- 18 Eylül 2024
- 181
- 114
- 18
Ben de öyle badem yağı falan sürdüm neler yaptım neler ama çatladım yine, belki daha beter olmasını engelledim bilemiyorumBen doktorumla görüştüm istediğini sür çatlayacağı varsa çatlar diyor bence de öyle bi arkadaşım tonla para döktü deli gibi çatladı diğeri normal ürün kullandı çatlamadı. Ben zeytinyağı sürüyorum şu an bazen de badem yağı.
Merhabalar benimde bebeğim 3 4 gün ileriden gidiyor.Herkese merhaba bende 10+4 günlük gebeyim ama ultrasonda 11 haftalık gözüküyor benide listeye alırmıısnız?
Amin canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ağrılar devamlı ve şiddetli değilse normalmişBebeklerin iyi olmasına çok sevindim kuzum. Bugün ağrım geçti çok şükür ara sıra büyüdükçeler demek ki olacak böylerabbim sağlık versin bebişlerimize haber verdiğin için teşekkür ederim
Weledada kremsi olanda varmış ben yapısını kullanıyorum bunu beğeniyorlar almanyada evelern en çok önerdiği yağ markası . Bende yeni aldım ama küçük diye günde 1 kez sürüyorum ileride 2 ye çıkarırımWeleda ya ben de baktım şimdi yorumları güzel alman markası. onu mu alsam lierac A rağmen çatlatan çok yorum var
Vallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldumBen de kiz çok istiyordum hayirlisi olsun tek saglikli olsunlarda bende uzun sure gebe kalamadim tam tedavi olcaktm gebe oldugumu ögrendim Allahin takdiri işteismi ne olcak nasip olursa
Oh çok şükürAmin canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ağrılar devamlı ve şiddetli değilse normalmiş
Çok gzel maşallahVallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldumo yüzden Miraç yanına da öz Türkçe bir isim istiyor babası kız olursa henüz yok ama sizde varmı isim ?
Genetik bence canım bu çatlama muhabbeti. Bence engellemişsindir yine de nemlendiriyorsunBen de öyle badem yağı falan sürdüm neler yaptım neler ama çatladım yine, belki daha beter olmasını engelledim bilemiyorum
Ben de bugün temizlik, mutfak alışverişi ve komple buzdolabı temizliği yerleştirme derken çok yoruldum. Daha da bitmiyor iş yemek yapamadım düşünBugün o kadar çok iş yaptık ki eşimle inşallah bir şey olmamıştır ödüm kopuyor artık azcık fazla hareket edince saçma sapan durumlara düşmektensizler ne yaptınız bugün?
İnşallah bir şey olmaz, sen de bayağı iş yapmışsınBen de bugün temizlik, mutfak alışverişi ve komple buzdolabı temizliği yerleştirme derken çok yoruldum. Daha da bitmiyor iş yemek yapamadım düşünAaa hayır hayır öyle düşünme canım allahın izniyle hiçbir şey olmaz
Sizde bellimi isim ?Çok gzel maşallah
Taha koymayi duşunuyorz eşimle ama tek taha çokmu sade kalir diye dusunuyorumSizde bellimi isim ?
Benim ablam Almanya’da şimdi Türkiye ziyarete gelince getirecek iki kutu krem bir kutu yağ aldım dediWeledada kremsi olanda varmış ben yapısını kullanıyorum bunu beğeniyorlar almanyada evelern en çok önerdiği yağ markası . Bende yeni aldım ama küçük diye günde 1 kez sürüyorum ileride 2 ye çıkarırım
Dinleme dinlene yapıyorum ben.Allahin izniyle birşey olmaz.Bugün o kadar çok iş yaptık ki eşimle inşallah bir şey olmamıştır ödüm kopuyor artık azcık fazla hareket edince saçma sapan durumlara düşmektensizler ne yaptınız bugün?
7 . tüp bebek de mi pozitif gördünüz ,Maşallah Allah kucağımıza almayı da nasip etsin ins.Vallaha bende 7ci transferimde pozitif gördüm uzun yoldu rabbimi çok şükür bugünleri gördük .ismide şöyle ben miraç kandilinden bir gün önce transfer oldumo yüzden Miraç yanına da öz Türkçe bir isim istiyor babası kız olursa henüz yok ama sizde varmı isim
Taha ismi cok guzel. Hem soylemesi de rahat. Taha eymen bizmki. Taha yanina istio sanki. Kizima tek isim koyduk.Taha koymayi duşunuyorz eşimle ama tek taha çokmu sade kalir diye dusunuyorum
cok sukurfetal dna sonucumuz çıktııı
Her şey temiz çok şükür maşallah,
Ve cinsiyetimiz de net belli oldu; Erkek
Darısı diğer bekleyenlerin başına
Lioo ‘cum listeyi güncelleyebiliriz
Evet canım bende haftaya cuma gideceğim kan vermeyeAlmanyadayım canım galiba demi benden yaptırıcam 2 hafta sonra 150+cinsiyet için 20 dediler . Doktora 160 götürücez sonradan 20 euro yıda yapan firmaya yolluyacağız
Ölüyorum ölüyorum daha şimdi bitti işim allah bir şekilde yardım ediyor da yapıyoruz hamile hamile bu kadar işiİnşallah bir şey olmaz, sen de bayağı iş yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?