- 1 Kasım 2023
- 1.103
- 661
- 43
- 29
Aynısı bende de oldu çok kaşınıyor ben çareyi 2 günde bir duş alarak buldum. Birde temiz içerikli duş Jeli ile kopurttum vücudumu.Ay aynısı bende de oldu. İlk başta sinek ısırdı sandım kabardı küçük küçük, sonra kırmızılaştı, şu an çok belirgin noktalar var kolumda bacağımda ve göbeğimde. Çok fazla yok ama hala kaşınıyor ara ara, geçer umarım
Ay ne demek bir nebze olsun moral verebildiysem ne mutlu banaAyy çok teşekkür ederim yazdıklarınız içininnnşallahh en doğru zamanda en güzel şekilde Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım sap sola yatınca diğer tarafın çekmesi oluyorsa bu susuzluktan oluşan boşluk ağrısı oluyor bende de oldu bol su tükettim geçtiKızlar ben sağıma soluma yatmayı seven bir insanım ama iki gündür koltukta sağ tarafıma yatınca sol tarafımda çekme ağrıma hissi oluyor . Bunu yaşayan oldumu ? Hayırmileride sadece sağa sola yatıcaz anlamadım .
Bebişin artık limon kadar karnın hafiften çıkar zatenKizlar merhaba nasılsıniz . Biz hu gün 12 haftalik olduk. Ben düz yattigimda en alt tarafta. Biraz sol tarafta. Şişkinlik olarak belli oluyor. Bazen çok sert oluyor.
Merhaba cnm Benimde hafif sol tarafta sertlik oluyorKizlar merhaba nasılsıniz . Biz hu gün 12 haftalik olduk. Ben düz yattigimda en alt tarafta. Biraz sol tarafta. Şişkinlik olarak belli oluyor. Bazen çok sert oluyor.
Aaa gerçektenmi canım bir kaç gündür azalttım suyu . Çok içemiyorum diye sen doktoramı sormuştun ? Dur tekrar 2 litreye ye çıkarmaya deneyim gerçekten ondansa içim rahatladıCanım sap sola yatınca diğer tarafın çekmesi oluyorsa bu susuzluktan oluşan boşluk ağrısı oluyor bende de oldu bol su tükettim geçti
Canım zaten gebelikte en az 2,5 litre su içmen lazım özellikle bu aylarda zaten çoğaltman gerekiyor sen azaltmışsın bu çok zararlı bebek için bebeğin şu anda suya ihtiyacı var zaten yemeye değil. Doktorum bana midem bulansa dahi 2,5 litreyi net içmen gerekiyor dediAaa gerçektenmi canım bir kaç gündür azalttım suyu . Çok içemiyorum diye sen doktoramı sormuştun ? Dur tekrar 2 litreye ye çıkarmaya deneyim gerçekten ondansa içim rahatladısağol canım
Maşallah maşallah sağlıkla dünyaya gelsin inşallahŞimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükürerkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah
Ya hayırlısı bakalımŞimdi doktorun yanından çıktım 13+4 hersey yolunda şükürerkek şüphesi var dedi hayırlısı inşallah
Ben yarın yaptıracağım tam 12’ye girmiş oluyorum. Normalde firmam 10+0’da kabul ediyor ama fetal fraksiyon daha yüksek çıksın diye 12’yi bekledim. 13’de de sorun olmaz endişe etmeyingüzel sonuçlar alalım inşallah
Ay çok zorlanıyorum ya ben suyu normaldede içemezdim ya ondan 1 litre içiyorumda işte 2/3 zor oluyor ama şimdi bolca içicemCanım zaten gebelikte en az 2,5 litre su içmen lazım özellikle bu aylarda zaten çoğaltman gerekiyor sen azaltmışsın bu çok zararlı bebek için bebeğin şu anda suya ihtiyacı var zaten yemeye değil. Doktorum bana midem bulansa dahi 2,5 litreyi net içmen gerekiyor dedi
Evet erkekCinsiyette belli oldumu canim
İnşallah canım teşekkür ederimMaşallah maşallah sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Haftaya senin haberini alırız artıkYa hayırlısı bakalımcinsiyetleri ogreniyoruz artık bende bugün tam 12 haftalık oldum
Yarım litrelik su şişeleri var doldur bırak yanına arada iç zorlanmazsın litre hesabını öyle yaparsın. Bende içemiyorum böyle yapınca daha rahat içiyorum, geceye kadar 2 litre bile içsen kâfi.Ay çok zorlanıyorum ya ben suyu normaldede içemezdim ya ondan 1 litre içiyorumda işte 2/3 zor oluyor ama şimdi bolca içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?