- 7 Şubat 2022
- 2.908
- 1.929
- 83
- 27
Rabbim acını hafifletsn gönlüne ferahlık versin inşallahİyi akşamlar arkadaşlar
Ne yazık ki boş kese sebebiyle kürtaj oldum
Umarım sizler sağ salim kavuşursunuz bebeklerinize
Kızlar ben daha doktora gitmedim bu konuda hata mı ediyorum acaba dedim siz 5000 den sonrası riskli diyince. Pazartesi kan verdiğimde 750 çıktı önümüzdeki pazartesi gideceğim. O zamana 5000 geçmiş olacak. Umarım bir sakıncası yoktur. 5+4 olacağım ilk randevıdaBeta 1500den sonrasi vajinal ultrasonda gorunebiliyor. Ultrason ozellikleri de onemli tabii, cihaz var, cihaz var.. 10 gun sonraki kontrol cok gec bence Allah korusun dis gebelik gelismis ise cok gec kaliniyor ornegin. Sizi endiselendirmek icin degil, onlem almaniz icin uyarmak istiyorum. Ben 600ie gebeligi ogrenmis, 5 gun icinde 5500 ile dis gebeligi anlasilmis biriyim. Beta 5000 i gecince igne ile tedavi olamiyor dendi bana ve maalesef sag tupum alinmisti.. Sizin de iciniz rahat etmez zaten, siz yarin en iyisi baska bir doktora da gidin.. Tekrar sizi strese sokmak hic istemem, sadrce bu konuds kotu bir tecrubem oldugu icin yazmak istedim. Hayirlisiyla guzel haberleri alirsiniz insallah..
Tesekkür ederim umarımmmBöyle durumlarda ne yazacağımı söyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim tekrar en kısa sürece çok bekletmeden, aratmadan sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah.
Sarıl kızına annesi sımsıkı sarılTesekkür ederim umarımmm
Bir kızım var dünyam onun sayesinde çok daha güçlü duruyorum
bence devlette ilk doğumunuz sezaryense sezaryen yine olur da normal doğum üniteleri zor sadi konuksa kaçınArkadaşlar şimdi okuyabiliyorum yazılanları. Ben İstanbul’da bi devlet hastanesinde doğumhanede bebek hemşiresiyim. Ve asla devleti önermiyorum. Güzel bir hastanede yaşanan doğum deneyimini bilmeyenler ya da benim kadar işin içinde olmayanlar devleti iyi sanabilir ama maalesef, özellikle eğitim araştırma hastaneleri… hele de ilk doğumunuzsa koşarak uzaklaşın.
Gayet normal 5. Hafta gidilmesi bence. Daha erken gidersen zaten görememe ihtimalin var ve daha çok stres olursun. Ben 5+1 de gittim sadece kese göründü ama bazılarında kese bile görünmüyo. O yüzden içini ferah tut.Kızlar ben daha doktora gitmedim bu konuda hata mı ediyorum acaba dedim siz 5000 den sonrası riskli diyince. Pazartesi kan verdiğimde 750 çıktı önümüzdeki pazartesi gideceğim. O zamana 5000 geçmiş olacak. Umarım bir sakıncası yoktur. 5+4 olacağım ilk randevıda
Bende seninle aynı durumdayım henüz doktora gitmedim .Pazartesi gideceğim .Benimde Allah'ın izniyle o zamana kadar 5000 i geçmiş olacak . Aklım karıştıKızlar ben daha doktora gitmedim bu konuda hata mı ediyorum acaba dedim siz 5000 den sonrası riskli diyince. Pazartesi kan verdiğimde 750 çıktı önümüzdeki pazartesi gideceğim. O zamana 5000 geçmiş olacak. Umarım bir sakıncası yoktur. 5+4 olacağım ilk randevıda
Benim 1.5 du geçen baktılarSelam kızlar, gebelikte TSH 2,5 altında olması gerekiyormuş. Benim 2,5 idi geçen hafta. Bu hafta devlet hastanesinde kan verdim 4,2 çıktı. Dahiliyeye git tiroit hapı yazsin dedi. Benimle aynı durumda olan var mı TSH'iniz kaç mesela. Çok şaşırdım tüm degerlerimin normal çıkacağını zannediyordum
Dış gebelik olunca düzensiz mi artıyor beta acaba? Ben 4 kere verdim düzenli arttıBende seninle aynı durumdayım henüz doktora gitmedim .Pazartesi gideceğim .Benimde Allah'ın izniyle o zamana kadar 5000 i geçmiş olacak . Aklım karıştı
ne diyeceğimi bilemiyorum. Allahım en kısa sürede sağlıkla bir evlat daha nasip etsın sana canım. Boş kesede belirti oluyor mu?İyi akşamlar arkadaşlar
Merhaba siz hamile misiniz çok sevindim özelden konuşmuştuk genetik testlerle ilgili ben de hamileyim inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimizhenüz kan ve idrar tahlili yaptırmadım keseyi bile görmedikteşekkürler bilgi için biraz araştırıyim
Geçmiş olsun çok iyi biliyorum bu duyguyuİyi akşamlar arkadaşlar
Kuzum geçmis olsunİyi akşamlar arkadaşlar
benim de doktorum pazartesi çağırdı 5000i geçmiş olacak ve resmen psikolojik dış gebelik belirtileri yaşıyorum doktoruma sordum lekelenmen olurdu korkma dediBende seninle aynı durumdayım henüz doktora gitmedim .Pazartesi gideceğim .Benimde Allah'ın izniyle o zamana kadar 5000 i geçmiş olacak . Aklım karıştı
Umarım sizinki öyle değildir öncelikleKuzum geçmis olsunyaşadiğin durum için çok üzgünüm bende henüz bebegimi gormedim nasil anladilar bos kese oldugunu acin taze biliyorum ama bende cok korkuyorum oyle durum yasarim diye Allah sabirlar versin
O hastaneden hastaneye değişir memorialda 26bin istediler bendenKizlar özelde kan testlerini yaptiran varmi ne kdr ücret ödedinz
Merhaba benim de sat 14 ocak ben de dün gördüm keseyi 10 gün sonra çağırdı kalp atışı içinMerhaba iyi akşamlar herkese
Benimde sat 13 Ocak. Şu an 5+3teyim.
5+1de keseyi gördüm çok şükür. Henüz kalp atışı için erken zaten 7. Haftada gideceğim inşallah yolunda olur her şey.
İkinci hamileliğim. İlk hamileliğim de 20. Haftada erken doğum yaptım kaybettim oğlumu. O yüzden biraz endişeliyim bu hamilelikte. İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişleri
Lioo ekler misin beni de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?