- 1 Kasım 2013
- 2.848
- 2.246
- 333
En az 15 dk da yatmanız gerek. Kalıntı çıkabilir erimiş şekilde.Bende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorum
Ben nerdeyse bir saat yatıyorum eskiden daha az kalıntı çıkardı bu üç gündür daha fazla kalıntı geliyorEn az 15 dk da yatmanız gerek. Kalıntı çıkabilir erimiş şekilde.
Anladım. İnşallah küçülür gider ilaçta vermişŞu an kaç cm bilmiyorum keseyi ilk gördüğümüzde ikinci bi kese mi kanama alanı mı bilmiyorum demişti ama keseden büyüktü 93 mm'di 1 hafta sonra yani salı akşam ve çarşamba sabah bende lekelenme olunca çarşamba doktora gittik kalp atışını gördük ama kanama alanı da büyümüş baya büyüktü boyutunu söylemedi kese tam ayrılmış diyemeyiz ama tam tutunmuş da diyemeyiz dedi iğne ve ilaç verdi
Gözün aydın canım benimmm çok sevindim7+5 ten merhabaCanlar ben bebişimin kalp atişini duydum o kadar gûzel duyguymuş ki anlatilmaz yaşanir
Dakikada kaç attığını söyledi?Bu haftalarda normalmi kalp atış hızının düşük olması
Banada söylemedi kaç cm olduğunu. Evet iğne serum aldım. 20 günde duphaston iç dedi son 5 gün bitmesine. Bakalım çarşamba gidicem küçülmüş müİnşallah canım senin kaç cm sen de ilaç kullanıyorsun sanırım
Benim de Sat a göre 8 falan olması lazım ama çarşamba 6+2 dediler o gün kalp atışı duyamadık çarşamba gününe çağrıdılar tekrardan inşallah her şey yolundandır da kalp atışını duyarız biraz rahatlarızAy gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de yarın gideceğim sat a göre 8 olacak ama ultrasonda 7 muhtemelen geçen hafta 6ydı ve kalp atımı yoktu o yüzden biraz umutsuzum 1 haftadır. mesajınız umut oldu bana inşallah biz de yarın görürüz kalp atışını
Banada söylemedi kaç cm olduğunu. Evet iğne serum aldım. 20 günde duphaston iç dedi son 5 gün bitmesine. Bakalım çarşamba gidicem küçülmüş mü
İyice açarak deneyin bir de. Benim de belli olmuyo bazen az bazen çok ama ora kapalı nerdeyse öyle şiş diyeyimBen nerdeyse bir saat yatıyorum eskiden daha az kalıntı çıkardı bu üç gündür daha fazla kalıntı geliyor
Uzanıp bacaklarını kendine doğru çekerek yaparsan kolay oluyor ayakta ya da çömelerek zor. Bide biraz parmağını ve fitili ıslatırsan daha kolay gidiyorBende yaklaşık 10 gündür kullanıyorum dün lekelenme olunca doktorum günde üç defa kullan dedi ama bu üç gündür yukarı itemiyorum lavaboya baya geç gitmeye çalışıyorum yinede tam erimiyor acaba artık vücut kabul etmiyor mu ve içeri sokarken baya şişlikler hissediyorum dik pozisyonda koymaya çalışıyorum ama yinede zorlanıyorum
Gerçekten doktorlara o kadar güvenmemek lazım..Sizinle aynı şeyleri yaşadım beni hastane yatırdılar. 2072 Beta kese görünmeyince Korpus Lutuem dış gebelik olarak tanımladılar. %80 ameliyat görünüyor dediler sonra 3 gün sonra 3846 Beta da kesem göründü 4mm olarak sonra çok sevindim seni çok iyi anlıyorum geçen hafta yaşadığım duygu karmaşını anlatamam. Kaç doktor baktı kese görmeden önce bir türlü teşhis koyamadılar.
109 dedi sanırım ben doğru dürüst dinleyemedim çünkü kesik kesik geldi ses ritmik bir şekilde duyamadim yavaş demedi ama bana yavaş geldiDakikada kaç attığını söyledi?
Ben öyle yapıyorum şuanda rahat gidiyorBu sefer öyle deniyecem inşallah rahat girer bu sefer
Evet bu sefer açarak deneyecem evet kapalı içinde bir şişlik var zaten o yüzden daha fazla ileri gitmiyor bende sizin gibi düşünüyorum vücut ihtiyacı olanı alıyorİyice açarak deneyin bir de. Benim de belli olmuyo bazen az bazen çok ama ora kapalı nerdeyse öyle şiş diyeyimihtiyaçlı olan alınıp kalanı atılıyordur inşallah öyle düşünelim
Öyle ilk zamanlar rahat giriyordu şimdi rahat giremiyor bunu denemiştimUzanıp bacaklarını kendine doğru çekerek yaparsan kolay oluyor ayakta ya da çömelerek zor. Bide biraz parmağını ve fitili ıslatırsan daha kolay gidiyor
Doktor herhangi bir şey söylemediyse canını sıkma belki sana öyle gelmiştir109 dedi sanırım ben doğru dürüst dinleyemedim çünkü kesik kesik geldi ses ritmik bir şekilde duyamadim yavaş demedi ama bana yavaş geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?