Ben de hasta oldum bugün 11. Gün oksuruk gitmedi ama 5. Gün iyileştim. Ben balparmak Marmaris cam balı yiyerek iyileştim ve bol su içerekKızlar ben baya grip olmuşum doktora gittim parol verebilirim başka hiçbir şey veremem dedi toz zencefilli limonlu ıhlamur içtim 2 fincan güvenli değil mi sizin içtiğiniz tarifleriniz var mı
Gül suyu sıktım o geçirdi 2 günde. Sende deneyebilirsinAy aynısı bende de oldu. İlk başta sinek ısırdı sandım kabardı küçük küçük, sonra kırmızılaştı, şu an çok belirgin noktalar var kolumda bacağımda ve göbeğimde. Çok fazla yok ama hala kaşınıyor ara ara, geçer umarım
Ama kızamıkcık olsa her yere yayılmaz mıydı? Benim sadece göğüs altımda oldu. İnşallah değildir öyle bir şeyKızlar grip halinizde var mı ? Kızamıkcık salgını var çünküçok geçmiş olsun
bence erkekKızlar 12 hafta 1 günlük cinsiyet tahmini yapabilir misiniz merak ediyorum
Siz nereye yaptırmıştınız? Gözünüz aydın çok sevindimkızlarr fetal dna sonucumuz geldi bugün 8. gün ve cok süşür saglıklıymıs bebegimiz cok sükürrr
natera panaroma , çok teşekkür ederimmSiz nereye yaptırmıştınız? Gözünüz aydın çok sevindim
Gözünüz aydın çok sevindimkızlarr fetal dna sonucumuz geldi bugün 8. gün ve cok süşür saglıklıymıs bebegimiz cok sükürrr
Umarım öyle bir şey değildir, benim çok fazla noktacık yok, grip hali de yok. Kırmızılıklar bugün daha silikleşmiş durumda.Kızlar grip halinizde var mı ? Kızamıkcık salgını var çünküçok geçmiş olsun
Bence kızKızlar 12 hafta 1 günlük cinsiyet tahmini yapabilir misiniz merak ediyorum
Senin ikizmiydi canim ondan olabilirBenim hem sol hem sağ ağrıyor bas üstü de uyuyamıyorum kan akışı yavaşlıyormuş. Mecbur yastık koyuyorum iki tarafıma da hangi tarafa dönersem o tarafda ayağımın altına koyuyorum
Cinsiyette belli oldumu canimkızlarr fetal dna sonucumuz geldi bugün 8. gün ve cok süşür saglıklıymıs bebegimiz cok sükürrr
yok mu yorumu olan?selam kızlarr. benim birkaç gündür nasıl anlatsam,kasığımın sağ tarafıyla bacağımın birleştiği yerde çekme gibi bir his var. ayaktayken değil özellikle otururken ve yatarken. aynı zamanda kasık mı karın mı anlayamadığım bir ağrı,batma hissi. bugün de tam kasık ve karın arası bölgede yaşıyorum onu ve hatta hapşurunca bir kasıldı gibi bir şey oldu,anlatabiliyorumdur umarım o hissi. yaşayan var mı,bu önemli bir şey midir? dayanılmayacak bir ağrı değil onu da belirteyim. yarın doktor kontrolüm olduğu için doktoruma yazmak istemedim ama kafam da biraz takıldı ondan size sormak istedim
Benimde kalçama doğru bir ağrı olmuştu. Geçti dün yine oldu. Olabilir herhalde diye düşünüyorumyok mu yorumu olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?