Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Normal doğumdada bir el vajinaya sokulup diğer elle karna bastirilip muayene ediliyor doğum sonrası kanamaniz yoğun mu ve içerden parça varsa düşüyor mu diye.

Kızlar ya 9. Haftamdayım demin biraz lekelenme olmus olduğunu fark ettim sabah oldu sanırım ama suan yok normal akıntı şeklinde sizce yine de doktora gitmeli miyim kahverengi lekelenme olmus sabahtan

Kızlar ya 9. Haftamdayım demin biraz lekelenme olmus olduğunu fark ettim sabah oldu sanırım ama suan yok normal akıntı şeklinde sizce yine de doktora gitmeli miyim kahverengi lekelenme olmus sabahtan
Progestan alıyor musunuz? Kontrol edip progestan verir büyük ihtimalle

Kızlar düzleştirici kullanıyor musunuz ? Birde şampuan duş jeli öneriniz varmı gebelikte kullanılabilir ?

Progestan alıyor musunuz? Kontrol edip progestan verir büyük ihtimalle
6. Hafta civarı da sanırım böyle bir kere leke oldu progestan fitil şeklinde kullandım ama uzun süreli kullandırmadı 2 gün kullandım bıraktım simdi de öyle hafif olmus ama devamı gelmiyor doktora da yemi gittim her şey iyi demisti napsam bilemedim

Benim 5.haftanın sonlarından beri var o zamandan beri kullanıyorum. En son kanama alanı falan yoktu. İsterseniz tekrar bi danışın tekrar progestan başlatır bi de bebişi kontrol eder ciddi bi şey olduğunu sanmıyorum siz bilirsiniz tabi

Bence doktorunuza telefondan sorun, belki çağırmaz ama progestanı tekrar kullanmanızı isteyebilir, çağırıp bakmak isterse de en azından içiniz rahat etmiş olur

Kızlar merhaba. Gebelikte diş tedavisi yapılıyor mu ? Diş etim ağrıyor ve şişlik var .

Mutlaka doktora git lekelenmeyi erteleme en güzel bilgiyi doktordan alırsın bende de vardı bu arada 3 haftadır ilaç kullanıyorum hala da devam ediyorum doktor hiç bırak demedi

Kızlar düzleştirici kullanıyor musunuz ? Birde şampuan duş jeli öneriniz varmı gebelikte kullanılabilir ?
Düzleştiricinin ne gibi bir zararı olabilir ki ha saça zarar o başka şampuan da açıkçası ben kendi şampuanıma devam ediyorum tabi temiz içerikli şampuan öneriliyor

Kızlar merhaba yeni gelenleri eve gidince sizleri eklicem şuan hastanedeyim İnternet pek ćekmiyor. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bende bu gun sabah az kanama olunca bu gunde gitmedim eve. Bakalım yarın iyi olursam dönücem. Oğlumu çokkkk özledim

Kızlar merhaba. Gebelikte diş tedavisi yapılıyor mu ? Diş etim ağrıyor ve şişlik var .
Bence doktorunuza danışın.Gebelikte enfeksiyon istenmeyen bir durum.Ben önceki gebeligimde diş için değil de farklı bir durum için antibiyotik kullandığımı hatırlıyorum.

yakın zamanda diş taşı temizliği yaptırdığım için yazmak istedim.
diş tedavisi için en uygun zaman gebeliğin 3-6 ayları arasındaymış , yani 2.trimester.
diş doktorum söylemişti

Benimki oral yolla önerdi ikisini de denedim aslında vajinal fitil daha ağır geldi mide bulantım çok arttı öyle kullandığımda sadece dozunu merak ettim herkes ne dozda içiyor

Çok teşekkür ederim bi danışayım telefondan nöbetteyim de ilaç da yanımda değil endişelendim

Benim de oldu 7. Haftada acile gittim progestana başladı hemen doktor bence gitmen iyi olur ilaca başlayınca hiç olmadı bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…