- Konu Sahibi mayala katar
- #3.501
Evet canım kan verdim bugün pozitif çok şükür darısı başınaSen test yaptın mı sende durumlar ne yazılar çok olunca kaçırıorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kan verdim bugün pozitif çok şükür darısı başınaSen test yaptın mı sende durumlar ne yazılar çok olunca kaçırıorum![]()
Ay çok sevindim canım benim sağlıkla al inş kucağına kaçıncı gün yaptın testiniEvet canım kan verdim bugün pozitif çok şükür darısı başına![]()
Ay ne güzel yok kuzum benim öyle değilBenim böyle sıkınca içindekini boşaltıyorum sadece
Sizinki değişikmiş bizim ki krem gibi içindekini boşaltıp çekiyorsun onun için seni hiç rahatsız etmiyorAy ne güzel yok kuzum benim öyle değil
Bence idrar testi hiç yapma, yani en az 9., 10. güne kadar… çıksa bile çok çok çok silik çıkar kafa karıştırırAy bilmiyorum kan testi erkenden vermek istemiyorum gibiama acaba erken gebelik testi mi alsam ki
Bugün transfer günü hariç 5. Günümdeyim
Görmek bile miğdemi bulandırıyor çok kötü bi fitil ya akıyor zaten yarısıda anlamıyorum yararı varmıBenim böyle sıkınca içindekini boşaltıyorum sadece
Benim fitil de bu şekildeAy ne güzel yok kuzum benim öyle değil
Çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKizlar kan testimi de yaptırdım 250 çıktı sonuçpazartesi tekrar vericem. Rabbim hepimize sağlıkla, kolaylıkla ve hayırla kucağımıza almayı nasip etsin ins.
Şunu da belirtmek isterim negatif alanlar üzülmesin geçen ayki transferim negatifti benimde bu ay nasip oldu umut hep var
![]()
Sormuştum o almadı gerekeni alıyor merak etme fazlasını atıyor ama ilk 20 dakika emilmesi gerekeni emiyorGörmek bile miğdemi bulandırıyor çok kötü bi fitil ya akıyor zaten yarısıda anlamıyorum yararı varmı
Merhaba ben de onumuzdeki hafta tup bebege baslayabilirim. Maslak acibademdeydim ama bu sefer sisli memorialle konustuk, orasini denesek mi diyoruz. Yucel bey ve semra hanim la gorustuk. Sizce nasil deneyiminiz iyi yonde ki? İlgililer mi?Evet aşkım özel Semra Kahraman yazarsan çıkar zaten direk, Semra Kahraman girmiyor kendi direk sadece daha zor vakalarda görüyor kendisi, ama ekibindeki drların hepsi çok iyi ekip olarak çalışıyorlar, sizin dosyanızdan hepsinin haberi oluyor
Ya bu daha rahatti benim önceki gebelikte kullandığım buydu ama sonra Türkiye de bulamadık bunu kalktı uretimden o yüzden progestana geçtiler yumuşak küçük hap gibi zaten ağızdan alanlarda var vajinadan da.Benim böyle sıkınca içindekini boşaltıyorum sadece
Seninde mi benim ki gibi yok biraz ileri doğru yapınca akmıyor ben gece uyuyunca uyguluyordum kalkana kadar erimiş oluyor zaten krem gibi olduğu için sadece fazlasını tortu gibi gün içinde dışarı atıyor Progesteron içerdiği için yararı vardır elbette canımGörmek bile miğdemi bulandırıyor çok kötü bi fitil ya akıyor zaten yarısıda anlamıyorum yararı varmı
Evet bu çok rahat ben herhangi bir yan etkisini görmedimYa bu daha rahatti benim önceki gebelikte kullandığım buydu ama sonra Türkiye de bulamadık bunu kalktı uretimden o yüzden progestana geçtiler yumuşak küçük hap gibi zaten ağızdan alanlarda var vajinadan da.
Mesajlr çok hzlı ilerliyor kaçırıyorum canmm kaset değilde erken gebelikte bi ihtimal olusa alıran bi iki marka birden alıp yap bn öyle yapmıştım güvenmediğim içinAy çok sevindim canım benim sağlıkla al inş kucağına kaçıncı gün yaptın testini
Teşekkür ederim canım. 8.gun sabah idrar yaptım canım ama erken gebelikte kan testimde aslında dündü yani transferim 5 Mart test 14 martti ama ben kanı bugün verebildim.Ay çok sevindim canım benim sağlıkla al inş kucağına kaçıncı gün yaptın testini
Gebelik öncesi hastalık bakmak için herhalde kuzum smear falan istediTemiz çıkmasına sevindim canım ya Allahım sıkıntı vermesinHiç bilmiyorum o testleri ne içinmiş ki?
Sen kaçıncı günü yapmıştın kuzum. Bundan aldım ama bugün değil yarın sabah yaparım belkiMesajlr çok hzlı ilerliyor kaçırıyorum canmm kaset değilde erken gebelikte bi ihtimal olusa alıran bi iki marka birden alıp yap bn öyle yapmıştım güvenmediğim için![]()
Bu test çok iyi tam çıkarıyor yalancı değilSen kaçıncı günü yapmıştın kuzum. Bundan aldım ama bugün değil yarın sabah yaparım belki