Diyetisyen nasıl gidiyor? Benim pek iştahım yok diye başlama motivasyonu yakalayamadım halaBen de almıştım verdimo kadar zorlandım ki diyetisyenle bunu yaparken
Hayırlı bayramlar herkeseBayraminiz mübarek olsun güzel anne AdaylarimSeneye Ramazanda yavrularimizla Neşe dolu Bayram geçiririz inşallah
Evet orda daha ucuza denk geliyorHangi marka almış ? Weleda mı aceba ?
Canım güzel gidiyor yoruluyorum çok acıkıyorum çünkü iştahım var ama direniyorum işteDiyetisyen nasıl gidiyor? Benim pek iştahım yok diye başlama motivasyonu yakalayamadım hala
Maşallah cnmEvet canım 7ci tüp bebek transferimdirabbime şükürler olsun bu günleri gösterdi . İlayda kuzenimde var ama anlamı tam olarak ney bilmiyorum sevde,sude,sare,erva, Umay . Özellikle Umay’ı çok beğeniyordum ama onuda kuzenim kızına koydu . Şimdi aynısını koymakta olmaz
Talha ismi benim de çok içime sinmistiMerhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi
13+5 bende canim benimde istahim cok açık ondan sordum14+5 canım sen
Ismaili kullanmaz buyuk ihtimal tahayi tek kullanirsinz olabilir bence. Biz de eymeni kullanmiyorz tahayi kullaniyir herkes.Ya aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce
valla canım ben avukatım miras ve tapu davalarında özellikle dedesinin/nenesinin ismini taşıyan biri varsa davalarda o kadar sıkıntı çekiyoruz ki mesleki açıdanYa aslinda eşimin babasi rahmetli oldu
İsmide ismail eşimin henuz haberi yok ama kendim dusundum ismail taha koysam hoş gelir mi kulağa yoksa baska isimmi bulmaliyim sizce
Aslinda tek isim seviyorum bende genelde hep birini kullaniyorlar diyeIsmaili kullanmaz buyuk ihtimal tahayi tek kullanirsinz olabilir bence. Biz de eymeni kullanmiyorz tahayi kullaniyir herkes.
Ayy o zaman eşime bu fikri hiç söylemeyim ismail de pek koymak istedigim isim degil ama sevinsin diye kendimce dusundm en iyisi hic teklif etmeyim tek isimli olsunvalla canım ben avukatım miras ve tapu davalarında özellikle dedesinin/nenesinin ismini taşıyan biri varsa davalarda o kadar sıkıntı çekiyoruz ki mesleki açıdananne baba adı farklı olsa dahi bir sürü prosedür işletiliyor ikisinin farklı kişi olduğuna ikna olunmak için (Allah düşürmesin tabiki ) bekarken sırf bu yüzden bir çocuğum olursa kesinlikle dede-nene ismi koymam diyordum her duruşma sonrası (umarım büyük konuşmamışımdır ) bizim cinsiyetimiz belli değil ama benim içimden erkek olursa Göktürk kız olursa Umay geçiyor babamızla da uzlaşırsak ( kendisiyle tek uzaklaştığımız konu Türk ismi olsun konusu ) Taha çok fonetik bir isim adıyla yaşasın inşallah
Merhaba hayırlı bayramlar. Talha ismi sahabe adı. Cennet ağacı demekmiş şimdi baktım anlamına. Detaylı bakarsınız sanırım :) Ta- ha ise طٰهٰۜ Kuranı kerimde geçer ve hem de sure adıdır. Hurufu mukatta (ya-sin/ elif-lam-mim) olarak yani manası tam olarak verilmemiş harflerden oluşan ayettir.Merhaba Ayy talha ismini gorunce hemen yaziyim dedim eşimle bizde o isme karar verdik inşallah dogunca koyucaz ismini ama tahami talhami hangisi tam olarak kuran da geciyor intenette net bilgi bulamadim sizin bilginiz varmi
Talha dusunmustuk ama agir geldi soylemesi. O yuzden tahaya karar verdikMaşallah cnmEvet haklısın aynı isim koymak olmayabilir belki.Sare de güzel.
Talha ismi benim de çok içime sinmistiCennetle müjdelenen sahabelerden biriymis ve İslami ilk kabul edenlerdenmiş.Anlami cennet ağacı demekmiş ,anlamını daha yeni öğreniyorum bende Taha da güzel
Bayraminiz mübarek olsun arkadaslar
İyice doyumsuz olduk13+5 bende canim benimde istahim cok açık ondan sordumhiç doymuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?