Yakın olsam giderdim de uzak banaSelam kızlar, eskisehir Osmangazi hastanesinde 500 liraya fetal dna yapılıyor, gidip yaptıracak olan olursa bana haber verebilir mi? Gitmeden önce ikili test gerekir mi veya 12 haftaliktan daha önce gitsek sorun olur mu bunu öğrenmek istiyorum
Evet benimkide uzaninca 5 6 santimlik şişkinlik var o bebek büyük ihtimalle.Bebişin artık limon kadar karnın hafiften çıkar zatenbenim daha 9+4 ama ikiz diye mi bilmiyorum benimde en alt kısım çok az şiş ve sert
Bende onlardan dolduruyorum canım sürekli aynen yoksa bardakla anlamıyorum ne içtim ne içmedimYarım litrelik su şişeleri var doldur bırak yanına arada iç zorlanmazsın litre hesabını öyle yaparsın. Bende içemiyorum böyle yapınca daha rahat içiyorum, geceye kadar 2 litre bile içsen kâfi.
Miyom var bende de. Yeri kötü inşallah bir şey olmaz. Siz de içinizi ferah tutun.Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Banada doktor kist var ama sorun teşkil etmez demişti bilemiyorum artıkKızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Aaa maşallah Rabbim kucagina almayi nasip etsin canımEvet erkekbiliyordum zaten oğlum diyordum doğru çıktı
İnternete bakma canim doktor sorun olmaz dediyse endişelenme.Kızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
İnşallah bişey olmazBanada doktor kist var ama sorun teşkil etmez demişti bilemiyorum artık
İnşallah yaMiyom var bende de. Yeri kötü inşallah bir şey olmaz. Siz de içinizi ferah tutun.
Benim de miyomum var biraz büyük tabi ki her şeyin riski olabilir ama mesela benim doktorum şu an değil de 5-6 aylıkken sorun yaratmaya başlayabilir o zaman gelince düşünürüz dedi. Siz de doktorunuza güvenin,içinizi ferah tutunKızlar geçen ikili test taramamda doktor kist görmüştü. Bana tam söylemedi ölçüsünü ama küçük durmuyordu kesenin alt kısmında kalıyordu . Sorun yapmaz bebeğe dedi ama içime dert oldu sorcam sorcam unutuyorum size. Yaşayan varmı daha önce ? Başka doktor görememişti perinatolog gördü sanırım cihazı iyi olmasından kaynaklı. Düşük riski oluyor vs gibi yazıyor internette
Ben de seni merak etmiştim ilk ben öğrenirim herhalde diyodun hiç sesin çıkmadı sonraŞimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükürerkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah
Benim ufaklık ortaya geldi heralde artık iki tarafıma da yatabiliyorum ama çok fene grip olmuşum parol içince bile rahatlatıyor çok fenayım vallahiİyi akşamlar kızlar nasilsiniz nasil gidiyo hamişlikBebişler büyüdükçe karinda baski artiyo galiba soldan soldan batiyor biseyler bana
Merhaba miyomunuz rahmin dışında mı içinde benim de miyomum var ve büyük bu yüzden korkuyorumBenim de miyomum var biraz büyük tabi ki her şeyin riski olabilir ama mesela benim doktorum şu an değil de 5-6 aylıkken sorun yaratmaya başlayabilir o zaman gelince düşünürüz dedi. Siz de doktorunuza güvenin,içinizi ferah tutun
Oyy Allah yardimcin olsun parolla da zor iyileşirsin bol bol bitki çayi iç bari geçmiş olsun canimBenim ufaklık ortaya geldi heralde artık iki tarafıma da yatabiliyorum ama çok fene grip olmuşum parol içince bile rahatlatıyor çok fenayım vallahi
Ay canım bi şey sorcam mesaj yazınca altta bebeğin doğum tarihi yazıyor ya sat’a göreŞimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükürerkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah
Merhaba. Dışında benimki ve 8 cm. Doktor her gittiğimde onun da boyuna bakıyor. Sizin nerede?Merhaba miyomunuz rahmin dışında mı içinde benim de miyomum var ve büyük bu yüzden korkuyorum
en son 2-3 hafta önce 7 cm idi benim de dışarıda subseröz miyomum var . Hangi şehirdensiniz ben doktor arayışındayım da bu konu canımı sıkıyorMerhaba. Dışında benimki ve 8 cm. Doktor her gittiğimde onun da boyuna bakıyor. Sizin nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?