Ben de 10. Haftadayım . Çok merak etmeye başladımYa teoriler varmış onunla yapılıyor inan bende bilmiyorum bu konunun inandırıcılığını ama çok tutturmuş kadın yanıldığı da var ama doktorlar bile yanılıyor yani..
Sen de gönderebilirsin bence bişey kaybetmeyizBen de 10. Haftadayım . Çok merak etmeye başladım
Buradan birisi mi bu kişi instagramda mı?cinsiyet_ttahmini canım
İnstagram canımBuradan birisi mi bu kişi instagramda mı?
Oğluma kv bakıyor. Eşimde gün içinde işte oluyor. Kendiside gece geliyor. Oğlumda gelemiyor. Bu gün de çıkarmıyor Dr pazartesiye kaldıBebisin de sende iyi olda hic Onemli değil canım benim oglusunu getirmeye izin vermiyorlar mi
Evet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.İyi misin şuan canım
Evet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.İyi misin şuan canım
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor evet günler hızlı geçiyorLioo geçmiş olsun şimdi atlayarak bakabildim mesajlara Allah şifa versin bir şey olmaz inşallah büyüdü kurtardı kendini minnoş .
Ailemin yanındaydım şehir dışında arada okudum ama günler okadar hızlı geçiyor ki yazamadım da. Hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim canım. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor evet günler hızlı geçiyorLioo geçmiş olsun şimdi atlayarak bakabildim mesajlara Allah şifa versin bir şey olmaz inşallah büyüdü kurtardı kendini minnoş .
Ailemin yanındaydım şehir dışında arada okudum ama günler okadar hızlı geçiyor ki yazamadım da. Hepinizi öpüyorum
Evet daha iyiyim çok şükürCanım nasılsın herşey yolundadır inşallah
Bende hep kız hissediyorum ama tabi önce hayırlısi sağlıkla gelsinler kimileri dediniz gibi erkek olsun diye veya kiznolsun diye kaç tane doguruyorBen de ailemizde kız sayısı fazla olduğu için ilk çocuğumda erkeğe heveslendim öyle hissettim, erkek oldu.Şimdi de illa erkek olsun ya da kız olsun diye extra bir hevesim yok.Yapi meselesi sanırım.Bazilari kız olsun bıcır bıcır giydireyim der ben de öyle yok sanırım.İnsan ya erkek çocuk ya da kız çocuk isteyebilir,bence bu gayet normal.Ama kız olsun ya da erkek olsun diye dogurdukca doğuranlar var o bana tuhaf geliyor.
Ben baştan beri kız gibi hissediyorum ama midem falan da bulanmadigi için acaba erkek mi diye de aklımdan geçiyor değil.
Sağlıklı ,hayırlı evlat olsunlar inş.
Şişkinliktir belki kız daha çok küçüklerKızlar göbeğiniz çıktı mı? Ben geçen sabah giyinirken 2 tane etek değiştirince fark ettim, beli sıktı hepsinin. Akşam eve dönünce baktım ki bir baby bump’ım varSizde durumlar nasıl bebiş kendini belli ediyor mu?
Yok canım şişkinlik değil, her zamanki göbeğimden daha büyük yani eşim de fark etti. Ve ben çalıştığım için gün içinde hep dışarıdayım ve giydiğim kıyafetler sıkıyor şimdiden, sadece evde rahat ediyorum. Bildiğin çıktı yani benim karnımŞişkinliktir belki kız daha çok küçükler
Ara ara şişkinliğim oluyor sonra kayboluyor. Zaten 1,5 kilo vermişimKızlar göbeğiniz çıktı mı? Ben geçen sabah giyinirken 2 tane etek değiştirince fark ettim, beli sıktı hepsinin. Akşam eve dönünce baktım ki bir baby bump’ım varSizde durumlar nasıl bebiş kendini belli ediyor mu?
Benimki şişkinlik değil bildiğin baby bumpAra ara şişkinliğim oluyor sonra kayboluyor. Zaten 1,5 kilo vermişim
Oğluma kv bakıyor. Eşimde gün içinde işte oluyor. Kendiside gece geliyor. Oğlumda gelemiyor. Bu gün de çıkarmıyor Dr pazartesiye kaldı
ikinize de çok çok geçmiş olsun kızlar inşallah bir an önce geçer kanamanız ve bir daha tekrarlamazGunaydın kızlar dün çok aşırı kanamam olmuştu şimdi azaldı ama korkum geçmedi
Benim de karnım çıkmaya başladı annem her kadının kas yapısı farklı oluyor kimin de erkenden karın çıkabiliyor diyor şahsen benim böyle oldu başladı yani şimdidenKızlar göbeğiniz çıktı mı? Ben geçen sabah giyinirken 2 tane etek değiştirince fark ettim, beli sıktı hepsinin. Akşam eve dönünce baktım ki bir baby bump’ım varSizde durumlar nasıl bebiş kendini belli ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?