Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz? İngiltere’de yaşıyorum. Buradaki ebe d vitamini başlamam gerektiğini söyledi ama marka vermedi, kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Bugün 10 haftalık oldum ben
Merhaba canım bana bunu yazdı doktorum düzenli alamıyorum çok unutuyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_20250321_024045_Samsung Internet.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 28
Benim de aynı şekilde canım. Hep şişkinlik var ve istediğim zaman yapamıyorum . O da haliyle mide bulantısı yapıyor . Sanırım sık sık tuvalete oturmak gerekiyor . Hoşaf da çok iyi geliyor. Bağırsakları çalıştırıyor

Yok kız 13+4 sat 17 aralık tahmini doğum 25 eylül bebek sat ile uyumlu.
Bende yazdiktan sonra satina baktim dedigin giniymis ama niye yazının altinda doğum 3 ekim gösteriyor

Aşırı bir baş ağrısı yaşıyorum bir parol içtim
Aynıyım aşkım dün geceden berri geçmiyor ama içmemek için direniyorum. Türkiyedeki doktorum sabah 1 akşam 1 parol içe bilirsin demişti alman doktorum ise gebeliğin ilk 5/6 aylık kısmında ben hiç ilaç tavsiye tmitorum parol bile olsa dedi . İçmiyorum bende savaşıyorum . Geceden berri 10 uyandım ağrıyla bir .

Allah sabır versin, umarım daha güzel vakitte, sağlıklı, güzel bebekleriniz olur geçmiş olsun. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Benim de hem bulanıyor hem sürekli açım elim ayağım titriyor. Hamile olduğumuz sık sık yememiz lazım

Benim de hem bulanıyor hem sürekli açım elim ayağım titriyor. Hamile olduğumuz sık sık yememiz lazım
Şu an kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan önce midem bulanıyordu yerken daha çok bulanıyor. Ne zormuş

Rabbim sabırlar versin canım hayirlisiyla takar nasip etsin sağlıkla inşallah

Çok üzüldüm. Inşallah önümüzdeki aylara nasip olur tekrardan. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…