Sirkeyi suyla açiyosun önce temizle suyla sonra sirkeyle temizle canım çok basit yaniYaa bunu duyduğuma çok sevindim. Siz nasıl yapıyordunuz peki.? Ben doktorun dediği gibi beceremedim ya
Ultrasona bende çok girdim kanama olunca diğer gebeliğim de hastaneye yattığım da hergun bakılıyordu umarım Bi an önce biter kanaman evine gelirsinBu gün cikmicam. Sabah yine kan göründü. Bakalım çıkacağım gün girerim. Teşekkür ederim ♡
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sıkıntılarınızın hiçbiri tekrarlamasın inşallahKızlar iyi gecelerŞimdi eşimle konuşuyorduk 12. haftadan sonra hangi doktoru seçeceğiz vs diye. Benim aklıma bir şey takıldı, grupta da perinatolojiye gidenler var. Benim bahsetmiştim görmüşsünüzdür nörolojik bazı sıkıntılarım var. Çok ciddi bir kan pıhtılaşmam var, inme geçirdim, beynime pıhtı attı ve 2 tane de beyin damarım tıkalı. Nörolojinin çok yakından takip ettiği hasta grubundayım. Ömür boyu ecopirin, hamilelik ve lohusalık boyunca da oksapar önerildi. Bir de mr görüntülerinde ms e rastlandı ama atak vs olmadığı için çoğu testte de negatif çıktığı için soru işareti olarak kaldı. Yani böyle rahatsızlıklarım var. Ben normal bir kadın doğum doktoruna mı gideceğim yoksa perinatoloji mi? Buna nasıl karar veriliyor?
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah böyle tertip görünce çok mutlu oluyorumMerhaba, herkes sağlıkla kucağına alsın bebeğini . 2014 Eylül annesinden 2025 Kasım anneliğine geçiş yaptım
Yaş 39
SAT 18 Ocak
İkinci çocuk
Kese ,bebek ve kalp atışını 7+3 te gördüm (Dr kalp atışını 8 haftalıkken dinletiyormuş)
Tahmini doğum 25 Ekim gibi görünüyor.
Çok aktif olamayabilirim ama birbirimize faydalı olacağımıza inanıyorum.
İnşallah inşallah canım teşekkür ediyorumYakın takibe alır büyük ihtimalle doktorlar seni özellikle son haftalarr
İnşallah sağ salim bu süreci atlatırsınnn
İnanıyorum ki atlatacaksın
Çok teşekkür ediyorum amin inşallahÖncelikle çok geçmiş olsun. Sıkıntılarınızın hiçbiri tekrarlamasın inşallahben yakın zamanda prenitalog a gittim, isim yapmış profesördü ama kendi kadın doğumcumum ne kadar donanımlı bilgili olduğunu farkettim ona gidince. Sizin rahatsızlık daha ince konular ama donanımlı tecrübeli bir kadın doğumcu riskli gebelikleri çok iyi yönetiyor bence. İlk randevunuzu perinetalogdan oluşturun bence ona göre şekil alırsınız süreci ki aklınızda olası durumlarda gidilecek bir kadın doğumcu vardır diye düşündüğümden böyle dedim.
Teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşallah böyle tertip görünce çok mutlu oluyorum38 yaştan selamlar
Canım ben doktordan geldım kendı durumu sordum senıde bir arkadasım diyerek sordum. Kesınlıkle perınatolojiyle devam edecek dedi. Norologu vardır zaten dedi. Sadece bebegın degıl annenınde saglık durumunda norolojık kardıyolojık tansıyon seker gibi seylerde yıne bız ılgılenıyoruz cunku yakın takıp gerekir dedi.Çok teşekkür ederim sana da çok ama çok geçmiş olsun canım benim.Bana da aynı şeyler söylendi ms plakları var oldukça da fazlalar bir dönem görmeyle alakalı bir problemim olmuştu çok bulanık görüyordum ama görme testlerinde de sorun çıkmadı sonra soru işareti olarak kaldı. 2 senedir her mr a girdiğimde takip ediyoruz tüm saydığım sorunları. Benim tüp bebek doktorum tüm bu süreçleri biliyor, nöroloji, romatoloji, hematoloji, tıbbı genetik hepsi bir dönem birlikte ilerlediler. 12. haftada tüp bebek doktorumdan ayrılacağım o zamana kadar perinatolojiye mi gideyim diye sormam lazım. Çünkü bildiğim kadarıyla direkt devlette randevu alınmıyor, randevu açılıyor. Perinatoloji hangi hastalık gruplarına bakıyor tam bilemediğim için böyle merakta kaldım. Yarın gideceksen benimle de paylaşırsan doktorunun görüşlerini çok sevinirim canım
Ankaradayım bende ve benım doktorum gercekten cok iyi alanında. Bende özel dusundum hep ama yuksel hocayla tanısana kadar. Zahıde kücük e gidiyordum o ben bakarım fln demişti ama yuksel hocaya bırkere gıttım bırdaha baskasına gitmedım. Etlik sehır hastanesınde. Genelde kendısı muayene ediyor ama ekıbıde kendısı kadar iyi. Cok candan ve eglenceli bir doktor. çokta bilgili. Muayene sırasında telefonum caldı getiriyimmi diyo:) yok hocam calsın sorun degıl dedım olsun belkı eşindir diyo:)Ankaradayım ben
Valla ne buluyorsan yazdırBenim dişlerim problemli, annemin de doğumlardan sonra hep diş sıkıntısı olmuş. Korkumdan kalsiyum başladım İnşallah işe yarar
Benim doktorum da çok iyi kendisini seviyorum cem hoca, önceki doğumumu o yaptırdığı için ondan başkasına güvenemiyorum.Ankaradayım bende ve benım doktorum gercekten cok iyi alanında. Bende özel dusundum hep ama yuksel hocayla tanısana kadar. Zahıde kücük e gidiyordum o ben bakarım fln demişti ama yuksel hocaya bırkere gıttım bırdaha baskasına gitmedım. Etlik sehır hastanesınde. Genelde kendısı muayene ediyor ama ekıbıde kendısı kadar iyi. Cok candan ve eglenceli bir doktor. çokta bilgili. Muayene sırasında telefonum caldı getiriyimmi diyo:) yok hocam calsın sorun degıl dedım olsun belkı eşindir diyo:)
Rısklı gebelık bakıyormu aklımda olsun nolur nolmaz:) soyadı ne canımBenim doktorum da çok iyi kendisini seviyorum cem hoca, önceki doğumumu o yaptırdığı için ondan başkasına güvenemiyorum.
Yok hayır bakmıyo, yani şöyle mesela benim riskim var evet bakıyo ama perinatoljiye yönlendirdi onun sonuncunda çok büyük sorun çıkarsa ben de kendime başka doktor bulmak zorundayımRısklı gebelık bakıyormu aklımda olsun nolur nolmaz:) soyadı ne canım
Tahmini doğum tarihi de 15 Ekim 2025 gözüküyor
Aaaaa tam da tahmin ettiğim gibi bir cevap vermiş anne sağlığının bebeği etkileme durumumdan ötürü. Çok teşekkür ederim canım benim.Canım ben doktordan geldım kendı durumu sordum senıde bir arkadasım diyerek sordum. Kesınlıkle perınatolojiyle devam edecek dedi. Norologu vardır zaten dedi. Sadece bebegın degıl annenınde saglık durumunda norolojık kardıyolojık tansıyon seker gibi seylerde yıne bız ılgılenıyoruz cunku yakın takıp gerekir dedi.
Bende ilk bunu yaptımTeşekkür ederimBende ilk yaşlara baktım, benim kadar yaşı olan var mı diye?
İlk çocuklarımızın yaşı da aynı neredeyseHerkese merhabalar
Bende ilk bunu yaptımyaş 38. 2014 Mart annesiyken bayağı aktiftik, şuan hala şoku atamadım üstümden Ekim annesi olcak olmak bana sürpriz oldu, sessizce takip ediyorum o yüzden.. hepimiz sağlikla kucağımıza alalım inşallah bebişleri
Merhaba geçmiş olsun. Progestan oral yolla alındığı zaman kusma, baş dönmesi gibi yan etkilere neden oluyor. En rahat kullanım vajinal olarak fitil şeklinde kullanım. İsterseniz doktorunuza bi danışın belirtilerinizden bahsedin.Kızlar ben 9+2 deyim 7. Hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim Progestan iğne verdi ve hap olarak sabah akşam 200 mg Progestan içiyorum. Düşük tehlikesi var dendi. İki hafta raporluydum. Pazartesi başlayacağım. Geçen pazartesi gittiğimde de kanama alanı olmadığını bebeğin haftasında olduğunu öğrendik çok şükür kalp atışı da var ama progestanı 12. Haftaya kadar iç dedi. Ona başladığımdan beri kusmalar da başladı.Progestan kullanan var mı benim gibi?
Bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra . İkili test kafamı kurcaladı. Devlette mi özelden mi hangisinde yaptıracağım bilmiyorum siz nerede yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?