Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Benim vajinal görünmedi hatta kaybettim sandım kanamamda vardı, ama karından çok net göründü. Kilomda olmasına rağmen. Herkesin deneyimi farklı

Bu tür multivitaminlerin karaciger uzerinde olumsuz etkileri olabilir. Kan testlerinizi yaptirmissinizdir, Alt, Ast karaciger enzim degerleri normalse kullanmakta sorun yok ancak yukseliste ise -ki hamilelikte yukselebilirmiş bu enzimlerin degerleri- kontrollu almak lazim. Ilk 3 ay en onemli takviye olarak sadece folik asit oneriliyor

Beta 1500den sonrasi vajinal ultrasonda gorunebiliyor. Ultrason ozellikleri de onemli tabii, cihaz var, cihaz var.. 10 gun sonraki kontrol cok gec bence Allah korusun dis gebelik gelismis ise cok gec kaliniyor ornegin. Sizi endiselendirmek icin degil, onlem almaniz icin uyarmak istiyorum. Ben 600ie gebeligi ogrenmis, 5 gun icinde 5500 ile dis gebeligi anlasilmis biriyim. Beta 5000 i gecince igne ile tedavi olamiyor dendi bana ve maalesef sag tupum alinmisti.. Sizin de iciniz rahat etmez zaten, siz yarin en iyisi baska bir doktora da gidin.. Tekrar sizi strese sokmak hic istemem, sadrce bu konuds kotu bir tecrubem oldugu icin yazmak istedim. Hayirlisiyla guzel haberleri alirsiniz insallah..

Evet doğru söylüyorsunuz. Benim alt yüksek çıktı. Vifolic kullanıyorum iyi bir multivitamin folik asit ama doktoruma dün söylediğimde bu yüksektiyor olabilir dedi. 1 hafta sonra yine tahlil ver istersen dedi. farklı bi zararı olur mu acaba alt nin yükselmesinin?

Benim vajinal görünmedi hatta kaybettim sandım kanamamda vardı, ama karından çok net göründü. Kilomda olmasına rağmen. Herkesin deneyimi farklı
Kanaman olduğu icin belkide vajinal görmedin en net bebek vajinal görulur bide tekrar diyorum 1000000 defa belkide tekrarladım ulstrason ve doktora bağlı bişey beta yuksek se 100/100 karından görunmesi lazim zaten

Geneli böyle ama benim bildiğim bir yer var devlet hastanesi özelin hiçbirinde bulamazsınız o imkanları. Kız kardeşim doğum yaptı ben kendim gördüm ilgiyi o yüzden buraya yazıyorum. Emin olmasam bir şey demezdim. Sultanbeyli devlet Hastanesi'nde İstanbul'da olanlar için iyi bir öneri olabilir. Doğum süreci nasıl oldu size anlatacağım. İlk gittik nstye alındı kaç cm açıklık var bakıldı. Sonra odaya alındı odada tek biz vardık. Başında doğum olana kadar iki ebe bir çocuk doktoru yine arada başka doktorlarda girip çıkıyordu. Öncelikle televizyondan rahatlatıcı müzik açtılar sonra açılma kolay olsun diye kardeşime hareketler gösterdiler odayı loş yaptılar. Beline ebeler masajlar yaptı. Sıcak havluyu devamlı ısıtıp ısıtıp getirip beline koydular. Sonra doğum anı gelince nasıl rahatsan öyle doğurabilirsin dediler. Yatmak istemediğini söyledi. Öreke diye bir şey var oturuyorsun ebe bebeği tutuyor. Ne suyunu patlattılar,ne kesik yaptılar hiçbir müdahalede bulunmadan oturarak onun doğurmasıni beklediler. Bebeğin plesanta içerdeyken hemen annneye verip emzirttiler sıcağı sıcağına. Vallahi ben özelde görmedim böyle bir şey. Kendim yaşamasam söylemezdim. 5 kuruş ödemedik. Yine de herkesin kendi tercihi. Ben doğumumu orada yapıcam

Çok teşekkür ediyorum size de çok geçmiş olsun

Merhaba, böyle keskin bir yorum keşke yapmasaydınız. Burada olan herkes hamile ve hassas, herkes 140 150 bin tl doğum için para ödeyemeyebilir. Bu yüzden de devlet hastanelerini tercih edebilirler. Ben Antalya’da yaşıyorum Antalya’da yaşadığım ve bildiğim için eğitim araştırma hastanesini önerebilirim deneyimlerimden ötürü. Ama atıyorum Bağcılar devlet hastanesini öneremem değil mi? Çünkü orada yaşamıyorum herhangi bir deneyimim yok iyi veya kötü. Lütfen genelleme yapmayalım. Bildiğiniz bir hastanedir memnun kalmadığınızı beyan edebilirsiniz ama bu kadar keskin bir dil bence burası için uygun değil. Zaten burada bazı hanımlar tedirgin oluyorlar en ufacık bir durumda bir de böyle yorum tuzu biberi olur. İyi akşamlar

henüz kan ve idrar tahlili yaptırmadım keseyi bile görmedik teşekkürler bilgi için biraz araştırıyim

Kızlar karnımın sağ tarafında seğirme var. Aynı göz seğirmesi gibi. Karnım bildiğiniz dışardan pıt pıt atıyor :) sizce normal mi
Benimde var ama benimki gazdan öyle

İyi akşamlar arkadaşlar
Ne yazık ki boş kese sebebiyle kürtaj oldum
Umarım sizler sağ salim kavuşursunuz bebeklerinize
Böyle durumlarda ne yazacağımı söyleyeceğimi bilmiyorum. Rabbim tekrar en kısa sürece çok bekletmeden, aratmadan sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…