Mutlaka söylüycem kuzum peki afedersin senin makat bölgende meme gbi çknti varmiydi kanama filan oluyormuydu sende nrml zmanda.Mutlaka konuş doktorunla zor oluyor sen ve bebeğin için hayırlısı hangisi ise öyle olsun doğumun
Daha hiç doktora gitmedim ilk kez bu cuma gidicem.6. Haftalarda bebegi ve kalp atişini duyanda var tamamen bebeğin ne zaman yerleştiği ile alakali bence ultrasonda benim en son12mm idi kese sana kesenin milimi hakkinda bilgi verdimi 20mm lerde bebek gözüküyormuş
1 hafta izin alabiyor gelip kalıcaktı benle sonra eve döncekti. Bende 1 hafta kalcaktım babamda beni bırakır diye konuşmuştuk
Hamileyken insan çok hassas oluyor, birazda tersledi alındım diye kardeşim daha çok üzüldüm
İşte onlardan vardı onlar patladı bazıları daha şişti çok kötüydü ya gerçekten oturamadım ben 2 ay sırf onlar yüzündenMutlaka söylüycem kuzum peki afedersin senin makat bölgende meme gbi çknti varmiydi kanama filan oluyormuydu sende nrml zmanda.
Yok eşime anlatmadım zatenKardeşinizin yorumunu paylaşmasaydınız keşke. Genelde bizim çok takmadığımız ya da kolayca unuttuğumuz aile meselelerini eşler daha sık hatırlıyor ve bize hatırlatarak üzüyor
O ne kuşuumBen regenesis kullanıyorum yatmadan önce
Multivitamin kuzu regenesis max doktorum onu önerdi banaO ne kuşuum
Ayy hadi inşallah şansin döner görürsün bebişiniDaha hiç doktora gitmedim ilk kez bu cuma gidicem.
Üzmeyin kendiniziYok eşime anlatmadım zaten
Oyy çok gecmis olsun canim benimİşte onlardan vardı onlar patladı bazıları daha şişti çok kötüydü ya gerçekten oturamadım ben 2 ay sırf onlar yüzünden
Kardeşin niye doğru değil diyo acaba ne alaka? Kaldı ki temmuzda evlenip gidecekmiş burda onu bağlayan ne? Sinir oldum açıkçası okuyuncaa kız kardeşim bu gün bunun doğru olmicağını söyledi. Kalma bence dedi sizce haklı mı
Evet canım ilk doğumumu da öyle yapmıştımSanirim benim gibi hem özelde hem devlette devam edeceksin sende en mantiklisi o geliyor banada .
Ahhahaha bende az önce gördüm kayanları ya hangi şehir?kızlaar hazırmısınızzzz size bu grupta hıc sorulmamıs bir soru sormaya geldimmkarda kaymak istiyorum yaa sizce bu su haftalarda tehlikelimi arkadaslarım bilmiyo hamileliğimi ve suan beni bekliyolar ne bahane bulcam
Bu ara benimde bir yüzük alasım varAma bundan kimsenin haberi yokne zamandır eşimden gizli biriktirdiğim le aldım. Ama biriktirdiğim zaten kendi çalıştığım param
Ben nerede denk gelirse orada yaptırıyorum . Sıkıntı olmuyor . Devletteki doktor biraz bozuluyor gibi olmuştu amaSıkıntı olmuyor değilmi iki yerde takipli olmak tahlilleri vs. Devlette yaptirmak istiyorum bende
Hemoroidin mi çıktıKizlar daha önce hemoroid problemi olup doğum yapan oldumu bunu doktora söylemeyiliyim değilmi
Ahh acısını çeken bilir oğlumu doğurduğum zaman perişan olmuştum dikişler değil basur ve yarası canımı çok yakıyordu tuvalete her gidişimde ağlardım 1 ay boyunca.İlk doğumumda beni doğum dikişimden daha çok hemoroid mahvetti ıkınmaktan patladı o hemoroid topları
Dikişim iyileşti ayşarca hemoroid ile uğraştım
Çok zordu ondan dolayı doktor bana sezeryan önerdi
Eşim izin veriyor bu aradaa 1 hafta o da izin alıp gelip kalcaktı benle sonra eve döncekti
Sanırım bende öyle yapcam çünkü bi gittiğim doktora ikinciye rabdevu bulamiyorum sürekli hastane değistircem sanirim bu sebebtenBen nerede denk gelirse orada yaptırıyorum . Sıkıntı olmuyor . Devletteki doktor biraz bozuluyor gibi olmuştu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?