Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bence bir şey yoktur canım bahsettiklerin ekstrem durumlar yani bir şeyler tetiklemiş de olmuş kanamalar, yoluna girer her şey

Ben de bugün baya gezdim ve dünden misafirim vardı yemek yaptım kahvaltı hazırladım ev topladım derken zorladım o yüzden oldu galiba, yani umarım o yüzdendir dinlenince geçer Lekelenme devam ediyor ama takip edeceğim Çarşamba’ya kadar sürecek mi, inş sürmez

Öyle yapacağım canım hemen ilk sıkıntıda doktora veya acile koşmak psikolojimizi kötü etkiliyor bence. Kendi kendimizi sakinleştirmemiz lazım Ben de sana sağlıklı güzel bir gebelik ve doğum dilerim

Kızlar benim kasık ağrılarım bitmişti çok nadir geliyordu, bugün devamlı ağrıdı şu anda da sol tarafım ağrıyor bir de belim. Bugün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum. Normal mi sizce? Sürekli kanamam var mı diye kontrol edip duruyorum ama yok.

Son düzenleme:
Canım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğime

Canım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğime
Ay aslında çok da bir şey yapmadım sadece mutfak dolaplarını sildim, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama merdivenler beni çok yoruyor. Evimiz 3 katlı. Sürekli in çık halindeyim ondan herhalde neyse doğum kolay olur belki böyle olduğu için, merdivenlerde egzersiz yaparım bol bol sana ne oldu bu arada, kaçırdım ben yorumlarda, iyisindir umarım

Egzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadar Ben de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım

Egzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadar Ben de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım
Zaten egzersizi doğumdan hemen önce için demiştim sen de dikkat et kendine canım boşver yapma bir şey. Artık öyle yapıcaz napalım elimizden geldiğince. Her şey miniklerimiz için. Bu arada baktım ilk sayfadan aramızda 1 gün var sadece, sat da da bebişlerin doğum tarihinde de, bakalım ne zaman doğacaklar, ay çok heyecanlı ya

Bu arada sen kalp atışını duymuş muydun ve bebeği görmüş müydün, tabloda göremedim ama belki yazmıssındır buraya. Ben henüz gidemedim malum. Haftamız aynı ya merak ettim

Kızlar kahverengiye döndü hayrolsun ya
Eski kan oldupuniçin kahveye dönüyor hani aktif bir kan değil içerde kalmış kan canım korkma .. ama endişeleniyorsan doktora veya acile git. Yakın zamanda vajinal ultrasona girdiysen oda yapabiliyormuş . Zararsız lekelenmeler diyorlar ona . Yada çok yorulmak veya kesenin büyümeside yapıyor diyorlar

Kızlar lütfen tüm bilgileri bir kerede yazarmisiniz ben ss alip bakarak ekliyorum Listeye her birini ayrı yazıyorsunuz aklımda kalmıyor.
Canım beni eklememissin sanırım ekler misin rica etsem

arada diyorum neden patron diyor diye
Haftada max 4 gün gidicem. Çoğunlukla haftanin 2 3 günü giderim. Günlük iş olacak. Sabahtan oglen 2 ye kadar. Hem kafam dağılır hemde kendi maddi özgürlüğe ihtiyacım var.

Önceden lekelenmem yoktu canım çok gezdigim gün lekelenme oldu bende dikkat ediyorum artık fazla hareket etmeye çalışmıyorum

Dün Dr evimize geldi. Akrabamız. Oğlu evinin ve oğlunun sünnet düğününü yapıyormuş. Şuan yoldayız gidiyorum. Bizim burda yemekli falan yapılıyor bütün masa doluyor. Görmemiş gibi yemeye gidiyorum düğün yemekleri şahane oluyor ya sırf yemek için gidiyorum. Hamilelik bana yaradı sürekli aseriyorum daha onceki gebeliklerimde hiç böyle aserme yaşamadım. Bir değişiklik var. acaba cinsiyet kızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…