Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Ay ciddi misin o kadar mı dinlenmemiz gerekiyor ya
Bilmiyorum öyle dedi banada biraz abartı geldi ama yinede dinlenmekte fayda var ben dün gerçekten dışarda çok oyalandim yoruldum eve gelince lekelenme oldu hatta rengi baya koyuydu şimdi de ara ara çok açık kahverengi lekelenme var

Canım ne kadar nazik düşüncelisin teşekkür ederim. Eşim biraz masaj yaptı iyi geldi açıkçası yatarken yine yapacak, güzel rahat bir uykuyla sabaha umarım bir şeyim kalmaz diye düşünüyorum

Canım lekesi olan insanın dinlenmesi gerekiyor kesinlikle yemek yapılmamasını öneriyorlar o süreçte gezinmemesi hareketi fazla yapılmamasını leke olmasa yemek de yapabilirsin evin içinde on 15 dakika yürüyebilirsin ama lekelenme Yaşadıysan dinlenmen gerekiyor lavabo hariç kalkmak önerilmiyor hem ileride de vicdan yapmamak için leke görürsen dinlenmen en iyisi zaten bebişler biraz büyüdükten sonra hareketlerimize devam edeceğiz

Kızlar carsamba dr gidicem iyi kanama alani kaybolmuş derse. işe gidebilirmiyim acaba. Pazarda satış işi olacak. Ama ekstra dikkat etsem.

H honeydukes hen kiloluyum hem pcos hem troid var, hem de tüp yavrularım ha lekelenmem de var ara ara troid işi çok hassas sakın kendi başına yapma doz ayarını ki gebelikte 3.8 i kabul edeb drlar da var. Belki iki gün 75 bir gün 100 verecek belki gerek duymayacak. Çarşamba ya sabret lütfen sağlıklı bir gebelik dilerim

Benim ikiz iki ayrı kese var birşrnin kalbini duyduk geçen hafta. Diğeri küçük sanki ama bu hafta gittiğimde de onu duymayı umuyorum inşallah sağlıklıdır ikisi de
Ay canım duyacaksın inşallah ikizlerde olabiliyor öyle şeyler benim de iki kese var ikisinde de yolk sac göründü çok şükür cuma 7. Hafta kontrole gidicem :)

Kızlar carsamba dr gidicem iyi kanama alani kaybolmuş derse. işe gidebilirmiyim acaba. Pazarda satış işi olacak. Ama ekstra dikkat etsem.
Kendini iyi hissedeceksen ve doktorun git diyecekse tabi git ama 12. Haftaya kadar evde durma şansın varsa iyi olur o zaman en riskli zamanlar geçiyor

Patron kanama alanım varmış çok önemsemedim aslında. Patrona kızmıyorsun demi kız olmasan topiğimiz nice olurdu ondan yani
İşe gitme demediler ya keşke deselerdi fiziki güç istemiyorsa git bence dağılıyor kafa da iyi oluyo

Ay canım duyacaksın inşallah ikizlerde olabiliyor öyle şeyler benim de iki kese var ikisinde de yolk sac göründü çok şükür cuma 7. Hafta kontrole gidicem :)
Ah öyle mi çok sevindim tüp de dersen tam yoldaş olacaksın sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de yolkları gördüğüm için rahat gibiyim ama arada evham basmıyor değil

Ah öyle mi çok sevindim tüp de dersen tam yoldaş olacaksın sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de yolkları gördüğüm için rahat gibiyim ama arada evham basmıyor değil
Evet evet benim de tüp bebek tedavimle oldu elhamdulillah evham doğuma kadar basar bence anne olmak çok zor daha doğurmadan o annelik hissini sonuna kadar yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…