Bilmiyorum öyle dedi banada biraz abartı geldi ama yinede dinlenmekte fayda var ben dün gerçekten dışarda çok oyalandim yoruldum eve gelince lekelenme oldu hatta rengi baya koyuydu şimdi de ara ara çok açık kahverengi lekelenme varAy ciddi misin o kadar mı dinlenmemiz gerekiyor ya
Canım ne kadar nazik düşüncelisin teşekkür ederim. Eşim biraz masaj yaptı iyi geldi açıkçası yatarken yine yapacak, güzel rahat bir uykuyla sabaha umarım bir şeyim kalmaz diye düşünüyorumKızlarr öncelikle bir sakin olun
İlk 3 ay pembe kanamalar gayet normalmiş, lütfen gebeliğinizi kendinize stres kaynağı yapmayın yukarda kızların da yazdığı gibi bebek sağlıklıysa her türlü tutunur değilse ne yaparsak yapalım tutunmuyor maalesef
O yüzden sizi tedirgin edecek kadarsa lütfen acile gidin ya da doktorunuzla iletişime geçin, içiniz rahat olsun ve birbirimizden de etkilenmeyelim lütfen
Hepimizin en iyi şekilde sağlıklı ve rahat gebelik geçirmesini diliyorum
Canımluckykus çok geçmiş olsun. Umarım sabaha hiç bir şeyin kalmaz eşinden biraz masaj yapmasını isteyebilirsin sakıncası var mı açıkçası onu da bilmiyorum ama
Bebiş heralde solda canımbenimki sağ tarafta inanırmısın benimde karnım sanki buyudu eşimde diyo daha 2 aylik sın nasil buyudu diye şaşırıyo
Rica ederim ne demek canımmCanım ne kadar nazik düşüncelisin teşekkür ederim. Eşim biraz masaj yaptı iyi geldi açıkçası yatarken yine yapacak, güzel rahat bir uykuyla sabaha umarım bir şeyim kalmaz diye düşünüyorum
Oy maşallahbenim de göbek öyle aldı başını gidiyor şimdiden 6 aylık göbeği var
Olalım kız canları sağolsunOy maşallahsimdiden boyleysek ileri doğru hahahah olsun sağlıcakla dogsunlar miniklerimiz de varsin şişko olak
Canım lekesi olan insanın dinlenmesi gerekiyor kesinlikle yemek yapılmamasını öneriyorlar o süreçte gezinmemesi hareketi fazla yapılmamasını leke olmasa yemek de yapabilirsin evin içinde on 15 dakika yürüyebilirsin ama lekelenme Yaşadıysan dinlenmen gerekiyor lavabo hariç kalkmak önerilmiyor hem ileride de vicdan yapmamak için leke görürsen dinlenmen en iyisi zaten bebişler biraz büyüdükten sonra hareketlerimize devam edeceğizBilmiyorum öyle dedi banada biraz abartı geldi ama yinede dinlenmekte fayda var ben dün gerçekten dışarda çok oyalandim yoruldum eve gelince lekelenme oldu hatta rengi baya koyuydu şimdi de ara ara çok açık kahverengi lekelenme var
hepimiz hep iyi olalımmmRica ederim ne demek canımmsen iyi ol da
Benimde zaten sezeryan karnım var. Simdi o az büyüdü gibi hissediyorum.benim de göbek öyle aldı başını gidiyor şimdiden 6 aylık göbeği var
Benimde zaten sezeryan karnım var. Simdi o az büyüdü gibi hissediyorum.benim de göbek öyle aldı başını gidiyor şimdiden 6 aylık göbeği var
E Eylulde_gel ikizlerKızlar ikizlere hamile olan var mı aranızda
Benim ikizKızlar ikizlere hamile olan var mı aranızda
Ay canım duyacaksın inşallahBenim ikiziki ayrı kese var birşrnin kalbini duyduk geçen hafta. Diğeri küçük sanki ama bu hafta gittiğimde de onu duymayı umuyorum inşallah sağlıklıdır ikisi de
Kendini iyi hissedeceksen ve doktorun git diyecekse tabi git ama 12. Haftaya kadar evde durma şansın varsa iyi olur o zaman en riskli zamanlar geçiyorKızlar carsamba dr gidicem iyi kanama alani kaybolmuş derse. işe gidebilirmiyim acaba. Pazarda satış işi olacak. Ama ekstra dikkat etsem.
Patron kanama alanım varmış çok önemsemedim aslında. Patrona kızmıyorsun demi kızKızlar carsamba dr gidicem iyi kanama alani kaybolmuş derse. işe gidebilirmiyim acaba. Pazarda satış işi olacak. Ama ekstra dikkat etsem.
Ah öyle mi çok sevindimAy canım duyacaksın inşallahikizlerde olabiliyor öyle şeyler benim de iki kese var ikisinde de yolk sac göründü çok şükür cuma 7. Hafta kontrole gidicem :)
Doktoruna danış canım onaylarsa git tabiKızlar carsamba dr gidicem iyi kanama alani kaybolmuş derse. işe gidebilirmiyim acaba. Pazarda satış işi olacak. Ama ekstra dikkat etsem.
Evet evet benim de tüp bebek tedavimle oldu elhamdulillahAh öyle mi çok sevindimtüp de dersen tam yoldaş olacaksın sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de yolkları gördüğüm için rahat gibiyim ama arada evham basmıyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?