- 3 Mayıs 2024
- 165
- 178
- 18
- 27
Bence bir şey yoktur canım bahsettiklerin ekstrem durumlar yani bir şeyler tetiklemiş de olmuş kanamalar, yoluna girer her şeyBenim biraz değişik durumlar canım 6 haftalikken kabizliktan dolayı zorlandım kırmızı pembeye yakın leke gördüm acile koştum, kanama alanı var diyim progestan verdi kullandım kanama alanı geçti 8 haftalıkken tekrar zorlandım bu defa kırmızı daha fazla kan geldi yine koştur koştur acile gittim gece yarısı bir sorun yok progestana devam ilişki yasak dedi. Geçen gün yine aynı şey oldu bu defa gitmedim fitili kullandım iyiyim şuan. Seninde leke devam etmediği sürece bir sorun olacağını sanmıyorum cnm.
Yokmuş zaten ve haklısın önce doktoruma danışayım tabii kiCanım yanlış anlama beni senin ve bebeğin sağlığı için ilaç kullanmadan doktora görünsen daha iyi olur gibi . Ama tabi en nihayi karar senin
Ben de bugün baya gezdim ve dünden misafirim vardı yemek yaptım kahvaltı hazırladım ev topladım derken zorladım o yüzden oldu galiba, yani umarım o yüzdendir dinlenince geçerBilmiyorum öyle dedi banada biraz abartı geldi ama yinede dinlenmekte fayda var ben dün gerçekten dışarda çok oyalandim yoruldum eve gelince lekelenme oldu hatta rengi baya koyuydu şimdi de ara ara çok açık kahverengi lekelenme var
Öyle yapacağım canım hemen ilk sıkıntıda doktora veya acile koşmak psikolojimizi kötü etkiliyor bence. Kendi kendimizi sakinleştirmemiz lazımH honeydukes hen kiloluyum hem pcos hem troid var, hem de tüp yavrularımha lekelenmem de var ara ara troid işi çok hassas sakın kendi başına yapma doz ayarını ki gebelikte 3.8 i kabul edeb drlar da var. Belki iki gün 75 bir gün 100 verecek belki gerek duymayacak. Çarşamba ya sabret lütfen sağlıklı bir gebelik dilerim
İnşallah canımBence bir şey yoktur canım bahsettiklerin ekstrem durumlar yani bir şeyler tetiklemiş de olmuş kanamalar, yoluna girer her şey
Kahverengiye döndüyse biter endişe etmeKızlar kahverengiye döndü hayrolsun ya
İyi bir şey yani ohhh çok şükür, yoksa yarın acile gidecektimKahverengiye döndüyse biter endişe etme
Canım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğimeKızlar benim kasık ağrılarım bitmişti çok nadir geliyordu, bugün devamlı ağrıdı şu anda da sol tarafım ağrıyor bir de belim. Bugün biraz ev işi yaptım ondan mı oldu bilmiyorum. Normal mi sizce? Sürekli kanamam var mı diye kontrol edip duruyorum ama yok.
Ay aslında çok da bir şey yapmadım sadece mutfak dolaplarını sildim, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama merdivenler beni çok yoruyor. Evimiz 3 katlı. Sürekli in çık halindeyim ondan herhalde neyse doğum kolay olur belki böyle olduğu için, merdivenlerde egzersiz yaparım bol bolCanım dinlen iş falan yapma bu aylarda dikkat edelim ben pişman oldum dikkat etmediğime
Egzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadarAy aslında çok da bir şey yapmadım sadece mutfak dolaplarını sildim, bulaşıkları makineye yerleştirdim ama merdivenler beni çok yoruyor. Evimiz 3 katlı. Sürekli in çık halindeyim ondan herhalde neyse doğum kolay olur belki böyle olduğu için, merdivenlerde egzersiz yaparım bol bolsana ne oldu bu arada, kaçırdım ben yorumlarda, iyisindir umarım
Zaten egzersizi doğumdan hemen önce için demiştimEgzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadarBen de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım
Bu arada sen kalp atışını duymuş muydun ve bebeği görmüş müydün, tabloda göremedim ama belki yazmıssındır buraya. Ben henüz gidemedim malum. Haftamız aynı ya merak ettimEgzersizi ilk 3 aydan sonra yaparsın, bu süreçte kullanma merdivenleri elinden geldiği kadarBen de kahverengi lekelenme yaşıyorum ve kendimi çok yorduğum için olduğunu düşünüyorum canım
Olmamasına sevindim sen bir doktora görün o karar verir en iyi sana ne geleceğine .. geçmiş olsunYokmuş zaten ve haklısın önce doktoruma danışayım tabii ki
Eski kan oldupuniçin kahveye dönüyor hani aktif bir kan değil içerde kalmış kan canım korkma .. ama endişeleniyorsan doktora veya acile git. Yakın zamanda vajinal ultrasona girdiysen oda yapabiliyormuş . Zararsız lekelenmeler diyorlar ona . Yada çok yorulmak veya kesenin büyümeside yapıyor diyorlarKızlar kahverengiye döndü hayrolsun ya
Canım beni eklememissin sanırım ekler misin rica etsemKızlar lütfen tüm bilgileri bir kerede yazarmisiniz ben ss alip bakarak ekliyorum Listeye her birini ayrı yazıyorsunuz aklımda kalmıyor.
Patron kanama alanım varmış çok önemsemedim aslında. Patrona kızmıyorsun demi kızolmasan topiğimiz nice olurdu ondan yani
İşe gitme demediler ya keşke deselerdifiziki güç istemiyorsa git bence dağılıyor kafa da iyi oluyo
Önceden lekelenmem yoktu canım çok gezdigim gün lekelenme oldu bende dikkat ediyorum artık fazla hareket etmeye çalışmıyorumCanım lekesi olan insanın dinlenmesi gerekiyor kesinlikle yemek yapılmamasını öneriyorlar o süreçte gezinmemesi hareketi fazla yapılmamasını leke olmasa yemek de yapabilirsin evin içinde on 15 dakika yürüyebilirsin ama lekelenme Yaşadıysan dinlenmen gerekiyor lavabo hariç kalkmak önerilmiyor hem ileride de vicdan yapmamak için leke görürsen dinlenmen en iyisi zaten bebişler biraz büyüdükten sonra hareketlerimize devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?