Güzel haberlerini almamız nasip olsun inşallah haberleşelimBen isveçte yaşıyorum, ultrason randevusunu 12. Haftaya verdiler :)) o zamana kadar herhangi bir şeye bakmıyorlar.
Özel bir klinikten randevu aldım onlar da 7. Hafta dolmadan bakmıyorlar.
11 martta gideceğim ilk ultrasona
Sizinle aynı zamandayız ne güzel
Normal belirtiler bir gün olur ertesi gün kaybolur.Kızlar uygulama 4+4 gösteriyor geçen hafta kasık ağrıl vardı bu hafta hiç yok normal mi böyle olması ağrılar gidince bir endişelendim
Teşekkür ederimNormal belirtiler bir gün olur ertesi gün kaybolur.
Bende Almanya’da yaşıyorum ilk randevu 11. Haftaya alabildim. Şansa 2 hafta tr ye geldik de ultrasonla bakıldım keseyi gördük kalp atışını da gitmeden görürsem çok iyi olacak ama akışına bırakmak da lazımBen isveçte yaşıyorum, ultrason randevusunu 12. Haftaya verdiler :)) o zamana kadar herhangi bir şeye bakmıyorlar.
Özel bir klinikten randevu aldım onlar da 7. Hafta dolmadan bakmıyorlar.
11 martta gideceğim ilk ultrasona
Sizinle aynı zamandayız ne güzel
Bende Almanya’da yaşıyorum ilk randevu 11. Haftaya alabildim. Şansa 2 hafta tr ye geldik de ultrasonla bakıldım keseyi gördük kalp atışını da gitmeden görürsem çok iyi olacak ama akışına bırakmak da lazım
Çok teşekkür ederim, öyle yapayımTopikte baktım kullanan da var doktoru önermeyende var bu arada kadın doğum doktorum beni psikiyatriye yonlendirmisti aynı hastanenin psikiyatrik bölümüne gittim (özeldi) ve ortak karar vermişlerdi yinede dsnismakta fayda var
merhabaa, maşallahhh Sağlıkla gelsinnnn, dogumu paket olarak almayıp sadece dogum fiyatı nedir biliyor musunz acaba? ben de 8+5 im bugun ankara medicanada takibim ama suana kadar normal tss herseyi ödedi, gebelige ait tesleri ve dogumu ödesem sadece ne kadar tutar acabaHellöööğğBir maşşallahınızı alırız.
Bugün doktora gittim ilk muayenemdi.
Doktor vajinal ultrason ile baktı direk kalp atışı var dedi ve dinletti.
Bizim küçük mercimek 7mm miş
İşte rutin yediklerimize dikkat ediyoruz vs gibi öneriler verdi. Mutlaka yumurta ye sabahları dedi. Ara öğünler yap dedi. Ara kanamalar açık renkli olduğu sürece sorun yok. Cinsel ilişkide bir sorun yok. Birde bana multivitamin verdi folik asitte varmış içinde hamilelik boyunca kullan dedi. Haftada iki balık ye veya et tavuk gibi dengele dedi.10 gün sonra yine gel dedi
Buarada ben medicana da sompo sigorta ile 80 bin tl ile doğum paketi aldım. 9 muayene var ama 10 gün içinde de kontrolleri var ücretsizbelki ilgilenen olur
Dün de konuştuğumuz şeyi de sordum: Açık sütü güzelce kaynatıp yoğurt yapıp yiyebilirsin dedi.
Lioo listeye ekleyebilir misin?
Yas 31 ilk bebek
6+4 kese + kalp
Son adet 3 Ocak
Beklenen doğum 10 Ekim
Ya o kadar sevindim ki7+5 ten merhabaCanlar ben bebişimin kalp atişini duydum o kadar gûzel duyguymuş ki anlatilmaz yaşanir
Hayırlısı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallahTek yumurta ihtimali var beklenen adetten 7 gün sonra beta 6800 du bu hafta cuma öğreneceğiz
Duyarsin inşallah kuzum benim ultrasonda 7+2 çikti o zman 7+5' tim sat a göreYa o kadar sevindim kiBende çarşamba gideceğim 7+2 olacak inşallah bende duyabilirim bu hafta
7+5 de duydum ben canimKızlar kalp atışını duyan var mı duyduysanız kaçıncı hafta da duydunuz
Çok iş yaptığımda ağrıyor benimdeKızlar ara sıra bel ağrısı olan varmı ? Gebeliği öğrendiğimden berri sol taraf ara ara çok sık olmamakla beraber ağrıyor . Bazen bacağıma vuruyor ağrı bazen değil .
Aslında birşeyde yapmadım sabah bir tek bulaşık makinasını yerleştirdim aceba ondanmı olduÇok iş yaptığımda ağrıyor benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?