Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim acayip morelimi bozdu doktor estrofem günde 3 kez kullanıyorum dün 1 tane içtim çünkü bitti ilaç alamadım da biraz benim de hatam sırf bu yüzden iptal edelim dedi benim israrimla muayene yapıp kalınlığı ölçtü kanda hormonlara baktı vs sonra istersen devam edelim yoksa erteleyelim diyor bende devam edelim dedim yani iptal edecek ne sorun var anlamadım 😢

Yani testleriniz rahim kalınlığınız iyi gözüküyor zaten 8 ve üzeri artık transfer için uygundur o siz ilacınızı almayınca sanki önemsemiyormuşsunuz gibi görünmüş ondan öyle demiştir sanki sen istekli değilsin de olsun diye yapıyorsun ondan öyle demiştir moralini bozma ilaçlarına kullan transfer ne zaman planlanıyor peki ❓ herşey gönlünce olsun inşallah 🤲💕

Aaa çok sevindim arkadaşım unutma 1 tane yumurta 1 tane sperm yetiyor bebiş olması için ama 2 3 güne büyür sen hiç merak etme en azından tedavin işe yarıyor ve tedaviye karşılık veriyorsun kötü düşünmek yok allaha hamd olsun çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bidahaki kontrolün ne zaman canım

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun hamdolsun bugünlerimize evet çok şükür en azından olumlu geçiyor ondan sonrası Rabbimin takdiridir hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🤲🥰
Cuma günü tekrar gideceğim artık dedi foküllerin büyüklük durumuna göre Opu günü vereceğim 🥹🫶 öyle canım gebelik için bir yumurta bir sperm yetiyor yeter ki Altın embriyomuzu bulmak Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲😘👼

Yani testleriniz rahim kalınlığınız iyi gözüküyor zaten 8 ve üzeri artık transfer için uygundur o siz ilacınızı almayınca sanki önemsemiyormuşsunuz gibi görünmüş ondan öyle demiştir sanki sen istekli değilsin de olsun diye yapıyorsun ondan öyle demiştir moralini bozma ilaçlarına kullan transfer ne zaman planlanıyor peki ❓ herşey gönlünce olsun inşallah 🤲💕
Teşekkür ederim haklısınız kendi kendime ağlayıp durdum çok üzüldüm merkezi arıyorum transfer gününü onlar söyleyecek doktorum merkezle anlaşmalı başka bir hastanede olduğu için arayıp transfer günü için konuşmamı istedi gün içinde dönüş yapacaklar bakalım inşallah herşey yolunda gider sanırım estrofemden dolayı çok aglak oldum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin 🤲🏻

Belli değil şimdi görüştüm estrofem günde 4 yaptı progesteron igne ve hap verdi yarın baslayacam onlara da ama transfere kadar gelme muayene dedi sizde nasıl gidecek misiniz muayene yoksa transfere kadar gitmiyor musunuz

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir sonra da bebeğin sıkı sıkı tutunsun inşallah Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲❤️

Teşekkür ederim haklısınız kendi kendime ağlayıp durdum çok üzüldüm merkezi arıyorum transfer gününü onlar söyleyecek doktorum merkezle anlaşmalı başka bir hastanede olduğu için arayıp transfer günü için konuşmamı istedi gün içinde dönüş yapacaklar bakalım inşallah herşey yolunda gider sanırım estrofemden dolayı çok aglak oldum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin 🤲🏻

Amin amin inşallah moralini bozma ilaçlar hepimizin dengesini bozdu yalnız değilsin 😅 iyi canım sevindim inşallah herşey sağlıklı güzel ilerler kendini toparla bebeğine kavuşmak için günler kaldı artık pozitif ol 🤲🫶👼

Arkadaşlar ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım yaklaşık iki haftadır estrofem kullandım bugun kontrolüm vardı progestan fitil verdi doktorum rahime konulan transfer gününe kadar çoğunuz progestan ignesi vurulmuş acaba neden bana bunu verdi

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun doktorunuz size göre tedavi uyguluyordur benim doktorum da sadece vajinal fitil veriyor iğne vs ekstra yazmıyor her doktor hastasına özel tedavi uyguluyor kafanızı karıştırmayın moralinizi yüksek tutun önemli olan bebeğinin sağlıklı bir şekilde tutunması dilerim hepimiz mucizelerimize bu ay kavuşuruz Allah’ın izniyle 🤲❤️👼🥰

Beni de ekler misiniz dondurulmuş embriyo transferim 8 nisanda ilk denemem dua edin pozitif görelim

Hoşgeldin 🤗 canım tabi ki eklerim yaş kaç , kaçıncı gün embriyosuydu onlarda yazarsan tabloya yazayım şimdiden hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun dilerim Nisan ayı bizim ayımız olsun amin ecmain inşallah 🤲❤️

Canım kızlar herkese merhaba 🌸🌸🌸🌸
Günlerdir gelemiyorum sayfaya, bayram yoğunluğu vs oldu. Aklım sizlerde.. Pozitif haberler geldi mi? Nasılsınız? Kaçırdığım önemli şeyler oldu mu? Olduysa kusura bakmayın nolur.. Ben mide bulantıları ve bitkinlik yüzünden çok telefonu elime de alamaz oldum.. Dualarım sizinle ama; Allahım hepinizi evlat sevinciyle taçlandırsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın 🤲🏻❤️

Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun hamdolsun bugünlerimize evet çok şükür en azından olumlu geçiyor ondan sonrası Rabbimin takdiridir hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah 🤲🥰
Cuma günü tekrar gideceğim artık dedi foküllerin büyüklük durumuna göre Opu günü vereceğim 🥹🫶 öyle canım gebelik için bir yumurta bir sperm yetiyor yeter ki Altın embriyomuzu bulmak Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲😘👼
Olucak canım cuma günü hayırlı haberlerle geliceksin inşallah ben inanıyorum rabbimin izniyle 🤲🏼

Tmm canım çok teşekkür ederim görünce cevap verirler umarım herşey yolunda gider Allah’a emanetiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Canım çok geçmiş olsun 🌸 Bende 2 kere yaşadım kahverengi leke şeklinde kanamayı.. Doktorum öyle bir şey yaşarsam kan sulandırıcı iğnelere 2-3 gün ara vermemi söyledi ki bende öyle yaptım. Bir de lekelenme görünce hemen dinlenme moduna geçtim. Çoğalmadan geçti gitti şükür, bir daha da olmadı. Senin de öyle bir şeydir diye umuyorum..

Canım kızlar herkese merhaba 🌸🌸🌸🌸
Günlerdir gelemiyorum sayfaya, bayram yoğunluğu vs oldu. Aklım sizlerde.. Pozitif haberler geldi mi? Nasılsınız? Kaçırdığım önemli şeyler oldu mu? Olduysa kusura bakmayın nolur.. Ben mide bulantıları ve bitkinlik yüzünden çok telefonu elime de alamaz oldum.. Dualarım sizinle ama; Allahım hepinizi evlat sevinciyle taçlandırsın, emeklerinizi boşa çıkarmasın 🤲🏻❤️

Hoşgeldin 🤗 benim güzel hamiş arkadaşım sen bebeklerinle iyi ol önemli değil ☺️ Amin Amin bu güzel dualarına 📿 Rabbim kabul etsin inşallah 🤲🥲💕

Arkadaşlar ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım yaklaşık iki haftadır estrofem kullandım bugun kontrolüm vardı progestan fitil verdi doktorum rahime konulan transfer gününe kadar çoğunuz progestan ignesi vurulmuş acaba neden bana bunu verdi
Canım öncelikle hayırlı olsun ve kesinlikle kendi ilaçlarını yani kullandıklarını başkalarıyla kıyaslama.
Fitil kullananda var burada ☺️
Her doktor hastasına göre ilaç kullandırtıyor.
Ben hep iğne kullandım hala da iğne ile devam ediyorum.
Fitil ile başlayıp iğneye dönende var. İğnesinde göbekten ve kalçadan olarak değişkenlik göstereni bile var.

Ben mesela kan sulandırıcı kullanmıyorum. Kese görmeye gittiğimizde sordum, aynı senin gibi düşüncelere kapıldım, çoğu kişi kullanıyor çok nadir kullanmayan var, acaba doktor dedide ben mı anlamadım bunca zaman kullanmadım tedirginliği oluştu.
Doktorum ama şu an sana gerek yok dedi.
Bir yandan da okuduklarıma göre kanamalar sulandırıcıdan da kaynaklandığını öğrendim ama ne kadar doğru tabi bilemem doktorlar daha iyi bilir ama mantıklı geldi.

Tabiki sulandırıcı bile kullanıp kullanmaman dozu vs yine sana bağlı olan birşey. Bunu doktorun belirleyecek ☺️

Back
X