Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Öncelikle Rabbim bi daha yaşatmasın canım. Şifa bulasın inşallah ben okuyorum böyle şeyler genelde kadın doğumcuyla perinatoloji haberleşerek beraber kontrol ediyorlar doğuma kadar
Amin çok teşekkür ederim rabbim kimseye yaşatmasın sağlık çok önemli. Anladım canım evet birkaç arkadaşımız daha yazmış böyle olduğunu. 2 hafta sonra görüşeceğim doktorumla perinatolojiyle bi uğrayacağım

Çok teşekkür ediyorum. Amin inşallah hepimiz aynı şekilde geçirelim. Doktorum biliyor aslında da tekrar bi konuşmam gerekecek sanırım bunu en iyisi o olacak gibi
Evet perinatolji ile ilgili bilgi alırsan benimle de paylaşır mısın ben de takipli hastayım da

Yüksek riskli gebeliklere bakıyorlar eğer sorunun bebeği etkiliyorsa perinatoloji ilgileniyo
Ama sen doktoruna danış yinedee
Nasılsın iyi misin şuan bir sıkıntın varmı
Anladım anladım canım tamamdır çok teşekkür ediyorum sana da yazan arkadaşlarıma da sağ olun Şimdilik çok şükür çok iyiyim ilk dönemler de çenede ve dudağım da kayma yüzümde his kaybı vardı çok hızlı şekilde toparladım şimdi hiçbir şey kalmadı çok şükür rabbime

Tabii ki yazarım detaylı şekilde görüşeceğim doktorumla muhakkak bilgilendirme yaparım öğrendiklerimi
Teşekkür ederim perinatoljiye ben devletten randevu alamıyorum tekrar kendi doktoruma gitmem lazım da olmadı özele gidicem artık napalım

Teşekkür ederim perinatoljiye ben devletten randevu alamıyorum tekrar kendi doktoruma gitmem lazım da olmadı özele gidicem artık napalım
Benim şöyle bir şey başıma gelmişti. Endokrinolojiye gidecektim önce dahiliyeye gitmem gerektiği söylenmişti. Dahiliye doktoru da muayenesinden sonra endokrini açtım randevu alabilirsin demişti ama ben bir türlü alamamıştım. Açmamış bir yanlışlık yapılmış gidip düzelttirmiştim. Belki senin de öyle olmuştur. Ya perinatoloji de hiç randevu olmadığı için alamıyorsundur ya da kadın doğum perinatolojiyi açmamıştır yanlışlık olmuştur. Ben yine de muhakkak soracağım senin için

Gözümün önünde açtı da demek ki hata oldu bakcaz artık, teşekkür ederim tekrar

Sizin de başınız sağolsun. Umarım bu sefer sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz. Şu an psikolojik olarak hiç hazır değilim. Gerçekten çok korkuyorum. Hep aynı şey olacak gibi geliyor. O haberi aldığım gün giydiğim kıyafetleri bile yok ettim. Asla hatırlamak istemiyorum. Hazır olduğumda kavuşmayı çok istiyorum bebeğimle

Yakın takibe alır büyük ihtimalle doktorlar seni özellikle son haftalarr
İnşallah sağ salim bu süreci atlatırsınnn
İnanıyorum ki atlatacaksın

Bana kadın doğumdan yeşil alan açtı perinatoloji bölümü için doktorum
O şekilde randevu alabildim bendee
Ama özel perinatologa gidebilcek durumunuz varsa kesinlikle özele gidin devlettekiler biraz daha vurdum duymaz olabiliyorlar
Zaten yeni bi olay çıkmış doktorlar yok sadece asistanlar var stajyer gibi. Doktoru göremiyorsun bi türlü

Evet açtı yeşil alan ama hata veriyo sürekli, özelin de raporunu falan kendi devletteki doktorum kabul ederse sorun olmaz benim için

Merhaba, herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini . 2014 Eylül annesinden 2025 Kasım anneliğine geçiş yaptım
Yaş 39
SAT 18 Ocak
İkinci çocuk
Kese ,bebek ve kalp atışını 7+3 te gördüm (Dr kalp atışını 8 haftalıkken dinletiyormuş)
Tahmini doğum 25 Ekim gibi görünüyor.

Çok aktif olamayabilirim ama birbirimize faydalı olacağımıza inanıyorum.

Diğer gebelimde böbreğimde stent olduğu için hep enfeksiyon oluyodu ben gebelik sonuna kadar hep sirkeli suyla yaptım Bi sorun olmaz kızlar mantarvolsun enfeksiyon egzame hepsine iyi geliyor

Diğer gebelimde böbreğimde stent olduğu için hep enfeksiyon oluyodu ben gebelik sonuna kadar hep sirkeli suyla yaptım Bi sorun olmaz kızlar mantarvolsun enfeksiyon egzame hepsine iyi geliyor
Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Siz nasıl yapıyordunuz peki.? Ben doktorun dediği gibi beceremedim ya

Normal doğumu bilmiyorum ama sezeryandada rahme bastırıyorlar doğum dan sonra kan cıkışını kontrol ediyorlar . Henüz uyuşuk oldugun için aşırı ağrı hissetmiyorsun insaflı birine denk gelmek önemli bide ben yalvardım nolur cok bastırma diye oda dinlendire dinlendire yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…