Amin çok teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın sağlık çok önemli. Anladım canım evet birkaç arkadaşımız daha yazmış böyle olduğunu. 2 hafta sonra görüşeceğim doktorumla perinatolojiyle bi uğrayacağımÖncelikle Rabbim bi daha yaşatmasın canım. Şifa bulasın inşallahben okuyorum böyle şeyler genelde kadın doğumcuyla perinatoloji haberleşerek beraber kontrol ediyorlar doğuma kadar
Evet perinatolji ile ilgili bilgi alırsan benimle de paylaşır mısın ben de takipli hastayım daÇok teşekkür ediyorum. Amin inşallah hepimiz aynı şekilde geçirelim. Doktorum biliyor aslında da tekrar bi konuşmam gerekecek sanırım bunu en iyisi o olacak gibi
Anladım anladım canım tamamdır çok teşekkür ediyorum sana da yazan arkadaşlarıma da sağ olunYüksek riskli gebeliklere bakıyorlar eğer sorunun bebeği etkiliyorsa perinatoloji ilgileniyo
Ama sen doktoruna danış yinedee
Nasılsın iyi misin şuan bir sıkıntın varmı
Allah razı olsun canım benim rabbim tüm hastalarımıza şifa versinTamam canım Allah şifa versın inşallah.
Tabii ki yazarım detaylı şekilde görüşeceğim doktorumla muhakkak bilgilendirme yaparım öğrendiklerimiEvet perinatolji ile ilgili bilgi alırsan benimle de paylaşır mısın ben de takipli hastayım da
Teşekkür ederimTabii ki yazarım detaylı şekilde görüşeceğim doktorumla muhakkak bilgilendirme yaparım öğrendiklerimi
Benim şöyle bir şey başıma gelmişti. Endokrinolojiye gidecektim önce dahiliyeye gitmem gerektiği söylenmişti. Dahiliye doktoru da muayenesinden sonra endokrini açtım randevu alabilirsin demişti ama ben bir türlü alamamıştım. Açmamış bir yanlışlık yapılmış gidip düzelttirmiştim. Belki senin de öyle olmuştur. Ya perinatoloji de hiç randevu olmadığı için alamıyorsundur ya da kadın doğum perinatolojiyi açmamıştır yanlışlık olmuştur. Ben yine de muhakkak soracağım senin içinTeşekkür ederimperinatoljiye ben devletten randevu alamıyorum tekrar kendi doktoruma gitmem lazım da olmadı özele gidicem artık napalım
Gözümün önünde açtı da demek ki hata oldu bakcaz artık, teşekkür ederim tekrarBenim şöyle bir şey başıma gelmişti. Endokrinolojiye gidecektim önce dahiliyeye gitmem gerektiği söylenmişti. Dahiliye doktoru da muayenesinden sonra endokrini açtım randevu alabilirsin demişti ama ben bir türlü alamamıştım. Açmamış bir yanlışlık yapılmış gidip düzelttirmiştim. Belki senin de öyle olmuştur. Ya perinatoloji de hiç randevu olmadığı için alamıyorsundur ya da kadın doğum perinatolojiyi açmamıştır yanlışlık olmuştur. Ben yine de muhakkak soracağım senin için
Rica ederim ne demekGözümün önünde açtı da demek ki hata oldu bakcaz artık, teşekkür ederim tekrar
Sizin de başınız sağolsun. Umarım bu sefer sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz. Şu an psikolojik olarak hiç hazır değilim. Gerçekten çok korkuyorum. Hep aynı şey olacak gibi geliyor. O haberi aldığım gün giydiğim kıyafetleri bile yok ettim. Asla hatırlamak istemiyorum. Hazır olduğumda kavuşmayı çok istiyorum bebeğimleBiliyorum o duyguyu. Ben de ilk tüp bebek tedavimde hamile kaldım 8 haftalıkken kaybettim ve bi daha başlama cesaretim yoktu. Suan nasip oldu çok şükür ama hala diğer bebeğime üzülüyorum sanırım hep üzülürüz ama hafifler. Ve Allah ardından çok güzel bir mutluluk verir inan
Yakın takibe alır büyük ihtimalle doktorlar seni özellikle son haftalarrAnladım anladım canım tamamdır çok teşekkür ediyorum sana da yazan arkadaşlarıma da sağ olunŞimdilik çok şükür çok iyiyim ilk dönemler de çenede ve dudağım da kayma yüzümde his kaybı vardı çok hızlı şekilde toparladım şimdi hiçbir şey kalmadı çok şükür rabbime
Bana kadın doğumdan yeşil alan açtı perinatoloji bölümü için doktorumTeşekkür ederimperinatoljiye ben devletten randevu alamıyorum tekrar kendi doktoruma gitmem lazım da olmadı özele gidicem artık napalım
Evet açtı yeşil alan ama hata veriyo sürekli, özelin de raporunu falan kendi devletteki doktorum kabul ederse sorun olmaz benim içinBana kadın doğumdan yeşil alan açtı perinatoloji bölümü için doktorum
O şekilde randevu alabildim bendee
Ama özel perinatologa gidebilcek durumunuz varsa kesinlikle özele gidin devlettekiler biraz daha vurdum duymaz olabiliyorlar
Zaten yeni bi olay çıkmış doktorlar yok sadece asistanlar var stajyer gibi. Doktoru göremiyorsun bi türlü
Hangi şehirdesiniz ? Doktor konusunda çok kararsızım istanbuldaysanız doktorunuz kim sorcaktımEvet açtı yeşil alan ama hata veriyo sürekli, özelin de raporunu falan kendi devletteki doktorum kabul ederse sorun olmaz benim için
Ankaradayım benHangi şehirdesiniz ? Doktor konusunda çok kararsızım istanbuldaysanız doktorunuz kim sorcaktım
Diğer gebelimde böbreğimde stent olduğu için hep enfeksiyon oluyodu ben gebelik sonuna kadar hep sirkeli suyla yaptım Bi sorun olmaz kızlar mantarvolsun enfeksiyon egzame hepsine iyi geliyorSeyreltilmiş olacak ya bilemiyorum denemedim henüz1 paket antibiyotik 1 paket fitil bitirdim ekstra ilaç vermek istemedi doktorum. Sirkeyle temizleyeceğiz birde beslenme tabi ki. Bilmiyorum geçemez artarsa tekrar geleyim mi dedim dediğimi yaparsan geçer dedi kendinden emindi bilemedim
Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Siz nasıl yapıyordunuz peki.? Ben doktorun dediği gibi beceremedim yaDiğer gebelimde böbreğimde stent olduğu için hep enfeksiyon oluyodu ben gebelik sonuna kadar hep sirkeli suyla yaptım Bi sorun olmaz kızlar mantarvolsun enfeksiyon egzame hepsine iyi geliyor
Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryandada rahme bastırıyorlar doğum dan sonra kan cıkışını kontrol ediyorlar . Henüz uyuşuk oldugun için aşırı ağrı hissetmiyorsun insaflı birine denk gelmek önemli bide ben yalvardım nolur cok bastırma diye oda dinlendire dinlendire yapmıştıKızlar birşey sorucam doğum yaptıktan sonra hastaneden çıkmadan normal doğum için soruyorum bunu el ile vajinadan diğer el ile de rahme bastırarak muayene yapılması rutin birşey mi ? Benim arkadaşım o şekilde doğum yaptıktan sonra muayene edildi ve doğum sancılarımdan daha zordu dedi zaten epiduralli doğurdu ve ben de o hastanede doğum düşünüyorum zaten o hastanede çalışıyorum anestezi teknikeriyim uzmanları falan tanıyorum ama sırf bu uygulamadan dolayı tedirginim…
Ultrason ses dalgasıyla çalışıyor bir zararı yok ki. Ben hastanede yatarken her gün sabah akşam ultrason bakıyorlardıLioo
Ben böyle önemli bir konuda zararlı olacağını düşünmüyorum. Ama doktoruna sor istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?