Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Weleda ya ben de baktım şimdi yorumları güzel alman markası. onu mu alsam lierac A rağmen çatlatan çok yorum var

Canım gebelikte lekelenme olayı daha fazla oluyormuş. O yüzden güneş kremini ihmal etmemek gerekiyormuş

Lierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.
Ben doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.

Kızlar sol tarafımda karnımın içinde geçmek bilmeyen bir ağrı var ama sürekli bi şekilde ağrıyor
Bu haftalarda normal mi yaşayan varmı

Kızlar doktor decavit yazdı bu gün aldım ama cok feci baş ağrısı ve dönmesi yaptı elim ayağım boşaldı sersemledim resmen bu ilacı kullanan arkadaşlar size böyle bir yan etki yaptı mı

Kızlar sol tarafımda karnımın içinde geçmek bilmeyen bir ağrı var ama sürekli bi şekilde ağrıyor
Bu haftalarda normal mi yaşayan varmı
Sürekliyse geçmiyorsa doktora gözükmekte fayda var şu bayram tatilide girmeden

Ne güzel açıklamışsın teşekkür ederim dediğin gibi sağlıksız olan şeyler dışında diğerlerinden abartmadan yemek lazım

Tamam canım haberleşelim mutlaka
Canım ben gittim kontrole bebekler çok iyiydi yerlerinde durmuyorlardı. Ağrılar ondan olabilir dedi rahme baskı yapıyor diye. İdrar testi de verdim temiz çıktı. Doktor bol su iç ve çok oturma dedi ya uzan yada yürü dedi

Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim kuzum. Bugün ağrım geçti çok şükür ara sıra büyüdükçeler demek ki olacak böyle rabbim sağlık versin bebişlerimize haber verdiğin için teşekkür ederim

Erkek se ismi hazır bakalım . Hep kız bebek hastasıydım . Transfer olduğumdan berri erkek hissettim hayırlısı olsun
Ben de kiz çok istiyordum hayirlisi olsun tek saglikli olsunlarda bende uzun sure gebe kalamadim tam tedavi olcaktm gebe oldugumu ögrendim Allahin takdiri işte ismi ne olcak nasip olursa

Teşekkür ederim bilgi için çınarlı da olcak benim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…