- 5 Şubat 2025
- 26
- 24
- 3
- 26
Canım ben 5 hafta 6 günlükken gittim ilk defa doktora. Karından ultrason ile bakıp bebeği ve kalp atışını gördüler doktor bana sonra 11.haftanda gel ikili test yapacağız dedi ondan önce çağırmadı. Ben de ultrason fotoğrafı vermedikleri için üzüldüm 8 hafta 5 günlüğe başka bir devlet hastanesinden daha randevu aldım henüz gitmedim umarım orada verirlerKızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız
Çok erken görmüşsünüz 5+6 da maşallah yaCanım ben 5 hafta 6 günlükken gittim ilk defa doktora. Karından ultrason ile bakıp bebeği ve kalp atışını gördüler doktor bana sonra 11.haftanda gel ikili test yapacağız dedi ondan önce çağırmadı. Ben de ultrason fotoğrafı vermedikleri için üzüldüm 8 hafta 5 günlüğe başka bir devlet hastanesinden daha randevu aldım henüz gitmedim umarım orada verirlernormalde 11 haftalıkken gitmem gerekiyordu asıl doktoruma hiç çaktırmayacağım artık bir de tecrübeli hamile arkadaşlara soracaktım ikili test yaptıracak mısınız yaptıracaksanız o teste aç mı tok mu gidiliyor acaba kan alıyorlarmış galiba aklıma takıldı. Fetal dna test fiyatlarını gördüm de birkaç yerde uçmuş gitmiş
Çok şükür Allah’a inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hamilelik yarı delilik annelik tam delilik haliÇok erken görmüşsünüz 5+6 da maşallah yaçaktırmadan gidin alın ultrason görüntüsü ben direkt fetal dna yaptıracağım inşallah bakalım o haftalar gelsin de allahın izniyle
Ben de fetal dna düşünüyorum inşallah o vakitler gelsin de görüşüp fiyat aldığınız yer var mı?Çok erken görmüşsünüz 5+6 da maşallah yaçaktırmadan gidin alın ultrason görüntüsü ben direkt fetal dna yaptıracağım inşallah bakalım o haftalar gelsin de allahın izniyle
Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahÇok şükür Allah’a inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hamilelik yarı delilik annelik tam delilik halimasum masum ultrason fotoğrafı beklerken çok üzülmüştüm bilsem telefonla çekerdim ekranı
Evet eşim görüştü fiyat almış anlaştık şimdiden 350 euro fiyat aldı. İnşallah canım allahın izniyle gelsin de o zamanlar hayırlısıyla yaptırırızBen de fetal dna düşünüyorum inşallah o vakitler gelsin de görüşüp fiyat aldığınız yer var mı?
Ben ikili üçlü falan yaptırmayı suan için düşünmüyorum. Yaptırdıktan sonra bi anormali söz konusu olursa Allah korusun, elden bir şey gelecek mi? Hayır. Zaten yasal olarak kürtaj süresi de geçiyor ben pek anlamıyorum bu testlerin mantığını. Çoğunun yanlıs çıkma ihtimali de çok fazlaymış bi sıkıntı var diyecekler belki de 40 hafta kendi kendimi yiyeceğim. Böyle denildikten sonra sapasağlam sağlıklı çocuk doğuranlar var strese sokmaktan başka bir işe yaramıyor benceCanım ben 5 hafta 6 günlükken gittim ilk defa doktora. Karından ultrason ile bakıp bebeği ve kalp atışını gördüler doktor bana sonra 11.haftanda gel ikili test yapacağız dedi ondan önce çağırmadı. Ben de ultrason fotoğrafı vermedikleri için üzüldüm 8 hafta 5 günlüğe başka bir devlet hastanesinden daha randevu aldım henüz gitmedim umarım orada verirlernormalde 11 haftalıkken gitmem gerekiyordu asıl doktoruma hiç çaktırmayacağım artık bir de tecrübeli hamile arkadaşlara soracaktım ikili test yaptıracak mısınız yaptıracaksanız o teste aç mı tok mu gidiliyor acaba kan alıyorlarmış galiba aklıma takıldı. Fetal dna test fiyatlarını gördüm de birkaç yerde uçmuş gitmiş
Hangi firma ile görüştünüz ben de görüştüm hemen hemen aynı fiyat 13.000 tl fiyat aldım ben de.Evet eşim görüştü fiyat almış anlaştık şimdiden 350 euro fiyat aldı. İnşallah canım allahın izniyle gelsin de o zamanlar hayırlısıyla yaptırırız
Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.
Ben de düşünüyorum Acıbadem kendi hastanemizde var kan alıp yurtdışına gönderiyoruz dedi ama henüz fiyat görüşmedikBen de fetal dna düşünüyorum inşallah o vakitler gelsin de görüşüp fiyat aldığınız yer var mı?
Ben bunu görmüştüm araştırdığımda da bunun için osmangazi üniversitesine gidip kan verme zorunluluğu varmış bi de sonuçlar 1,5 ayda çıkıyormuş. Herkes onu bekleyene kadar zaten taramaların zamanı geçiyo ve cinsiyeti de zaten öğrenmiş oluyoruz diye yorum yapmışlar. Çok fazla sıra oluyomuş, bunlardan dolayı da olumsuz geribildirimi çok var.Eskişehir’de Osmangazi üniversite hastanesinde fetal DNA testi yapılıyor kızlar bu arada bilginiz olsun. 445₺ gibi bir ücreti var. Şöyle videosunu da ekleyim. Daha önce bu platformda biri paylaşmıştı sonra intstagramda da gördüm. Değerlendirmek isteyen için güzel fırsat boşuna o kadar eurolar vermeye gerek yok.
Ayy sormaya çekiniyorum ben norml bisey halbuki ama doktoru gelince kal geliyoBiz sorduk herhangi bir yasak yok dedi sadece çok hareketli olmamaya çalışın dedi
Benim gittiğim hastanenin doktoru genoks firmasını önerdi, onlarla görüştüm ben. 1 hafta max 10 güne geri dönüşü oluyomuş doktora. Bi de 70 farklı kromozomal hastalığı inceliyorlarmış. Onlarla görüştüm ben de.Ben de düşünüyorum Acıbadem kendi hastanemizde var kan alıp yurtdışına gönderiyoruz dedi ama henüz fiyat görüşmedik
Cinsiyet öğrenmek için mi bu testi yaptıracaksınızBen bunu görmüştüm araştırdığımda da bunun için osmangazi üniversitesine gidip kan verme zorunluluğu varmış bi de sonuçlar 1,5 ayda çıkıyormuş. Herkes onu bekleyene kadar zaten taramaların zamanı geçiyo ve cinsiyeti de zaten öğrenmiş oluyoruz diye yorum yapmışlar. Çok fazla sıra oluyomuş, bunlardan dolayı da olumsuz geribildirimi çok var.
Eğer yasak demesiyse ve düşük riskiniz yoksa cinsel ilişkiye devam edebilirsiniz. Ama enfeksiyona dikkat edin sadece prezervatifle ilişki yaşamak daha mantıklıAyy sormaya çekiniyorum ben norml bisey halbuki ama doktoru gelince kal geliyo
Teşekkürler aklımda olsun benim deBenim gittiğim hastanenin doktoru genoks firmasını önerdi, onlarla görüştüm ben. 1 hafta max 10 güne geri dönüşü oluyomuş doktora. Bi de 70 farklı kromozomal hastalığı inceliyorlarmış. Onlarla görüştüm ben de.
Ayy sormaya çekiniyorum ben norml bisey halbuki ama doktoru gelince kal geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?