Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Bebisin de sende iyi olda hic Onemli değil canım benim oglusunu getirmeye izin vermiyorlar mi

Tsh baktırın bir

Canım o çarpıntılar bazen bende de oluyor tansiyonum da diğer değerlerim de iyi. Sadece vücut çok fazla kan pompaladıgı için hamilelikte çarpıntı oluyor çoğu kişi de. Sağ tarafına uzan sırt üstü ve sola uzanma o zaman çarpıntıyı hissedip daha da artmasına neden olursun derin nefes al

Canım nasılsın herşey yolundadır inşallah

Lioo geçmiş olsun şimdi atlayarak bakabildim mesajlara Allah şifa versin bir şey olmaz inşallah büyüdü kurtardı kendini minnoş .
Ailemin yanındaydım şehir dışında arada okudum ama günler okadar hızlı geçiyor ki yazamadım da. Hepinizi öpüyorum

İyi misin şuan canım

Benim bir kızım var ondan erkek istiyorum ama ilk gebeliğimde bende kız çok istiyordum anlıyorum o yüzden
Sağlıkla gelsinlerdee
Yani insan ilk çocuğunu illa ki kız olsun diye heves ediyo bir çok kişi benim de kalbimden geçen o Allah biliyor ya ama erkek de benim evladım yani üzülmem gocunmam ki ne kadardır istiyorum bu bebeği sağlıkla sıhhatle gelsin de rabbim neyi takdir ederse o ama insanlar erkek cinsiyetini gpcunacak biseymis gibi söylüyor o zaman sinir oluyorum iste sanki erkek çocuk evlat değil tövbe estağfurullah amin insallah hepimizinki sağlıkla gelsin

Erkekde zor kızda benim kızım kolik bebekdi. İki erkeğe bedeldi kızı erkeği yok, her halükarda zorlu ama o zorluğa değecek süreçler. Vah vah erkekmi veya kızmı diyenler zaten düşüncesiz insanlar
Rabbim gönlünden geçeni sana nasip eylesin inşallah

Sağlıkla al kucağına inşallah . Cinsiyet tahmini erken haftalarda yapılıyor mu peki ? İlk defa duydum
Ya teoriler varmış onunla yapılıyor inan bende bilmiyorum bu konunun inandırıcılığını ama çok tutturmuş kadın yanıldığı da var ama doktorlar bile yanılıyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…