Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Kızlar eğer ağdada kendinizi kasmıyorsanız doktorlar sakınca görmüyor. Ama lazere ben kaç doktora gittiysem de hepsi yasak hiç bir bölgeye kabul etmiyoruz ısınlardan dolayı dedi tabi tercih sizlerin
Off çok fena ya bu lazer olayı benim doktorum transferden 40 gün önceki seansımı iptal ettirdi ağdada önerilmiyor diye duydum ama kasılma olabiliyormuş

Off çok fena ya bu lazer olayı benim doktorum transferden 40 gün önceki seansımı iptal ettirdi ağdada önerilmiyor diye duydum ama kasılma olabiliyormuş
Benim de pcostan dolayı tüylenmelerim çok oluyor ama mecbur bebişler için idare edicez. Zaten hamilelikte son aylarda aşırı kıllanma oluyor kasmamak lazım

Maalesef ben meleğimi kaybettim… umarım bu konudaki herkes sağ salim kavuşur bebeklerine. Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın…
Yaaa Allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda sorunsuz bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın

Benim de pcostan dolayı tüylenmelerim çok oluyor ama mecbur bebişler için idare edicez. Zaten hamilelikte son aylarda aşırı kıllanma oluyor kasmamak lazım
Mağlesef canım aynı sorun bendede var .. olsun bakalım hiç sorun değil

Ben normal doğum yaptım. Vajinadan muayene on kez falan oldum ama benim rahim damarım patladığı için doğumdan sonra içime balon gibi bir şey sokup şişirmişlerdi kanama dursun diye onda bile acı sızı pek hissetmedim. Sizde olacak diye bir şey yok sakın korkma genel olarak konuşmuyorum kişisel bir şey bu benim yaşadığım. Zaten erken doğum yapmıştım. Ama öyle çok acıyan ya da zor bir şey değil. Muayenede pek bir şey hissetmedim yani. Korkma gerçekten

Başın sağ olsun rabbim sabır versin En kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın, her şey çok güzel ilerler inşallah.
Çok teşekkür ederim. Amiiin amiiin amiiinn. Sizin için ve bütün hamileler için güzellikler diliyorum. Umarım sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz bebeklerinize

Çok teşekkür ederim. Amiiin amiiin amiiinn. Sizin için ve bütün hamileler için güzellikler diliyorum. Umarım sağlıkla, kolaylıkla kavuşursunuz bebeklerinize
Amin inşallah ah çok teşekkür ederim. Benim de tüm dualarım seninle. Rabbim en kısa sürede çok bekletmeden sürpriz bir bebiş nasip etsin

Br sağlık calısanısınız bunu en iyi siz bilirsiniz. Bölümdeki doktorlarıda tanıyormuşsunuz aklınıza takılan seylerı sorsaydınız aslında. Ben sezeryan oldum bahsettıgınız seyı anlamadım ama dogumdan sonra pıhtı bırıkmesın dıye dıkıs yerıme ıkı elıyle baya bır bastırmıstı doktor ve o gercekten cok zordu. ama her dogum yapana yapmıyoruz kanaması cok olan hastalarda sadece demıstı. Icerde bırıkmesın dıye demıstı.

Ama 2 arkadaşıma da aynı uygulama yapıldı aynı yerde ikiside canımdan oldum dediler yani ve bu normal yolunda giden doğumlar

Zaten sorucam da ama acaba genel bir uygulamamı diye merak ettim..

Ama 2 arkadaşıma da aynı uygulama yapıldı aynı yerde ikiside canımdan oldum dediler yani ve bu normal yolunda giden doğumlar
Allah allah epidural olmadan yaptığım için belki ben o an tüm ağrıyı çektiğim için o muayene bana hafif gelmiş olabilir. Ki ben doğumda inim inim inledim benim sorunlarımdan dolayı ama doğum kolaydı allah kolaylık veriyo nerdeyse hafifliyor bedenin. Öyle çığlık çığlığa falan olmuyo yani hiç germeyin kendinizi. Ama şöyle söyleyim içinde tampon dolu oluyo onu alıyorlar içini dışını kontrol ediyorlar. Ondan sonra rahatsın zaten. Sen güçlüsün korkma

Zaten sorucam da ama acaba genel bir uygulamamı diye merak ettim..
Sanmıyorum her dogum kendıne özel. O an zaten ekstra bir güç geliyor hıc bunu sımdı dusunmeyın ben saatlerce sancı cektım. Bebek kanalda boynu yamuk durdugu ıcın mecburen sezeryana girdim. Ama o sancı bile gercekten dayanıyosun yanı Allah o gücü veriyo. Dakka bası biri gelip acılmana bakıcam diyo falan sımdı dusununce korkunc geliyo ama o an öyle hissetmiyorsun gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…