Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    8
Güzel haberlerini almamız nasip olsun inşallah haberleşelim

Kızlar uygulama 4+4 gösteriyor geçen hafta kasık ağrıl vardı bu hafta hiç yok normal mi böyle olması ağrılar gidince bir endişelendim

Bende Almanya’da yaşıyorum ilk randevu 11. Haftaya alabildim. Şansa 2 hafta tr ye geldik de ultrasonla bakıldım keseyi gördük kalp atışını da gitmeden görürsem çok iyi olacak ama akışına bırakmak da lazım

Ne güzel olmuş denk gelmiş gerçekten akışına bırakmak lazım biz çok evhamlanıp over-dose panik oluyoruz. İnşallah her şey yolunda gider

Çok teşekkür ederim, öyle yapayım

5+2 bugün doktora gittim kese 13 mm olmuş, yolk keseside göründü ama kalp atışı için haftaya bakarız dediler. Biraz kese kenarında kanama gibi bir şey var ama normal kanaman yoksa sıkıntı yok dedi sizde de utrason bakınca böyle bir şey olmuşmıydu ?

merhabaa, maşallahhh Sağlıkla gelsinnnn, dogumu paket olarak almayıp sadece dogum fiyatı nedir biliyor musunz acaba? ben de 8+5 im bugun ankara medicanada takibim ama suana kadar normal tss herseyi ödedi, gebelige ait tesleri ve dogumu ödesem sadece ne kadar tutar acaba

Kızlar bende ilk kontrolüme gittim. 5+4 kese boyutu 0.88 cm. Doktor normal sayılır dedi. Çokta emin olamadım. Alet biraz eski olduğu için yolk sac da gözükmedi

Kızlar ara sıra bel ağrısı olan varmı ? Gebeliği öğrendiğimden berri sol taraf ara ara çok sık olmamakla beraber ağrıyor . Bazen bacağıma vuruyor ağrı bazen değil .

Kızlar anksiyeteye bağlı mide bulantısı için Türkiye’deki doktorum atarax içmemi söyledi. Daha önce bu durumda olup kullanan var mı, veya bilginiz var mı, iyi gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…