• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Selam herkese
Benim sat 16 Ocak
Ocak son haftası gebelik oluştu buna eminim. 15 şubatta kan testi verdim 286 çıktı ama ne karından ne de Vajinal ultrason da kese görünmedi 19. Şubatta tekrar gittim bu sefer sadece karından bakıldı kese yine yok (zayıf olmak etkili mi bilmiyorum) ama kan testi 2085 kese görünmemesi normal mi. Dr 10 gün sonra gel dedi pek de ilgili değildi

Günaydın kızlarr 🐣 Ya bişey sormak istiyorum. 7 haftalığım, bebis sol tarafta. Yürürken sol bacağımın iç kısmı çok ağrıyor dizime kadar diyebilirim. Çekme yapıyor gibi, değil gibi de tam anlayamadım ama bacağıma gerçekten çok vuruyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Benimde hep sol kasigim agriyor o tarafa yatamiyorum bi sertlik var gibi sanki

Selam herkese
Benim sat 16 Ocak
Ocak son haftası gebelik oluştu buna eminim. 15 şubatta kan testi verdim 286 çıktı ama ne karından ne de Vajinal ultrason da kese görünmedi 19. Şubatta tekrar gittim bu sefer sadece karından bakıldı kese yine yok (zayıf olmak etkili mi bilmiyorum) ama kan testi 2085 kese görünmemesi normal mi. Dr 10 gün sonra gel dedi pek de ilgili değildi
Evet çok normal endişelenmeyin muhtemelen 3 4 gün sonra görünür kese 10 gün beklemek zor gelecekse 4 gün sonra tekrar gidebilirsiniz benim de reglşm 4 gün geçtiğinde hala kese görünmüyordu

Kızlarrr şimdi doktordan çıktım. Kalp atışlarını duyduk☺️☺️☺️ çok değişik bir hismiş. Allah herkese nasip etsin. 7+1 im şu an, ultrasona göre 7+0 çıktı ama doktor o önemli değil normal dedi. Hala ellerim titriyo ne diyeceğimi bilemiyorum:))))
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza. Ataşehir Acıbadem e giiytiğinizi söyleyince doktorunuz turgut hoca mı diye sormuştum. Görmediniz sanırım. ☺️ öyle mi:)

Selam herkese
Benim sat 16 Ocak
Benim 5-6 bin civarında bir de kilom var dr görmeyi beklemiyorum ama bakalım demişti. Çok zor görmüştü karından. Değeriniz çok yeni daha hayırlı olsun. 3-4 güne çok rahat bir şekilde görünür inşallah. Çok iyi cihazlar sizin değerinizle vajinal gösteriyor.

Günaydın. Dün mide bulantıları konuşulurken birinin ‘mide bulantısı bebeğin yerleştiğinin,olumlu olduğunun vs anlamına gelir’ tarzı bir cümlesini okudum. Herkesin hamileliği farklı ve kendine özgüdür. Lütfen böyle cümleler kurup,belirtisi olmayanlarımızı daha fazla strese sokmayalım
Evet benim halsizlik dışında bir belirtim yok kafamda soru işaretleri oluyor

Arkadaşlar ben yine bir şey soracağım .Betanın düzenli olarak artması mı önemli yoksa haftaya göre betanın yüksekliği mi ?

Arkadaşlar ben yine bir şey soracağım .Betanın düzenli olarak artması mı önemli yoksa haftaya göre betanın yüksekliği mi ?
Düzenli artması önemli cnm çoğu kişi 5. Haftada keseyi görüyor ben keseyi görmedim ve betam 10404'tü

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza. Ataşehir Acıbadem e giiytiğinizi söyleyince doktorunuz turgut hoca mı diye sormuştum. Görmediniz sanırım. ☺️ öyle mi:)
Aaa hiç görmedim onu kusura bakmayın nolur:) ben kozyatağı acıbademe gidiyorum doktorum orasıyla anlaşmalı diye. Doktorum tüp bebek uzmanı prof. Selçuk selçuk. İlk denememizde tuttu çok şükür🧿 ama şimdi kalp atışlarını duyduğumuz için artık selçuk hoca ile sürecimiz bitti. Yine özel kliniği olan Burçin Demirel ile devam etmeyi düşünüyorum.kliniği bağdat caddesinde. Daha önceki rutin kontrollerimi kendisi ile yapıyorduk. Çok yakın 2 arkadaşımın da doktoru kendisi. Hatta bir tanesinin bebişini doğrurtu:))

Selam herkese
Benim sat 16 Ocak
geç döllenme mi olduğunu düşünüyorsunuz benim11 ocaktı 18 subatta betam 1300 dü ben iki üç gün geç döllenme olduğunu düşünüyorum

Senin 8 ci haftada kaçmış ben 🥺 ahaha ben daha 5+6 da kaçtı ama gerçi vucüt alışma moduna geçiyormuş . Hormonlara uykuda bende 3/4 gün sürdü sadece
Valla 5 6 haftaliken o kadar ağladım ki hamilelik belirtilerim yok diye doktora gittim bebeği kalp atışını gördük rahatladım 🤗 hatta konu bile açtım boş gebelik olabilir mi diye

Selam herkese
Benim sat 16 Ocak
Bu betayla vajinal kesin görünürdü keşke başka bir yerde vajinal baktırsaydın için rahat ederdi . 1.500 üzeri vajinal görünüyor

Maşallah hayırlı olsun canım .Sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🤲🤲🌸
Bir şey soracağım beta değerin kaç peki şuan .Yani kaçken duydun kalp atışını .Biliyorum haftayla alakalıymış duymak ama
Canım betayı 3 kere yaptırdım. En son 635ti. Doktorum bi daha istemedi . Geçen hafta keseyi gördük bugün de kalp atışını. Tam 7 haftalık göründü

Back