- 10 Haziran 2016
- 766
- 237
- 103
- 26
Olur kefir içeyim hergün en iyisi ben aç karna başka çare yokBana sek quark iyi geliyor. Bir deneyebilirsin. Probiyotikli herhangi bir yoğurt kefir deneyebilirsin
sizin de dediğiniz gibi toz probiyotik nerden aldınızBen ev yapımı kefir ve toz probiyotik kullanıyorum. Gebelikten once de bağırsak sağlığım için kullanıyordum. Hamile kalınca doktoruma sordum ikisine devam etmemi tavsiye etti.
Ben genelde gece yatmadan önce içiyorum ikisini de. Sabaha rahat çıkabilmek için. Toz probiyotik beauty omelette bori probiyotik. Daha önce NBL kullanmıştım ama hem sayısı az hem de diğeri kadar etkili değildi. Trendyoldan almıştım.Olur kefir içeyim hergün en iyisi ben aç karna başka çare yok
sizin de dediğiniz gibi toz probiyotik nerden aldınız
Banada genetik doktoru çok dikkat etmem gerektiğini söylemişti kadın doğum ular genler önemli değil demişti her doktor farklı düşünüyor sanırım ya önemsemedi ler genlerimi tedbir amaçlı 3. Gebelikte iğne başladım ben sağlıkla kucağıma aldımBenim iki kaybım olmasına rağmen genetik doktoru bununla ilgisi yok demişti sonra kadın doğum doktorum ilaç başlanır demişti gebelikte
Evet o yüzden bir doktorla yetinmemek lazım ben de şu an kullanıyorum inşallah sağlıcakla gelir benim ki deBanada genetik doktoru çok dikkat etmem gerektiğini söylemişti kadın doğum ular genler önemli değil demişti her doktor farklı düşünüyor sanırım ya önemsemedi ler genlerimi tedbir amaçlı 3. Gebelikte iğne başladım ben sağlıkla kucağıma aldım
Dinletmesi önemli değil zaten doktor gördüyse tamamdır sağlıklı ilerlediğini en büyük göstergesi kalp atışı inşallah bundan sonra bir sıkıntı olmayacakDoktor dinletmedi daha çok hafif dedi. 6+2 ydi ultrason
Başta özele gittim o yazdı ilaçları sonra rapor çıkarmak içşn devlete gittim oradaki doktor da hemen yazdı ve onayladıSenin doktorun nerde canım özel mi devlet mi
Canım benim adetimin 2.günü betam 1902 çıkmıştı yani çok aşırı yüksek bir değerin de yok bence. Bebeği de gördüysen hiç endişelenme içini ferah tut geç döllenme olabilir bir de ilk haftalarda hesaplamalar tutmuyor pek. Bana da ileride gözüküyor erken döllenme olabilir demişti 6+3 te normale döndü korkma sağlıkla büyür inşallahMerhaba güzel anneler, bende sessiz okuyanlardanım aranıza yeni katıldım, benim ikinci gebeliğim ve çok heyecanlıyım.. tecrübeli annelere bir sorum olcakdi, adet gecikmesinden 4 gün sonra beta değerim 599,3 cikdi, hesaplamalarıma göre normalde son adet tarihine göre ( 9.01.) 8haftada olmam gerekirken bugün 5+5 olduğumu öğrendim, karnımdan ultrason yapıldı ve kese gözükdü ve minik bebeği de gördükfakat kalp atışı yok daha, 10 gün sonra tekrar gitmeliyim... Şuan bana ilk beta değerim çok yüksek geldi. İlk hamileliğimde kızımda 4 gün gecikmede beta değerim 59 du. acaba bende herşey yolunda mi kimisi kesenin duruşuna göre erkek bebeğe benziyo oyüzden beta da yüksek dir dedi. Kimisi boş gebelik ondan diyo, fakat boş olsa bebeği gördüğünü söyleyemezki doktor, Doktorum neden beta değerlerin bukadar farklı olduğu hakkında bir bilgi vermedi. Bu arada beta değerine bakdirdikdan 18.gün sonra ilk ultrasonla bakıldı, acaba geç döllenme mi oldu ayyy çok korkuyorum
Beta nin yüksek yada dusuk olması tamamen yumurtlama gunuylr alaka her kadın 14. Günü yumurtlayacak diye bir kural yok hatta her ay farklılık bile gösterebiliyor bu durum yani korkulacak bisey yok ilkinde yumurtlama geç olmuştur ikinci de erken olduğu için degerij yüksek gelmiştir sana mesela bende adet günüm de kan verdim değerim 374 çıktıMerhaba güzel anneler, bende sessiz okuyanlardanım aranıza yeni katıldım, benim ikinci gebeliğim ve çok heyecanlıyım.. tecrübeli annelere bir sorum olcakdi, adet gecikmesinden 4 gün sonra beta değerim 599,3 cikdi, hesaplamalarıma göre normalde son adet tarihine göre ( 9.01.) 8haftada olmam gerekirken bugün 5+5 olduğumu öğrendim, karnımdan ultrason yapıldı ve kese gözükdü ve minik bebeği de gördükfakat kalp atışı yok daha, 10 gün sonra tekrar gitmeliyim... Şuan bana ilk beta değerim çok yüksek geldi. İlk hamileliğimde kızımda 4 gün gecikmede beta değerim 59 du. acaba bende herşey yolunda mi kimisi kesenin duruşuna göre erkek bebeğe benziyo oyüzden beta da yüksek dir dedi. Kimisi boş gebelik ondan diyo, fakat boş olsa bebeği gördüğünü söyleyemezki doktor, Doktorum neden beta değerlerin bukadar farklı olduğu hakkında bir bilgi vermedi. Bu arada beta değerine bakdirdikdan 18.gün sonra ilk ultrasonla bakıldı, acaba geç döllenme mi oldu ayyy çok korkuyorum
Canım bende var her sabah aç karna kuru kayısı 3 tane 1 incir 5 kuru siyah üzüm yiyorum üstüne de 1 bardak su içiyorum yarım saat başka bişey yemeden bekliyorum. Benimde geçen hafta senin gibi kabızlıgım oldu ilaç bile fayda etmedi böyle çözdüm. Ve gün içinde pastörize yoğurt ye katkısızHanımlar iyi akşamlar kabızlığı olan var mı ? Ben genelde pek çıkabilen biri değildim de önceden de hamilelikte iyice oldu şişim acaba bunun bi çözümü var mı ilacı takviyesi ?
benim doktorum da birebir aynı şeyleri söyledi o yüzden ben de 12. hafta civarı yaptıracağım.Kızlar fetal dna konusunda benim doktorum şöyle düşünüyor önden her doktorun düşüncesinin ve uygulamasının farklı olduğunu belirteyim ki kimse benimki neden farklı söyledi demesin. Bugün üstünkörü bi konuşma yaptık haftaya asıl muayenem haftaya detaylı konuşacağız. 10. Haftadan itibaren fetal DNA testi yaptırabileceğimizi ancak hani 10. Haftanın da bi tık erken olabileceğini, bebek DNA’sı anneye tam geçmezse bu sefer yanıltıcı bi sonuç çıkabileceğini ama kesinlikle yanıltıcı sonuç çıkar da diyemeyeceğini söyledi. Yani şöyle ki ben çok telaşlı ve pimpirikli biriyim. Bir de düşük yaptığım için benim doktorum biraz daha garanti olsun istersen 12. Haftada yaptıralım fetali dedi. Biraz beni düşündüğünden böyle söyledi sanırım erken olup da panik ve endişe yapmamam için. Biraz uzun yazdım ama
Nolur yanlış anlaşılmalar olmasın doktorumun söylediğini ileteyim dedim
Benimde betam 5+3 haftalıkken öğrendim 10.380 çıkmıştoMerhaba güzel anneler, bende sessiz okuyanlardanım aranıza yeni katıldım, benim ikinci gebeliğim ve çok heyecanlıyım.. tecrübeli annelere bir sorum olcakdi, adet gecikmesinden 4 gün sonra beta değerim 599,3 cikdi, hesaplamalarıma göre normalde son adet tarihine göre ( 9.01.) 8haftada olmam gerekirken bugün 5+5 olduğumu öğrendim, karnımdan ultrason yapıldı ve kese gözükdü ve minik bebeği de gördükfakat kalp atışı yok daha, 10 gün sonra tekrar gitmeliyim... Şuan bana ilk beta değerim çok yüksek geldi. İlk hamileliğimde kızımda 4 gün gecikmede beta değerim 59 du. acaba bende herşey yolunda mi kimisi kesenin duruşuna göre erkek bebeğe benziyo oyüzden beta da yüksek dir dedi. Kimisi boş gebelik ondan diyo, fakat boş olsa bebeği gördüğünü söyleyemezki doktor, Doktorum neden beta değerlerin bukadar farklı olduğu hakkında bir bilgi vermedi. Bu arada beta değerine bakdirdikdan 18.gün sonra ilk ultrasonla bakıldı, acaba geç döllenme mi oldu ayyy çok korkuyorum
Aynı benim doktorumda 13 hafta için yapalım dedi ..12/13 cü haftalar doğru buluyormuş . Bir sonraki randevum 11 ci haftada olduğu için fetal dna için 13 cü haftaya yaparız dedi . Rabbim sorunsuz sıkıntısız o günlere gelmeyi sonrada hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize .. sizler cinsiyette baktırıcakmısınız ?benim doktorum da birebir aynı şeyleri söyledi o yüzden ben de 12. hafta civarı yaptıracağım.
canım aynı şeyleri bende duydum 10 erken en iyisi 12 diye 2 hafta beklenmeyecek bir süre değil biz de 12 de yaptıracağızKızlar fetal dna konusunda benim doktorum şöyle düşünüyor önden her doktorun düşüncesinin ve uygulamasının farklı olduğunu belirteyim ki kimse benimki neden farklı söyledi demesin. Bugün üstünkörü bi konuşma yaptık haftaya asıl muayenem haftaya detaylı konuşacağız. 10. Haftadan itibaren fetal DNA testi yaptırabileceğimizi ancak hani 10. Haftanın da bi tık erken olabileceğini, bebek DNA’sı anneye tam geçmezse bu sefer yanıltıcı bi sonuç çıkabileceğini ama kesinlikle yanıltıcı sonuç çıkar da diyemeyeceğini söyledi. Yani şöyle ki ben çok telaşlı ve pimpirikli biriyim. Bir de düşük yaptığım için benim doktorum biraz daha garanti olsun istersen 12. Haftada yaptıralım fetali dedi. Biraz beni düşündüğünden böyle söyledi sanırım erken olup da panik ve endişe yapmamam için. Biraz uzun yazdım ama
Nolur yanlış anlaşılmalar olmasın doktorumun söylediğini ileteyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?