İkinci test bi çıksın ona göre değerlendirme yapılır dur bakalım hemen kötüyü düşünme inşallah iyi çıkar sonuçKızlar kan vermiştim ya toksoplazma testlerimden igm borderline gelmiş sınırda. Biraz canımı sıktı. Özel lab da tekrar test verdim bakalım inşallah yanlış sonuçtur. Değilse sıkıntılı günler beni bekliyor strese girdim.
Bakalım ikinci test nasıl gelecek gerekirse avidite testi falan oluyormuş göreceğiz canım sıkıldı bayağa. Hayırlısı neyse o olsunİkinci test bi çıksın ona göre değerlendirme yapılır dur bakalım hemen kötüyü düşünme inşallah iyi çıkar sonuç
Ben sadece yaş sormadım ama ağzınızdan cımbızla laf alıyorum Listeye eklemem için.35 yaşındayım valla ona bakmadım haftaya randevum var
Sıkılır sıkılmaz mı gayet normal sıkılması ama ben yine de tek doktorla kalmayı doğru bulmadığım gibi tek bir hastanenin de laboratuvar sonucuyla kalınmaması tarafındayım. Umarım güzel çıkar sonuçlar pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah. Ay her şey güzel gitsin ya hiçbir sorun yaşamadan hepimizin yüzü gülsün inşallahBakalım ikinci test nasıl gelecek gerekirse avidite testi falan oluyormuş göreceğiz canım sıkıldı bayağa. Hayırlısı neyse o olsun
35 yasındayım 2 cocugum var 3cü olucak cocuklardan farkedemedım yazdıgınızı kusurabakmayın yaş sordunuz sandım sadece sat 22 ocaktaBen sadece yaş sormadım ama ağzınızdan cımbızla laf alıyorum Listeye eklemem için.
Onu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum.35 yasındayım 2 cocugum var 3cü olucak cocuklardan farkedemedım yazdıgınızı kusurabakmayın yaş sordunuz sandım sadece sat 22 ocakta
Estagurrulah olur oyle seyler basımıza gelıyor suprız oldu bızede hala sokundayım gebelık takıbını kullandıgınız bır uygulama varmıOnu yazdıktan sonra pişman oldum. Gerildim kusura bakmayın. Bilgiler için teşekkür ederim hemen ekliyorum.hoş geldiniz inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz hepimiz
Evet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederimEstagurrulah olur oyle seyler basımıza gelıyor suprız oldu bızede hala sokundayım gebelık takıbını kullandıgınız bır uygulama varmı
Ahahahhahaha ayyy canım çok kötü ama güldürdün beni ya yazık adamaVallahi adam geliyor işten kendi karnını doyuruyor benim önüme bir şeyler hazırlıyor. Evi süpürüyor. Uzanıp öpücek ben öğürmeye başlıyorum uzak dur nolursun diyip kaçıyorum
Teşekkür ederım özel cocuk annesiyim bakalım nasıl olucak bıraz streslıyımEvet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim
Allah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükürKaç tane gebelik geçirdim. Hiç eşimden tiksinmedim. Aslinda çok yaygın bir şeymiş. Bide şey diyorlardı. Evimden hiç yemek istemiyorum diye. Simdi bende evden hiç bisey istemiyorum.
Ekran atma sansınız varmı bırsuru cıkıyor bende hangısı acabaEvet ben gün gün gebelik takibi kullaniyorum içindeki Bilgiler mükemmel hem ücretsiz. Çocuk gelişimi bölümü bile var. Bide sohbet bölümü var tavsiye ederim
Ben bu ikisini kullaniyorum çok güzel ikisideEkran atma sansınız varmı bırsuru cıkıyor bende hangısı acaba
Benim bulantım yok sadece halsizlik ve iştah yokAllah Allah ya akşamlar ara ara yemek yerken tuaf bir bulantım oluyor ama hep değil dün yoktu şükürben gerçekten belirti arıyorumda ama şükür Rabbim her zorluğun arkasına bir kolaylık veriyor demekki ♥
Bahsettiğim bu ikinci. Ama ilkinde takvim iyi kullanışlıEkran atma sansınız varmı bırsuru cıkıyor bende hangısı acaba
O bir melekTeşekkür ederım özel cocuk annesiyim bakalım nasıl olucak bıraz streslıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?