Kuşum eğildikçe atıyorum çorap, ayakkabı giyerken bir şey alırken vs midem ağzıma ağzıma geliyordu birkaç hafta önce başladı bu muhabbet. Son bir haftadır da su kokuyor, ekmek kokuyor, ruj bile kokuyor, diş macunu her şey kokar oldu öğürüyorum sürekli. Kusmamak için de direniyorum kusmaktan çok korkarımCanımcım bulantıların başladı mı? Bende henüz bir şey yok 8. Haftayı tamamladım bugün umarım başlamaz.koku hassasiyetim var normalde bile ama yapacak bir şey yok çatlamak istemem yani
60 derece de mi acaba? Bilgi için teşekkür ederiz. Grubumuzda gıda mühendisi olmasına çok sevindimbirde hurma hakkında bırsey söylicem. Bir gıda mühendisi olarak hurmalarınızı fırında 60dakıkada 2 saat pastörizasyon yaparsanız güvenli hale getir iş olursunuz.Birde medine hurması tercih ederseniz glısemik indeksi düşük ve lif olarak en zengin cinsi. Ve hamileler hurma tüketebilir. Günde 1tane yiyebilirsiniz. bir sakıncası yok. doguma yakın yiyeceginiz cins yaş hurma olacak.
evet canım 60 derecede merak etmeyin kurumuyor. sonrasında güvenlr yiyebilirsiniz.60 derece de mi acaba? Bilgi için teşekkür ederiz. Grubumuzda gıda mühendisi olmasına çok sevindim
Ah ya kıyamam erken başlamış erkenden de biter umarımKuşum eğildikçe atıyorum çorap, ayakkabı giyerken bir şey alırken vs midem ağzıma ağzıma geliyordu birkaç hafta önce başladı bu muhabbet. Son bir haftadır da su kokuyor, ekmek kokuyor, ruj bile kokuyor, diş macunu her şey kokar oldu öğürüyorum sürekli. Kusmamak için de direniyorum kusmaktan çok korkarımböyle bir şey var aşırı kötüyüm hajsj al da başka bence canım yoksa mide hassasiyetin
Bende bir kaç yerde okudum ve duydum canım doğum kolaylaştırsın diye 8 ci ayda başlanmalı 5/6 tane günlük yemek lazım diye okudum ..Medine hurmasından bahsediyorsun değil mi canım? Bu bilgi bende yoktu yedim bir kaç gün önceafiyet olsun canım
Yasak değilde yenmemesi öneriliyor canım .. doğuma yakın 5/6 tane yenilmesi doğumu kolaylaştırıyormuşNiye ki hurma yasak mıymış
Anladım canım. Teşekkür ederiz uyarı içinBende bir kaç yerde okudum ve duydum canım doğum kolaylaştırsın diye 8 ci ayda başlanmalı 5/6 tane günlük yemek lazım diye okudum ..
Yasak değil canlarım ama doğuma yakın yenilmesi öneriliyor doğum kolaylaştırıyor diye . Günde 1 taneden birşey olmaz diyorlar ama 8 ci aya gelince günde 5/6 tane öneriliyorHurma yasak mııııı? Çok şaşırdım dün ben de yedim okunmuş umreden geldi bir şey olmaz ya
Benim olmuştu canım ilk önce pembe daha sonra hafif rengi kırmızı olmuştuKızlar kanaması olan olmuşmuydu rengi nasıldı
Nerelerdesin sen canım? Sanki uzun zamandır yoksun gibi? Her şey yolundadır umarım.Benim olmuştu canım ilk önce pembe daha sonra hafif rengi kırmızı olmuştu
Evet bayadir yokum çok şükür şimdilik iyiyim günde üç defa progestan kullanınca çok yorgunluk oluyorNerelerdesin sen canım? Sanki uzun zamandır yoksun gibi? Her şey yolundadır umarım.
Deniz tuzlu burun spreyi kullan canım benim burun tıkanıklığı da çok kötüAh ya kıyamam erken başlamış erkenden de biter umarımmideni hiç boş bırakma benim bile boş olunca bir garipleşiyor. Bir de benim burnum hala tıkalı olduğu için koku vs hiç bir şey duymuyorum. Geçmiş olsun canımm
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinYasak değil canlarım ama doğuma yakın yenilmesi öneriliyor doğum kolaylaştırıyor diye . Günde 1 taneden birşey olmaz diyorlar ama 8 ci aya gelince günde 5/6 tane öneriliyor
2 hafta önce benim de oldu canım ılık duşa girdim, eşim masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Bir de e bebekten yastık aldım hamile yastığı çok iyi geldi sırtıma doğru destek alınca.Ay kızlar belim tutuldu birden çok fenayımmm kitlendim zor kalktım ayağa tuvalete gitmek için. Öyle kendimi yoracak bir şey de yapmadım anlamadım ki bebekle alakası yoktur dimi
Ay kızlar belim tutuldu birden çok fenayımmm kitlendim zor kalktım ayağa tuvalete gitmek için. Öyle kendimi yoracak bir şey de yapmadım anlamadım ki bebekle alakası yoktur
ya yastık demişken ben yüzüstü yatmadan uyuyamam ya nasıl olcak bilmem karın büyüdükçe. en cok bunu dusunuyorum. Kızımda karnım cok büyümemişti rahat yatıyodum cok rahat dönebiliyodum kayınvalidem sen nasıl hsmilesin diyordu ama unutmusum galiba 9sene oldu cunku:) hamile yastıgı bende alayım bari2 hafta önce benim de oldu canım ılık duşa girdim, eşim masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Bir de e bebekten yastık aldım hamile yastığı çok iyi geldi sırtıma doğru destek alınca.
Yastığı eşim de dedi bugün ama ben biraz daha karın büyüyünce kullanılıyor sanıyordum, işe yarıyorsa ben de alayım ya2 hafta önce benim de oldu canım ılık duşa girdim, eşim masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Bir de e bebekten yastık aldım hamile yastığı çok iyi geldi sırtıma doğru destek alınca.
T tirsemavisi 1 hafta kullandım şu an sırtım belim fıstık gibi beni çok rahatlattı. Atıyorum görseli de kızlar. Her zaman kullanabiliriz bu arada sadece hamileler için de değil, emzirme yastığı bebeği araya koyma gibi vs yapabilirizYastığı eşim de dedi bugün ama ben biraz daha karın büyüyünce kullanılıyor sanıyordum, işe yarıyorsa ben de alayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?