.9 olmuş daha da kalınlaşır çünkü haftaya pazartesi günü yumurtaların toplanması planlanıyor ama cuma günü doktorum dedi net söylerim zaten transfer için 8 ve üzeri uygundur dilerim hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah Amin 🤲💕
Benim acayip morelimi bozdu doktor estrofem günde 3 kez kullanıyorum dün 1 tane içtim çünkü bitti ilaç alamadım da biraz benim de hatam sırf bu yüzden iptal edelim dedi benim israrimla muayene yapıp kalınlığı ölçtü kanda hormonlara baktı vs sonra istersen devam edelim yoksa erteleyelim diyor bende devam edelim dedim yani iptal edecek ne sorun var anlamadım 😢

Merhaba kuzum iyiyim çok şükür eve geldim kahvaltı falan derken yoğun geçti yeni buraya bakabildim çok şükür 🙌 hamdolsun 4 adet folükül büyümüş 11 ve 13 mm olmuşlar tabi daha erken toplanması için dedi arkadan üç adet daha geliyor onlar yetişir mi bilmiyorum nasip ama çok umutlandım 4 adet büyümüş diyince hamdolsun inşallah sağlıklı bir şekilde hepsi olgun çıkar hepsi döllenir bu sefer Amin çok sagol canım unutmamışsın beni Allah razı olsun dilerim hep güzel haberler almak nasip olsun 🤲🥹💕
Aaa çok sevindim arkadaşım unutma 1 tane yumurta 1 tane sperm yetiyor bebiş olması için ama 2 3 güne büyür sen hiç merak etme en azından tedavin işe yarıyor ve tedaviye karşılık veriyorsun kötü düşünmek yok allaha hamd olsun çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bidahaki kontrolün ne zaman canım

Merhaba hanımlar.

Başınız sağ olsun 🙏

İnş herşey çok güzel geçer 🙏Hepsi dollenir sağlıklı bir şekilde 🙏

Arkadaşlar ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım yaklaşık iki haftadır estrofem kullandım bugun kontrolüm vardı progestan fitil verdi doktorum rahime konulan transfer gününe kadar çoğunuz progestan ignesi vurulmuş acaba neden bana bunu verdi

Merhaba, sizin transfer gününüz belli mi? Benim 14.gün E2 144 tü, sonra doktor estrofem dozunu arttırdı sabah 1 öğlen 1 akşam 2 olarak, şu an progestan iğne kullanıyorum
Belli değil şimdi görüştüm estrofem günde 4 yaptı progesteron igne ve hap verdi yarın baslayacam onlara da ama transfere kadar gelme muayene dedi sizde nasıl gidecek misiniz muayene yoksa transfere kadar gitmiyor musunuz

Back
X