Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Siz nasıl yapıyordunuz peki.? Ben doktorun dediği gibi beceremedim ya
Sirkeyi suyla açiyosun önce temizle suyla sonra sirkeyle temizle canım çok basit yani

Bu gün cikmicam. Sabah yine kan göründü. Bakalım çıkacağım gün girerim. Teşekkür ederim ♡
Ultrasona bende çok girdim kanama olunca diğer gebeliğim de hastaneye yattığım da hergun bakılıyordu umarım Bi an önce biter kanaman evine gelirsin

Öncelikle çok geçmiş olsun. Sıkıntılarınızın hiçbiri tekrarlamasın inşallah ben yakın zamanda prenitalog a gittim, isim yapmış profesördü ama kendi kadın doğumcumum ne kadar donanımlı bilgili olduğunu farkettim ona gidince. Sizin rahatsızlık daha ince konular ama donanımlı tecrübeli bir kadın doğumcu riskli gebelikleri çok iyi yönetiyor bence. İlk randevunuzu perinetalogdan oluşturun bence ona göre şekil alırsınız süreci ki aklınızda olası durumlarda gidilecek bir kadın doğumcu vardır diye düşündüğümden böyle dedim.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah böyle tertip görünce çok mutlu oluyorum 38 yaştan selamlar

Çok teşekkür ediyorum amin inşallah Doktorum tüp bebek doktoru 15 aydır onunla ilerliyorum 12. haftaya kadar tüp bebek merkezinde takibimi yapacaklar daha sonra polikliniğe geçeceğim. Öneri alırım doktorumdan hangi arkadaşınıza gideyim diye sadece bu hastalık gruplarını anlayamamıştım hangi gebeler gitmeli perinatolojiye diye o da kafamda oturdu.

Canım ben doktordan geldım kendı durumu sordum senıde bir arkadasım diyerek sordum. Kesınlıkle perınatolojiyle devam edecek dedi. Norologu vardır zaten dedi. Sadece bebegın degıl annenınde saglık durumunda norolojık kardıyolojık tansıyon seker gibi seylerde yıne bız ılgılenıyoruz cunku yakın takıp gerekir dedi.

Ankaradayım ben
Ankaradayım bende ve benım doktorum gercekten cok iyi alanında. Bende özel dusundum hep ama yuksel hocayla tanısana kadar. Zahıde kücük e gidiyordum o ben bakarım fln demişti ama yuksel hocaya bırkere gıttım bırdaha baskasına gitmedım. Etlik sehır hastanesınde. Genelde kendısı muayene ediyor ama ekıbıde kendısı kadar iyi. Cok candan ve eglenceli bir doktor. çokta bilgili. Muayene sırasında telefonum caldı getiriyimmi diyo:) yok hocam calsın sorun degıl dedım olsun belkı eşindir diyo:)

Benim doktorum da çok iyi kendisini seviyorum cem hoca, önceki doğumumu o yaptırdığı için ondan başkasına güvenemiyorum.

Rısklı gebelık bakıyormu aklımda olsun nolur nolmaz:) soyadı ne canım
Yok hayır bakmıyo, yani şöyle mesela benim riskim var evet bakıyo ama perinatoljiye yönlendirdi onun sonuncunda çok büyük sorun çıkarsa ben de kendime başka doktor bulmak zorundayım cem aydın

Aaaaa tam da tahmin ettiğim gibi bir cevap vermiş anne sağlığının bebeği etkileme durumumdan ötürü. Çok teşekkür ederim canım benim.

Herkese merhabalar
Teşekkür ederim Bende ilk yaşlara baktım, benim kadar yaşı olan var mı diye?
Bende ilk bunu yaptım yaş 38. 2014 Mart annesiyken bayağı aktiftik, şuan hala şoku atamadım üstümden Ekim annesi olcak olmak bana sürpriz oldu, sessizce takip ediyorum o yüzden.. hepimiz sağlikla kucağımıza alalım inşallah bebişleri

Kızlar ben 9+2 deyim 7. Hafta kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim Progestan iğne verdi ve hap olarak sabah akşam 200 mg Progestan içiyorum. Düşük tehlikesi var dendi. İki hafta raporluydum. Pazartesi başlayacağım. Geçen pazartesi gittiğimde de kanama alanı olmadığını bebeğin haftasında olduğunu öğrendik çok şükür kalp atışı da var ama progestanı 12. Haftaya kadar iç dedi. Ona başladığımdan beri kusmalar da başladı.Progestan kullanan var mı benim gibi?

Bir sonraki kontrolüm bayramdan sonra . İkili test kafamı kurcaladı. Devlette mi özelden mi hangisinde yaptıracağım bilmiyorum siz nerede yaptırdınız?

İlk çocuklarımızın yaşı da aynı neredeyse Benim de biraz sürpriz oldu Herkes bu süreci mutlu huzurlu geçirsin,sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Merhaba geçmiş olsun. Progestan oral yolla alındığı zaman kusma, baş dönmesi gibi yan etkilere neden oluyor. En rahat kullanım vajinal olarak fitil şeklinde kullanım. İsterseniz doktorunuza bi danışın belirtilerinizden bahsedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…