Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız
Canım ben 5 hafta 6 günlükken gittim ilk defa doktora. Karından ultrason ile bakıp bebeği ve kalp atışını gördüler doktor bana sonra 11.haftanda gel ikili test yapacağız dedi ondan önce çağırmadı. Ben de ultrason fotoğrafı vermedikleri için üzüldüm 8 hafta 5 günlüğe başka bir devlet hastanesinden daha randevu aldım henüz gitmedim umarım orada verirler normalde 11 haftalıkken gitmem gerekiyordu asıl doktoruma hiç çaktırmayacağım artık bir de tecrübeli hamile arkadaşlara soracaktım ikili test yaptıracak mısınız yaptıracaksanız o teste aç mı tok mu gidiliyor acaba kan alıyorlarmış galiba aklıma takıldı. Fetal dna test fiyatlarını gördüm de birkaç yerde uçmuş gitmiş

Çok erken görmüşsünüz 5+6 da maşallah ya çaktırmadan gidin alın ultrason görüntüsü ben direkt fetal dna yaptıracağım inşallah bakalım o haftalar gelsin de allahın izniyle

Çok erken görmüşsünüz 5+6 da maşallah ya çaktırmadan gidin alın ultrason görüntüsü ben direkt fetal dna yaptıracağım inşallah bakalım o haftalar gelsin de allahın izniyle
Çok şükür Allah’a inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hamilelik yarı delilik annelik tam delilik hali masum masum ultrason fotoğrafı beklerken çok üzülmüştüm bilsem telefonla çekerdim ekranı

Ben de fetal dna düşünüyorum inşallah o vakitler gelsin de görüşüp fiyat aldığınız yer var mı?

Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah dimiiiii tam delilikmiş tammmmm çok tuhaf hissiyatlar içerisindeyim vallahi delilik hajdjs ya vermeleri lazım aslında vermeyince ben de üzülürüm insan saklamak ister hepsini

Ben de fetal dna düşünüyorum inşallah o vakitler gelsin de görüşüp fiyat aldığınız yer var mı?
Evet eşim görüştü fiyat almış anlaştık şimdiden 350 euro fiyat aldı. İnşallah canım allahın izniyle gelsin de o zamanlar hayırlısıyla yaptırırız

Ben ikili üçlü falan yaptırmayı suan için düşünmüyorum. Yaptırdıktan sonra bi anormali söz konusu olursa Allah korusun, elden bir şey gelecek mi? Hayır. Zaten yasal olarak kürtaj süresi de geçiyor ben pek anlamıyorum bu testlerin mantığını. Çoğunun yanlıs çıkma ihtimali de çok fazlaymış bi sıkıntı var diyecekler belki de 40 hafta kendi kendimi yiyeceğim. Böyle denildikten sonra sapasağlam sağlıklı çocuk doğuranlar var strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor bence

Evet eşim görüştü fiyat almış anlaştık şimdiden 350 euro fiyat aldı. İnşallah canım allahın izniyle gelsin de o zamanlar hayırlısıyla yaptırırız
Hangi firma ile görüştünüz ben de görüştüm hemen hemen aynı fiyat 13.000 tl fiyat aldım ben de.

Eskişehir’de Osmangazi üniversite hastanesinde fetal DNA testi yapılıyor kızlar bu arada bilginiz olsun. 445₺ gibi bir ücreti var. Şöyle videosunu da ekleyim. Daha önce bu platformda biri paylaşmıştı sonra intstagramda da gördüm. Değerlendirmek isteyen için güzel fırsat boşuna o kadar eurolar vermeye gerek yok.

Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.

Biz sorduk herhangi bir yasak yok dedi sadece çok hareketli olmamaya çalışın dedi

Ben bunu görmüştüm araştırdığımda da bunun için osmangazi üniversitesine gidip kan verme zorunluluğu varmış bi de sonuçlar 1,5 ayda çıkıyormuş. Herkes onu bekleyene kadar zaten taramaların zamanı geçiyo ve cinsiyeti de zaten öğrenmiş oluyoruz diye yorum yapmışlar. Çok fazla sıra oluyomuş, bunlardan dolayı da olumsuz geribildirimi çok var.

Ben de düşünüyorum Acıbadem kendi hastanemizde var kan alıp yurtdışına gönderiyoruz dedi ama henüz fiyat görüşmedik
Benim gittiğim hastanenin doktoru genoks firmasını önerdi, onlarla görüştüm ben. 1 hafta max 10 güne geri dönüşü oluyomuş doktora. Bi de 70 farklı kromozomal hastalığı inceliyorlarmış. Onlarla görüştüm ben de.

Cinsiyet öğrenmek için mi bu testi yaptıracaksınız amaç genetik hastalık var mı yok mu öğrenmek fetal dna da. Zaten her türlü sonuç kötü çıksa önce amniyosentez yapılıyor. Sonra aileye bırakılıyor. Yeterli bütçesi olmayıp gitme imkanı olanlar için güzel fırsat. Ben şahsen o kadar eurolar veripte fetal dna yaptıramam

Ayy sormaya çekiniyorum ben norml bisey halbuki ama doktoru gelince kal geliyo
Eğer yasak demesiyse ve düşük riskiniz yoksa cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Ama enfeksiyona dikkat edin sadece prezervatifle ilişki yaşamak daha mantıklı

Teşekkürler aklımda olsun benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…