• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Oyy sizinki baya zormuş umarim kisa surer bu belirtileriniz ilk gebeliğinizmi bende çogu yiyecekten tiksindim sabahları mutfagin camini açip kahvalti hazrliyorum🙂
İlk gebelik inşallah dediğiniz gibi kısa sürer Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️

Ayy ben simdi yesem hemen hasta olurum bogazlarim o konuda cok kotu yazin bile suyla yiyorum dondurmayi dusun yani bogazin agrimiyorsa ye bisey olmaz🙂🌸
Su içemiyorum ya dudaklarım kurudu. Boğazım midem yanıyor o yüzden böyle çölde kalmış gibi buzlu şeyler istiyorum inşallah o midemi bulandirmaz

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Vücudumuzda yeni bir insan oluşuyor. Tabi ki kolay olmaz. Ben de şanssızmışım biraz fazla ağır geçiriyorum. Bulantısı olmayıp yemek yiyenlere imreniyorum.40.bin kere maşallah vallahi. Eşime bile sarılamıyorum. Adam bana kokuyor geliyor 😂
Hahahahhah birisi vardı burada hamileyken kocamdan tiksindim diyen aklıma o geldi 🤣

Yaaa karıştırdım mı acaba🙈 bu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim 😅
Kiz geldinmi 😅 banli kalmak nasıldı

Yaaa karıştırdım mı acaba🙈 bu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim 😅
Kiz geldinmi 😅 banli kalmak nasıldı
Dışarda kar var benim canım da Maraş dondurması çekiyor 😂 soğuk soğuk buz yemek istiyorum. İnşallah hasta olmam ama bi canım onu çekiyor
Simdi sen dedin bende yemek istiyorum 😅 geçen günde canim çekmişti sonra unutmuştum. Simdi sen deyince hatırladım 🤣

Beni ekledin mi canım bakamıyorum sayfa dönüp kalıyor nette sıkıntı var sanırım
Aa seni eklemedim sanırım. Belkide ben kaçırdım. Tam bilgileri yazarmisin. Ekleyeyim

Kızlar kan vermiştim ya toksoplazma testlerimden igm borderline gelmiş sınırda. Biraz canımı sıktı. Özel lab da tekrar test verdim bakalım inşallah yanlış sonuçtur. Değilse sıkıntılı günler beni bekliyor strese girdim.

Hahahahhah birisi vardı burada hamileyken kocamdan tiksindim diyen aklıma o geldi 🤣
Kaç tane gebelik geçirdim. Hiç eşimden tiksinmedim. Aslinda çok yaygın bir şeymiş. Bide şey diyorlardı. Evimden hiç yemek istemiyorum diye. Simdi bende evden hiç bisey istemiyorum.

Back