- 30 Ekim 2024
- 160
- 39
- 13
- 27
İlk gebelik inşallah dediğiniz gibi kısa sürer Allah hepimizin yardımcısı olsunOyy sizinki baya zormuş umarim kisa surer bu belirtileriniz ilk gebeliğinizmi bende çogu yiyecekten tiksindim sabahları mutfagin camini açip kahvalti hazrliyorum
Benim 25 Eylül görünüyorEvett hatırladım siz de mi ekim annesisiniz ben de çok sevindiminşallah sağlıkla rahatça ilerler hepimizinki
Amin canımİlk gebelik inşallah dediğiniz gibi kısa sürer Allah hepimizin yardımcısı olsun
Su içemiyorum ya dudaklarım kurudu. Boğazım midem yanıyor o yüzden böyle çölde kalmış gibi buzlu şeyler istiyorum inşallah o midemi bulandirmazAyy ben simdi yesem hemen hasta olurum bogazlarim o konuda cok kotu yazin bile suyla yiyorum dondurmayi dusun yani bogazin agrimiyorsa ye bisey olmaz
Evet sanırım ben değilmişim oYaaa karıştırdım mı acababu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim
Hahahahhah birisi vardı burada hamileyken kocamdan tiksindim diyen aklıma o geldiAllah hepimizin yardımcısı olsun. Vücudumuzda yeni bir insan oluşuyor. Tabi ki kolay olmaz. Ben de şanssızmışım biraz fazla ağır geçiriyorum. Bulantısı olmayıp yemek yiyenlere imreniyorum.40.bin kere maşallah vallahi. Eşime bile sarılamıyorum. Adam bana kokuyor geliyor
Kuzum bence sen doktoruna söyle yemek bile yiyemiyorsan illaki bisey soyler doktorSu içemiyorum ya dudaklarım kurudu. Boğazım midem yanıyor o yüzden böyle çölde kalmış gibi buzlu şeyler istiyorum inşallah o midemi bulandirmaz
Vallahi adam geliyor işten kendi karnını doyuruyor benim önüme bir şeyler hazırlıyor. Evi süpürüyor. Uzanıp öpücek ben öğürmeye başlıyorum uzak dur nolursun diyip kaçıyorumHahahahhah birisi vardı burada hamileyken kocamdan tiksindim diyen aklıma o geldi
Evet kesinlikle soylicem inşallah bir çözüm bulurum.Kuzum bence sen doktoruna söyle yemek bile yiyemiyorsan illaki bisey soyler doktor
Kiz geldinmiYaaa karıştırdım mı acababu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim
Kiz geldinmiYaaa karıştırdım mı acababu arada benim de tüp bebek. Belki siz değildiniz, birisi ataşehir Acıbadem diyince oğlumun yapım emek doktoruna selam göndermiştim
Simdi sen dedin bende yemek istiyorumDışarda kar var benim canım da Maraş dondurması çekiyorsoğuk soğuk buz yemek istiyorum. İnşallah hasta olmam ama bi canım onu çekiyor
Buzlu buzlu Maraş istiyorum da bu mevsimde dondurma satılıyor mu hiç bilmiyorum
Aa seni eklemedim sanırım. Belkide ben kaçırdım. Tam bilgileri yazarmisin. EkleyeyimBeni ekledin mi canım bakamıyorum sayfa dönüp kalıyor nette sıkıntı var sanırım
Yaa çok teşekkür ederim hayırlısı olsun sizinde sağlıkla alalım bebişlerimiziMerhaba benimde 5+3 de 8 mm idi bana da doktor iyi dedi korkmayın hiç
Kaç tane gebelik geçirdim. Hiç eşimden tiksinmedim. Aslinda çok yaygın bir şeymiş. Bide şey diyorlardı. Evimden hiç yemek istemiyorum diye. Simdi bende evden hiç bisey istemiyorum.Hahahahhah birisi vardı burada hamileyken kocamdan tiksindim diyen aklıma o geldi
Yaş kaçıncı çocuk tahmini doğum tarihi ne zamnMerhabalar sat 22 ocak dün beta hcg 24 cıktı 36 yaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?