Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Canımcım bulantıların başladı mı? Bende henüz bir şey yok 8. Haftayı tamamladım bugün umarım başlamaz. koku hassasiyetim var normalde bile ama yapacak bir şey yok çatlamak istemem yani
Kuşum eğildikçe atıyorum çorap, ayakkabı giyerken bir şey alırken vs midem ağzıma ağzıma geliyordu birkaç hafta önce başladı bu muhabbet. Son bir haftadır da su kokuyor, ekmek kokuyor, ruj bile kokuyor, diş macunu her şey kokar oldu öğürüyorum sürekli. Kusmamak için de direniyorum kusmaktan çok korkarım böyle bir şey var aşırı kötüyüm hajsj al da başka bence canım yoksa mide hassasiyetin

60 derece de mi acaba? Bilgi için teşekkür ederiz. Grubumuzda gıda mühendisi olmasına çok sevindim

Ah ya kıyamam erken başlamış erkenden de biter umarım mideni hiç boş bırakma benim bile boş olunca bir garipleşiyor. Bir de benim burnum hala tıkalı olduğu için koku vs hiç bir şey duymuyorum. Geçmiş olsun canımm

Merhaba hanımlar normalde kasım grubundaydım sat 21 ocak ancak erken döllenme olmuş dedi doktor bebek 6+5 gözüküyor. Muhtemel doğum tarihi de 20 ekim. Size sorum şu benimle yakın haftalarda olup hala karın kasık ağrısı yaşayan var mı? Hafif lekelenmem olduğu için doktor progestron başladı istirahat verdi.

Medine hurmasından bahsediyorsun değil mi canım? Bu bilgi bende yoktu yedim bir kaç gün önce afiyet olsun canım
Bende bir kaç yerde okudum ve duydum canım doğum kolaylaştırsın diye 8 ci ayda başlanmalı 5/6 tane günlük yemek lazım diye okudum ..

Hurma yasak mııııı? Çok şaşırdım dün ben de yedim okunmuş umreden geldi bir şey olmaz ya
Yasak değil canlarım ama doğuma yakın yenilmesi öneriliyor doğum kolaylaştırıyor diye . Günde 1 taneden birşey olmaz diyorlar ama 8 ci aya gelince günde 5/6 tane öneriliyor

Deniz tuzlu burun spreyi kullan canım benim burun tıkanıklığı da çok kötü Teşekkür ederim canım benimmmm inşallah hemen biter

Yasak değil canlarım ama doğuma yakın yenilmesi öneriliyor doğum kolaylaştırıyor diye . Günde 1 taneden birşey olmaz diyorlar ama 8 ci aya gelince günde 5/6 tane öneriliyor
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

Ay kızlar belim tutuldu birden çok fenayımmm kitlendim zor kalktım ayağa tuvalete gitmek için. Öyle kendimi yoracak bir şey de yapmadım anlamadım ki bebekle alakası yoktur dimi

Ay kızlar belim tutuldu birden çok fenayımmm kitlendim zor kalktım ayağa tuvalete gitmek için. Öyle kendimi yoracak bir şey de yapmadım anlamadım ki bebekle alakası yoktur dimi
2 hafta önce benim de oldu canım ılık duşa girdim, eşim masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Bir de e bebekten yastık aldım hamile yastığı çok iyi geldi sırtıma doğru destek alınca.

2 hafta önce benim de oldu canım ılık duşa girdim, eşim masaj yaptı yavaş yavaş geçti. Bir de e bebekten yastık aldım hamile yastığı çok iyi geldi sırtıma doğru destek alınca.
Yastığı eşim de dedi bugün ama ben biraz daha karın büyüyünce kullanılıyor sanıyordum, işe yarıyorsa ben de alayım ya

Yastığı eşim de dedi bugün ama ben biraz daha karın büyüyünce kullanılıyor sanıyordum, işe yarıyorsa ben de alayım ya
T tirsemavisi 1 hafta kullandım şu an sırtım belim fıstık gibi beni çok rahatlattı. Atıyorum görseli de kızlar. Her zaman kullanabiliriz bu arada sadece hamileler için de değil, emzirme yastığı bebeği araya koyma gibi vs yapabiliriz fiyatta güncel kızlar

Eklentiler

• IMG_3393.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…