Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Ben yanıldıklarını düşünmek istiyorum daha çok küçük yanlış gördüklerini biraz daha büyüyünce her şeyin oturacağını düşünüyorum gönlümden nedense bu geçiyor.
Yani doktor net down diyemeyiz normal de cıkabilir dedi. Ya da ense kalınlığı illa down anlamına gelmiyor kalp sorunu da olabilir vs dedi. Bilemiyorum testi yaptırınca belli olacak. 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum, eşimle tartıştık niye Karalar bağladın daha bir şey belli değil diyor ama o öyle olmuyor işte..

Başka bir doktordan da görüş aldınız mı yoksa tek doktor mu? Detaylı ultrason gibi daha net gözüken bir şeye girerseniz belki daha sağlıklı bilgi alırsınız

Başka bir doktordan da görüş aldınız mı yoksa tek doktor mu? Detaylı ultrason gibi daha net gözüken bir şeye girerseniz belki daha sağlıklı bilgi alırsınız
Detaylı ultrasona girdim zaten. Ama haftası daha çok küçük olduğu için zaten net göremedi midesi böbrekler kalp mesane falan normal görüldü. Ama daha erken dedi zaten. En iyi sonuç için 12.haftayı beklicez dedi, hem tekrar bakacak detaylı ultrason ile hem de o testi yapacak

Senin haftanda zaten çoğu bebeğin ense kalınlığı yüksek. En basiti teyzeme oğlun da down sendromlu dediler çıkmadı. Fetal dna yapman en iyisi

Canım bende jiletle alıyorum. Almadan önce jileti önce köpükle yıkayıp sonra kolanya döküyorum kuruduktan sonra kullanıyorum. Hassas hassas yap ki tahriş etmesin. Bir şey olmaz inşallah

Ense kalınlığında bakmak için çok erken değil mi 12. Haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum ben geçen hafta gittiğimde 10 haftalıktım doktor sadece kalp atışını dinletip haftasını söyledi umarım yanılıyorlardır siz kendinizi üzmeyin çok erken sanki ya bebekler çok hızlı değişiyor

Kızlar göbüşleriniz ne alemde ben bebeğin hangi tarafta olduğunu hissediyorum özellikle sırt üstü yattığımda sağ tarafım daha şiş sizdede varmı
Ben solda hissediyorum canım dolunca böyle değişik nir hassasiyet var birde sanki orada hafif sertlik var

Ben rutin muayene için gittim hem de ikili tarama için randevu alırım gitmişken diye. Çok uzun baktı sonra da normalde bu haftada bakılmaz ama ense kalınlığını yüksek gördüm perinatologa sevkedicem yanılmış olabilirim dedi. Ben de apar topar gittim, o da suan çok erken olduğunu 10 güne daha net gözükeceğini ama haftasına göre yüksek olduğunu söyledi malesef

Anladım umarım bir sorun yoktur

Çok erken bir haftada bakılmış 12. haftadan itibaren bakılan bir şeye şimdi bakıp kafa karışmasına neden olmuşlar. İkili üçlü taramalardansa fetal dna yı bu yüzden çok seviyorum ve doğru buluyorum en azından anne adayının yüreğini ağzına getirmiyor varsa var yoksa yok mis gibi. Hiç tartışma eşinle de birbirinize destek olun erken bir haftada bakılan teste de güvenme

Bence stres yapma henüz hiçbir test yapılmamış sadece ultrason bir sonuç vermez kalbini ferah tut

İnşallah bir sorun yoktur. Özür dileyerek derdinizin arasında bir şey sormak istiyorum ben de perinatoljiye gidicem, mhrs den randevu al dedi ama alınmıyor, listeye ekledim demişti ama açılmıyor. Nasıl yaptınız siz. Özel miydi devlet miydi?

Çok geçmiş olsun. Ben ferahlayacağınızı düşünüyorum biraz erken gibi geldi bu teşhisler için. Dua edin biz de edelim. Zamanı gelince çok rahatlayacaksınız inşallah

Biraz erken değilmi 2li için gönlünü ferah tur inşallah sorunsuz kucagına alırsın bu platformda tanıştığım bi arkadaşım var oda şu 16 haftalık filan onada ense kalınlığı fazla dediler yanlış hayırlamıyorsam 3 dedi sıkıntısız ilerliyor şu anda

Evet kontrol gunumede daha çok var Merak ediyorum nasil durumu bebeğimin doktor bir ay sonra ya çagirdi cok gec degilmi ilk 3aylik donem icin ya
Valla benimkide hemen hemen 1 ay sonraya çağırdı bende merak ediyorum acaba sağlıklımj diye son 1 hafta kaldı benim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…