- 14 Mart 2025
- 58
- 77
- 3
- 33
Weleda ya ben de baktım şimdi yorumları güzel alman markası. onu mu alsam lierac A rağmen çatlatan çok yorum varSarısıysa süper ben pembesini almıştım bir doktor düştü önüme instada dinledim içeriğinde retinoil var ve bu hamilelikte asla önerilmiyor diyor. Önler yorumları güzel . Ben şimdi bioil bıraktım weleda ya geçtim . Birde lierac almayı düşünüyorum
Ben doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.Lierac çok gerekli mi ya? Benim 1 yaşında bebeği olan arkadaşım hiç gerek yok o kadar para vermene badem yağı ve zeytinyağı sür yeter dedi.
2'li tarama ya da fetal dna doktor ben bilgi verecem size siz karar vereceksiniz yaptırıp yaprtırmamaya dediMaşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Afedersiniz zeka testi derken?
Sürekliyse geçmiyorsa doktora gözükmekte fayda var şu bayram tatilide girmedenKızlar sol tarafımda karnımın içinde geçmek bilmeyen bir ağrı var ama sürekli bi şekilde ağrıyor
Bu haftalarda normal mi yaşayan varmı
Ne güzel açıklamışsın teşekkür ederimBen pastörize olmayan hiçbir şey yemiyorum, zaten eskiden de yemezdim. Salam sosis yemiyorum pek de sevmem zaten. Ama 11 haftada bir kez geçen gün iki dilim sucuk yedim iyi pişmiş burnuma çok güzel koktu çünkü. Mayonez de kullanmıyorum. Ama geri kalan her şeyi abartmadan yiyorum. Dışardan pek yemek yemem, ama herkesin bünyesi farklı tabi. Brokoli çok yiyorum mesela nedense bana çok iyi geliyor. Çorba mutlaka içmeye çalışıyorum. Kefir, peynir;avokado, muz ve kivi her gün yemeye çalışıyorum. Bitki çayı içmiyorum çünkü gerçekten beni çok etkiliyor. Öyle idare ediyorum salata yiyorum limon ve tuz iyi geliyo bu aralar. Çok takmamaya çalış yani tabii ki dikkat et ama böyle hep de düşünme. Gerekirse sor anne ne var bunun içinde diye
Ben aylardır kullanıyorum öyle bi etkisi olmadı canım ama yan etkilerinde varKızlar doktor decavit yazdı bu gün aldım ama cok feci baş ağrısı ve dönmesi yaptı elim ayağım boşaldı sersemledim resmen bu ilacı kullanan arkadaşlar size böyle bir yan etki yaptı mı
Canım ben gittim kontrole bebekler çok iyiydi yerlerinde durmuyorlardı. Ağrılar ondan olabilir dedi rahme baskı yapıyor diye. İdrar testi de verdim temiz çıktı. Doktor bol su iç ve çok oturma dedi ya uzan yada yürü dediTamam canım haberleşelim mutlaka
Bende onu kullanıyorum baştan beri akşam içiyorum bi yan etki yaşamadımKızlar doktor decavit yazdı bu gün aldım ama cok feci baş ağrısı ve dönmesi yaptı elim ayağım boşaldı sersemledim resmen bu ilacı kullanan arkadaşlar size böyle bir yan etki yaptı mı
Benim de ağrıyor hep sol taraf doktorda sorduğumda kalın bağırsak olabilir gazdan vb sebeplerden korkma dedi.Kızlar sol tarafımda karnımın içinde geçmek bilmeyen bir ağrı var ama sürekli bi şekilde ağrıyor
Bu haftalarda normal mi yaşayan varmı
Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim kuzum. Bugün ağrım geçti çok şükür ara sıra büyüdükçeler demek ki olacak böyleCanım ben gittim kontrole bebekler çok iyiydi yerlerinde durmuyorlardı. Ağrılar ondan olabilir dedi rahme baskı yapıyor diye. İdrar testi de verdim temiz çıktı. Doktor bol su iç ve çok oturma dedi ya uzan yada yürü dedi
Ben de kiz çok istiyordum hayirlisi olsun tek saglikli olsunlarda bende uzun sure gebe kalamadim tam tedavi olcaktm gebe oldugumu ögrendim Allahin takdiri işteErkek se ismi hazır bakalım . Hep kız bebek hastasıydım . Transfer olduğumdan berri erkek hissettimhayırlısı olsun
Benim hiç tatlı çekmedi hatta tatlı bir şey görmek bile istemiyorum hep tuzlu cinsiyet kızCinsiyeti belli olan arkadaşlar , canınız en çok ekşi mi yoksa tatlı mı çekiyor
Ben en baştan beri sürekli tatlı istiyorum kız tahminen dedi doktorumCinsiyeti belli olan arkadaşlar , canınız en çok ekşi mi yoksa tatlı mı çekiyor
Demekki koca karı masalı ekşi tatlı meselesiBen en baştan beri sürekli tatlı istiyorum kız tahminen dedi doktorum
Teşekkür ederim bilgi içinMerhaba, aynı haftalardayız ben de izmirde doğum yapan arkadaşlarımdan araştırdığım kadarıyla, ekol, karataş 40-50 bin civarı, egepol 60-70 bin, medicana 75-100 bin civarı, sadece doğum veya oda süsleme fotoğrafçı vs farkettiği için aralık değerler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?