Bebisin de sende iyi olda hic Onemli değil canım benim oglusunu getirmeye izin vermiyorlar miKızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim
Tsh baktırın birKızlar aksamdan berı cok carpıntım var ya nabzım yuksek degıl aslında ama o atma hıssı cok rahatsız ediyor mıdemde sankı atıyor vucudumu sallıyor. Bogazımı sıkan bır his gibi ay cok rahatsız edici birşey. cok acıkmıstım galıba yemegı cok hızlı yedımKorktum ama ya gecer ıns bu hıs Ilerleten haftalarda oluyorda daha cok erken gozum korktu demekkı yas ılerleyınce böyle oluyor. Neyse nasıp artık
Canım o çarpıntılar bazen bende de oluyor tansiyonum da diğer değerlerim de iyi. Sadece vücut çok fazla kan pompaladıgı için hamilelikte çarpıntı oluyor çoğu kişi de. Sağ tarafına uzan sırt üstü ve sola uzanma o zaman çarpıntıyı hissedip daha da artmasına neden olursun derin nefes alKızlar aksamdan berı cok carpıntım var ya nabzım yuksek degıl aslında ama o atma hıssı cok rahatsız ediyor mıdemde sankı atıyor vucudumu sallıyor. Bogazımı sıkan bır his gibi ay cok rahatsız edici birşey. cok acıkmıstım galıba yemegı cok hızlı yedımKorktum ama ya gecer ıns bu hıs Ilerleten haftalarda oluyorda daha cok erken gozum korktu demekkı yas ılerleyınce böyle oluyor. Neyse nasıp artık
Canım nasılsın herşey yolundadır inşallahKızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim
Sanki ben belirlicem bunu bi de oğlu olanlara da aa olsun hayırlısı artık diyolar bilinçsizlerBana da herkes erkek diyo erkek kız fark etmez tabi sağlıklı olsun hepimizin önceliği o ama bende sizin durumunuzdayım cok gıcık oldum hahahahaa
Ay evet gerçekten öyle saçma sapan bi durum artık gülüp geçiyorumSanki ben belirlicem bunu bi de oğlu olanlara da aa olsun hayırlısı artık diyolar bilinçsizler
Cahillik işte boşver oğlunu sevmiyor mu anneler valla benim annem erkek kardeşime daha düşkün djdjdjAy evet gerçekten öyle saçma sapan bi durum artık gülüp geçiyorum
Maşallah canım. Kaç haftalık oldun ?Bebişime bakınn kızlar
Yani evlat bu abartı hareketler suan bile yanımda erkek olacak diyolar ayyyy şiştim artık kskdkskdCahillik işte boşver oğlunu sevmiyor mu anneler valla benim annem erkek kardeşime daha düşkün djdjdj
Ay seni minnoş yaBebişime bakınn kızlar
Benim bir kızım var ondan erkek istiyorumYani evlat bu abartı hareketler suan bile yanımda erkek olacak diyolar ayyyy şiştim artık kskdkskd
İyi misin şuan canımKızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim
Bende atcam hangi sayfaaaCinsiyet sayfalarına attım kız dediler
cinsiyet_ttahmini canımBende atcam hangi sayfaaa
8 haftaMaşallah canım. Kaç haftalık oldun ?
Yani insan ilk çocuğunu illa ki kız olsun diye heves ediyo bir çok kişi benim de kalbimden geçen o Allah biliyor ya ama erkek de benim evladım yani üzülmem gocunmam ki ne kadardır istiyorum bu bebeği sağlıkla sıhhatle gelsin de rabbim neyi takdir ederse o ama insanlar erkek cinsiyetini gpcunacak biseymis gibi söylüyor o zaman sinir oluyorum iste sanki erkek çocuk evlat değil tövbe estağfurullahBenim bir kızım var ondan erkek istiyorumama ilk gebeliğimde bende kız çok istiyordum anlıyorum o yüzden
Sağlıkla gelsinlerdee
Erkekde zor kızda benim kızım kolik bebekdi. İki erkeğe bedeldiYani insan ilk çocuğunu illa ki kız olsun diye heves ediyo bir çok kişi benim de kalbimden geçen o Allah biliyor ya ama erkek de benim evladım yani üzülmem gocunmam ki ne kadardır istiyorum bu bebeği sağlıkla sıhhatle gelsin de rabbim neyi takdir ederse o ama insanlar erkek cinsiyetini gpcunacak biseymis gibi söylüyor o zaman sinir oluyorum iste sanki erkek çocuk evlat değil tövbe estağfurullahamin insallah hepimizinki sağlıkla gelsin
Sağlıkla al kucağına inşallah . Cinsiyet tahmini erken haftalarda yapılıyor mu peki ? İlk defa duydum8 hafta
Ya teoriler varmış onunla yapılıyor inan bende bilmiyorum bu konunun inandırıcılığını ama çok tutturmuş kadın yanıldığı da var ama doktorlar bile yanılıyor yani..Sağlıkla al kucağına inşallah . Cinsiyet tahmini erken haftalarda yapılıyor mu peki ? İlk defa duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?