Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6

Kardeşinizin yorumunu paylaşmasaydınız keşke. Genelde bizim çok takmadığımız ya da kolayca unuttuğumuz aile meselelerini eşler daha sık hatırlıyor ve bize hatırlatarak üzüyor

Mutlaka söylüycem kuzum peki afedersin senin makat bölgende meme gbi çknti varmiydi kanama filan oluyormuydu sende nrml zmanda.
İşte onlardan vardı onlar patladı bazıları daha şişti çok kötüydü ya gerçekten oturamadım ben 2 ay sırf onlar yüzünden

kızlaar hazırmısınızzzz size bu grupta hıc sorulmamıs bir soru sormaya geldimm karda kaymak istiyorum yaa sizce bu su haftalarda tehlikelimi arkadaslarım bilmiyo hamileliğimi ve suan beni bekliyolar ne bahane bulcam
Ahhahaha bende az önce gördüm kayanları ya hangi şehir?

Ama bundan kimsenin haberi yok ne zamandır eşimden gizli biriktirdiğim le aldım. Ama biriktirdiğim zaten kendi çalıştığım param
Bu ara benimde bir yüzük alasım var

Sıkıntı olmuyor değilmi iki yerde takipli olmak tahlilleri vs. Devlette yaptirmak istiyorum bende
Ben nerede denk gelirse orada yaptırıyorum . Sıkıntı olmuyor . Devletteki doktor biraz bozuluyor gibi olmuştu ama

Ahh acısını çeken bilir oğlumu doğurduğum zaman perişan olmuştum dikişler değil basur ve yarası canımı çok yakıyordu tuvalete her gidişimde ağlardım 1 ay boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…