Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    30
Maşallah cnm Evet haklısın aynı isim koymak olmayabilir belki.Sare de güzel.

Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi
Talha ismi benim de çok içime sinmistiCennetle müjdelenen sahabelerden biriymis ve İslami ilk kabul edenlerdenmiş.Anlami cennet ağacı demekmiş ,anlamını daha yeni öğreniyorum bende Taha da güzel

Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar

Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce
Ismaili kullanmaz buyuk ihtimal tahayi tek kullanirsinz olabilir bence. Biz de eymeni kullanmiyorz tahayi kullaniyir herkes.

İyi bayramlar herkese benim 4 gündür geçmeyen bel ağrım var ama belimin yanları ağrıyor ve dize kadar iniyor dizlerim de çok fena ne yaptıysak geçiremedik kaşık ağrısı da bir yandan mahvolmuş durumdayım grip oldum 2 günde geçti şu bel ağrısı 4 gündür beni süründürüyor hamile yastığı aldım az önce dayanamıyorum artık. gece farketmeden yüzüstü yatıyorum muhtemelen belki bir çare olur kullanıp memnun kalan var mı

Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce
valla canım ben avukatım miras ve tapu davalarında özellikle dedesinin/nenesinin ismini taşıyan biri varsa davalarda o kadar sıkıntı çekiyoruz ki mesleki açıdan anne baba adı farklı olsa dahi bir sürü prosedür işletiliyor ikisinin farklı kişi olduğuna ikna olunmak için (Allah düşürmesin tabiki ) bekarken sırf bu yüzden bir çocuğum olursa kesinlikle dede-nene ismi koymam diyordum her duruşma sonrası (umarım büyük konuşmamışımdır ) bizim cinsiyetimiz belli değil ama benim içimden erkek olursa Göktürk kız olursa Umay geçiyor babamızla da uzlaşırsak ( kendisiyle tek uzaklaştığımız konu Türk ismi olsun konusu ) Taha çok fonetik bir isim adıyla yaşasın inşallah

Ayy o zaman eşime bu fikri hiç söylemeyim ismail de pek koymak istedigim isim degil ama sevinsin diye kendimce dusundm en iyisi hic teklif etmeyim tek isimli olsun ilerde sknti yaşamasin

Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi
Merhaba hayırlı bayramlar. Talha ismi sahabe adı. Cennet ağacı demekmiş şimdi baktım anlamına. Detaylı bakarsınız sanırım :) Ta- ha ise طٰهٰۜ Kuranı kerimde geçer ve hem de sure adıdır. Hurufu mukatta (ya-sin/ elif-lam-mim) olarak yani manası tam olarak verilmemiş harflerden oluşan ayettir.

Talha dusunmustuk ama agir geldi soylemesi. O yuzden tahaya karar verdik

13+5 bende canim benimde istahim cok açık ondan sordumhiç doymuyorum ben
İyice doyumsuz olduk bide gören herkes neden böyle zayıfladın diyor delircem bilmiyorlar ki bebiş şimdiden 5 kilo aldırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…