Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Çok erken başladı çokmu büyük karnın olacak kız benim diğer gebeliğim de çok az karnım çıkmıştı neredeyse 5 aya kadar kıyafetlerim oldu

Evet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.
Liocuğum rengi kırmızı olmadıkça korkma aktif kanama yok demektir . O içeride kalan eski kan çok çok geçmiş olsun ben 6/7 ci hafta da yaşadığımda ,sonra kesildi ama ardına siyaha dönük çok yoğun hatta arada çamur gibi devam etti içerideki kalanlar gelmiş.sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah.

ben sat’a gore 11+5 oldum kizlar ve gobegim bildiginiz cikti hatta herkes cinsiyet tahminlerine baslamisti gecen hafta

sizler makas - bicak ya da ip yontemlerini yaptiniz mi? bir de cin takvimi varmis. hic de inanmam hurafelere ama insan merak ediyormus

Kızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak

Kızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Bol su iç . Hamileliğin ilk trimestrende benim doktor hiç ilaç alma taraftarı değil ama türkiyede tüp bebek doktorum sabah 1 akşam bir parol içe bilirsin demişti. Almanyadaki doktorum ise ilaç kesinlikle önermiyorum dedi . Geçmiş olsun bol limonlu sıcak birşeyler için . ( bitkilerede dikkat ) ama boğaz için limon karabiber ve bal sıcak suyla yapabilirsin canım. Çok geçmiş olsun

Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım

Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
Dün bende aynı durumu yaşadım 12 haftalık olduk bebeğimiz büyüyor ve rahimde kendine daha fazla alan açıyormuş bu vajinal sancılar ondan

Dün bende aynı durumu yaşadım 12 haftalık olduk bebeğimiz büyüyor ve rahimde kendine daha fazla alan açıyormuş bu vajinal sancılar ondan
Ayyy içim rahatladı şuan sancılar çekilebilir düzeyde gibi geliyor artık aman o büyüsün yeterki çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Evet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.

Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor evet günler hızlı geçiyor
Ben iyiyim teşekkür ederim kızımla bol bol vakit geçiriyorum 9 hafta olduk dün eşimle bebeğe baktık ultrasonda bacakları falan olmuş duygulandım iyi geçiyor bir kere bulantı yaşadım onun dışında her şey yolunda teşekkürler

Geçmiş olsun. Günlerdir aynıyım gece nefessiz kalıp daralıyorum boğaz kuruluğundan. Bahar alerjisi de karıştı. Nane yağı işe nefesimi rahatlattım sadece büyük ölçüde atlattık gibi sanki. Böyle ciğerde falan hissederseniz dr a gidin ama. Allah korusun

Ben de gecirdim o salgından çok ağır geçti öksürük çok oldu ama doktor parol dışında hiç bişey vermedi

Gunaydın kızlar dün çok aşırı kanamam olmuştu şimdi azaldı ama korkum geçmedi
Geçmiş olsun ,inş geçer.
Ben tombiş olduğum için baya göbeğim var ama sanki gobegimde sertlik var,hissediyorum.
Bana bir arkadaş yüzük ip testi yaptı ,nasıl bilmiyorum , orada erkek çıktı.Cin takviminde de erkek çıktı erkek oldu Tesadufte olabilir bilmiyorum.
Bende hamileliğin başından beri ara ara sanki adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor.Normal heralde.

Benim zaten göbeğim vardı sarkıktı. Ama şimdi sertlik var gibi hissediyorum. Önceki gebelikte de böyleydi benim göbeğim çok hızlı çıkıyor. Tabii ki şişkinlik var ama olsun insan hissetmek, sevmek istiyo

Her günün her saati midesi bulanan ben bunu sorguladı

Selam kızlar reglime 5 gün var erken geb testi yaptım 5-10 dk da bi çizgi belirdi var mıdır sizce ?
böyle olup negatif çıkan oldu mu
Benim hep net çıkmıştır ama erken gebelik testiyse doğru olabilir canım silikte olsa çizgi gorunuyor

ben de yuzuk ip testi yaptim erkek cikti, cin takviminde de erkek, teyzem makas - bicak testi yapti (hic farkinda degildim) bicak ustune oturdum ki o da erkek demekmis

fetal dna yaptirdim gecen hafta bakalim orada belli oluyormus, bekliyoruz sonucu.

saglikla gelsinler de
Bana bir arkadaş yüzük ip testi yaptı ,nasıl bilmiyorum , orada erkek çıktı.Cin takviminde de erkek çıktı erkek oldu Tesadufte olabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…