Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Bir kaç dk bekledim yoktu öylesine bakıyim dedim çıkmış. Bende ikilemde kaldım yarın tekrarlıyim
teste gore de cok degisiyor bence, benim ilk aldigim testte hicbir cizgi cikmadi, ikincisinde cizgiler tam ters cikti en son pembe kapakli uzun bi’ test var ondan aldim, damlatir damlatmaz cikti neredeyse

teste gore de cok degisiyor bence, benim ilk aldigim testte hicbir cizgi cikmadi, ikincisinde cizgiler tam ters cikti en son pembe kapakli uzun bi’ test var ondan aldim, damlatir damlatmaz cikti neredeyse
A
evet farklılık oluyor o kadar temiz boş duruyordu ki kesin yok dedim. Sonradan şoke

Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
ben de 11. haftayi suruyorum en basindan beri arada agri, arada batma arada boyle elektrik gibi sancilar oluyor. doktor hepsine normal dedi, yogun kanama olmadigi muddetce kendini strese sokma, bebek rahme yerlesiyor kendine yer aciyor hepsi olacak bunlarin seklinde yorumladi.

Ayyy içim rahatladı şuan sancılar çekilebilir düzeyde gibi geliyor artık aman o büyüsün yeterki çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Rica ederim canım uzan dinlen çok fazla hareket etme ağrın olunca. Bende haftaya cinsiyetini öğrenicem bakalım gösterecek mi

Kızlar günaydın dün akşamsan beri vajinaya bıçak saplanır tarzında ağrı girip çıkıyor kısa süreli ama rahatsız edici ve can yakıcı. 11 haftalık olduk normal mi acaba korkmalı mıyım
çok normal hiç korkma hatta ben onu hissedince mutlu oluyorum oh hersey yolunda diyorum bazen elektrik hissi bile oluyor :)

Oğluma kv bakıyor. Eşimde gün içinde işte oluyor. Kendiside gece geliyor. Oğlumda gelemiyor. Bu gün de çıkarmıyor Dr pazartesiye kaldı
Canım siz iyi olun da bak gözün arkada da kalmaz bak oglusuna bakan da varmış Haftasonu babası getirir görmeye

Kızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Ben de 6. Haftada yakalandım o salgına, influenza oldum 42 derece ateşlerle gezdim. Ama yapabileceğim tek şey kuşburnu içmekti tabii ki siz doktorunuza sorun ben sordum öyle içtim. Başka da hiçbir şey yapamadım. Burnuma da çok az okaliptus yağı sürdüm böyle ucuna anca öyle açıldı ama varla yok arası, zararlı mıydı değil miydi bilmiyorum bende panik atak var nefes alamayınca daha kötü olduğum için kimseye sormadan sürdüm. Siz sorun ya da araştırın isterseniz. Geçmiş olsun

Kızlarr öksürünce sol kaşığıma çok sert kramp girdi çok korktum birşey olurmu

O benim hep aklımda ya. Mevcut göbeğimden yapamıyorum zateb bebiş büyüyünce iyice elenirrim genitale ve iç dudak etrafına rahatlıkla yapabiliyor musunuz? Öyle ise yarınngidip alcem valla
Çok rahat yapılıyor, arka tarafı da görmeden yapabiliyorum çünkü kesmediginden eminim

Kızlar ben üşüttüm sanırım, burnum tıkandı boğazım da ağrıyor gibi. Böyle olup iyileşenler var mı neler kullandınız ilaç ya da bitkisel olarak
Çalışıyorsan direkt uzun süreli bir rapor iste, dinlenerek geçiyor. Bana parol, bilaxten ve burun damlası verdiler.

Evet canim daha iyim. Kqnama kesildi ama az önce peçeteye kahve renginden de koyu renkte kan oldu.
Benimde kırmızı kanamadan sonra öyle olmuştu hastaneden çıkarken gerekli ilaçları yazdı doktor kullandım Allah’a şükürler olsun dün kontrolde kanama alanının baya küçüldüğünü öğrendim, aynı zamanda yemek tuvalet harici hep uzandım kendimi yormadım. İnşallah sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza almak nasip olur allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…