- 11 Kasım 2024
- 152
- 117
- 18
- 31
Beni doktor çiğ köfte konusunda özellikle uyardı, çok uzun süre beklemiş olabiliyor dışarıdakiler bence tüketmeyin evde benzer bişey yapmaya çalışsanızKizlar canim çiğ köfte çok çekiyor bi zarari varmi gebelikte i
Ataşehir Acıbadem e ben gidiyorum sizinle bu muhabbbeti yapmıştık sanırımYaaa karıştırdım mı acababu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim
Ya ben de eşimden kaçar oldumAhahahhahaha ayyy canım çok kötü ama güldürdün beni ya yazık adama
Neden. Yeni doğacak çocuk için miÖyle tabiki ama bıraz korkuyorum acıkcası
Bendede ara ara halsizlik var ve evet 2 kilo vermişim 58 le transfer oldum 55 şuanda bende iştahsızımcanım aynı gibiyizBenim bulantım yok sadece halsizlik ve iştah yok
Evet hastane sureclerı 2 cocugumda prematüre dogdu hamılelıklerım sorunlu gecıyor 3 dogum 6 gebelık gecırdım ilk kızım 29 haftalık dogdu 1 gun yasadı kızım 32 haftalık dogdu suan 15 yasında oglum 32 haftalık dogdu 10 yasındaNeden. Yeni doğacak çocuk için mi
Ahahahhahah bugün sarılınca bende ah gögsümmm dedimYa ben de eşimden kaçar oldum
Bi sarılıyor yok göğsüm diye bağırıyorum bi sarılıyor midem bulanıyor abanma karnıma diyorum of kötü hissediyorum sonra da ama içim sıkıntılı napıyım
Benim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. 400 tl bir şeydi yaptırdığım hastene de. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.Benden de biruni laboratuvarlarında 30 bin istediler. Yatarak özel sağlık sigortadı indirimimle 15 e düştüler. Ben de devlette aile hekimliğinden randevu aldım hepsini yaptırdım. Sadece d vit yapmadılar onu özelde yaptırdım. Ama burada bi arkadaş yazmıştı onun gittiği devlet hastanesinde d vitamini de yapılmış. O yüzden sormakta fayda var. Ama 5 dk da devlette yaptırabiliyorken o kadar para vermek istemedim. Ama ben cuma yaptırmıştım pazartesi çıktı sonucum. Bilgin olsun canım
Ahahahhahah bugün sarılınca bende ah gögsümmm dedimoda diyorki ee hani hassasiyeti geçmişti hayır yürürken olanı geçti o ayrı bu ayrı diyorum aahahahhaha yüzüme bakıyor bu ne diyor diye galiba
Merhaba evet devlet de sağlık ocağı da onları yapabiliyorBenim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.
Başın sağ olsun canım bir tane daha cennet kuşun varmış. Benimde öyle 41+5 de doğdu ilk oğlum normal dogumda zorlandığı için 2 gün sonra vefat etti. 4 kiloydu. Benimde daha 1 yaşında oğlum var. 2 tanede düşük yaptım. Yani bu 5. Gebeliğim. Kimyaseller dışındaEvet hastane sureclerı 2 cocugumda prematüre dogdu hamılelıklerım sorunlu gecıyor 3 dogum 6 gebelık gecırdım ilk kızım 29 haftalık dogdu 1 gun yasadı kızım 32 haftalık dogdu suan 15 yasında oglum 32 haftalık dogdu 10 yasında
Sorma patronKiz geldinmibanli kalmak nasıldı
Yaaa siz cvp verdiyseniz ben görmedim sanırımAtaşehir Acıbadem e ben gidiyorum sizinle bu muhabbbeti yapmıştık sanırım
Başın sagolsun gecmıs olsun hayırlı olsun bu arada daBaşın sağ olsun canım bir tane daha cennet kuşun varmış. Benimde öyle 41+5 de doğdu ilk oğlum normal dogumda zorlandığı için 2 gün sonra vefat etti. 4 kiloydu. Benimde daha 1 yaşında oğlum var. 2 tanede düşük yaptım. Yani bu 5. Gebeliğim. Kimyaseller dışında
Bi kereden bisey olur mu kiBeni doktor çiğ köfte konusunda özellikle uyardı, çok uzun süre beklemiş olabiliyor dışarıdakiler bence tüketmeyin evde benzer bişey yapmaya çalışsanız
Merhaba canım bana ilk 3 ay önermiyorum çok dedi doktorum risk açısındanKizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.
Ben devlet hastanesine gidiyorum bahsi geçen tüm testleri yaptılar ücretsiz şekildeBenim de aynı şekilde sağlık sigortam olduğu halde bazı tahliller için ücret istediler. Ben de karşılamayanları alıp devlete gidip yaptırdım ama d vitaminini karşılamıyor devlette, aile hekimliğine de sordum onlar da karşılamıyo kitleri pahalıymış :) o yüzden d vitaminini özelde yaptırdım. 400 tl bir şeydi yaptırdığım hastene de. devlet benim toxoplazmayla rubellayı yapmamış sonuçları alınca farkettim. Onları karşılıyo mu? Ona göre yine gideceğim.
Dikkatli yapılırsa bir sakıncası yoktur.Kizlar esinizle birliktelik icin doktorunuz herhangi bisey dedimi yasak değil veya yasak diye ben sormadim çekindim açikcası ama merakta ediyorum ilerki zamanlarda sknti olurmu diye şimdi değilde tabi.
Anladim kuzum teşekkur ederim cevabin içinMerhaba canım bana ilk 3 ay önermiyorum çok dedi doktorum risk açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?