Bende hep kizim diye sevdim ama eşim erkek dedi erkek çikti annelrde yanliş hissedebiliyormuş demekki ogluşum içerde bozulmustr annem beni kiz diye seviyor diye kiyamamBizim de gönlümüzden geçen kız ama ben de sağlıklı olsun da önemli değil diyorumÇocuğu da hep kızım diye sevdim bakalım ne olacak daha kız hissediyorum
Hahahha doğunca telafi edersin annesi hiç üzülmeBende hep kizim diye sevdim ama eşim erkek dedi erkek çikti annelrde yanliş hissedebiliyormuş demekki ogluşum içerde bozulmustr annem beni kiz diye seviyor diye kiyamam
Hahahha doğunca telafi edersin annesi hiç üzülme
Ben dogru duzgun bisey yiyemiyorum ondan alamadim sanirim bulantilardan dolayi.Sanırım bi ben 4 kilo aldım
2 gebeligimde de +20 aldımMak. 12kilodan fazla almayiz inşallahkendimi 80ustu dusunemiyorum
Öldüm meraktan öldüm yeter diye bağırasım varAmin darisi senin minigin cinsiyetini ögrenmeye
Özel hastaneye gitsen ôgrenirsin aslinda devletteki cihazlar biraz eski oluyor ya belli olmayabilir hemenÖldüm meraktan öldüm yeter diye bağırasım var
Ayy iyi bariSabah tuvalete çıktıktan sonra tartındığın kilo doğru olan kilon.
Ben neredeyse 5 kg verdim 62 ile başladım 57.4 şuanKizlar benim gibi hiç kilo almayan varmi benmi alamiyorum 250-300gram verip geri aliyorum 62 kusurle 63 arasinda gelip gidiyorum surekli
Bebekten bebeğe değişir benim oğlum 2600 doğdu epey uzun giydi 0 3 leriKızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
Hastane çıkışıni 0 3 ay almalısın .Kızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
Yeşil olduğuna göre normaldir.Bir de risk olasılıkları var o nasıl çıkmış ?kızlar bu normal yazıyor ama hıc anlamıyorum ne demek bakabılırmısınız?
Evet canım hastane çıkışlarını setli öyle alacağım da geri kalanı düşüncem artık kaç tane alınır edilir kısmınıHastane çıkışıni 0 3 ay almalısın .
Yeşil olduğuna göre normaldir.Bir de risk olasılıkları var o nasıl çıkmış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?