Selam canım ben 7 haftalık duydum bebişin kalp atışını vajinal bakıldı bu haftalarda ultrasonda bakan doktor bence kendine doktorum demesin karindan hic birşey gorunmuyo sonra da milet korkuyo bebeğim yok,kalp atışı yok,kese yok diye anca 9,10 haftalarda ultrasonda hersey belli olurYok mu cevabı olan???
Uyku bendede olmadı ama kuzucum bende gece sık uyanıyorumBende yanormal sanki orada bir şey yokmuş gibi dün ama işten geldim iyiydim. Yemek falan hazırladık sonra bir anda bir halsizlik bir ayaklarım ağrıyor anlatamam sanki maraton koşmuşum. Uykum geldi uyudum uyandım sabaha kafar uyuyamadım. Millette uyku yapıyor bende tam tersi oldu
merkezdeyiz. Meydan taraflarında oturuyoruz.Yaaaaa nerede oturuyorsunuzBence de ilgililer benim ailem de hep eğitim araştırmada tedavi oldular ameliyat vs hep çok ilgililerdi. Ben eğitim araştırma hastanesinde tüp bebekteydim orada takibim yapılıyor. Arkadaşım 2 sene önce doğum yaptı doğum da gayet iyiydi. O yüzden netim sanırım kafamda oturdu
Vajinalmi baktı karındanmı canımKızlar doktora geldik kese 6 mm haftaya çağırdı içerde bir şey oluşmaya başlamış her şey yolunda gözüküyor dedi doktor. Kanlarımı idrarımı verdim çıktım. Sat ile uyumlu 5+4 üm
Çok kötü kalpli insnlar var alttan aldikca haddini Aşiyorlar biz dogurunca onlar bakcak sankiO sorup duranlar zaten nefret edilesi, düşüncesiz insanlar ya. Bebek ne zaman, ne zaman doğurcan. İlk çocuğu yapıyorsun bu seferde şey baskısı oluyor
İkinci çocuk ne zaman, 5 yaşına gelmiş ne bekliyorsun..
Ya sizene belki istiyordum olmuyordu
Canım bende 4+5ken karında göründü kese. Bence doktorlukla değil tamamen yapıyla alakalı kimsenin kendini kötü hissetmesine gerek yokSelam canım ben 7 haftalık duydum bebişin kalp atışını vajinal bakıldı bu haftalarda ultrasonda bakan doktor bence kendine doktorum demesin karindan hic birşey gorunmuyo sonra da milet korkuyo bebeğim yok,kalp atışı yok,kese yok diye anca 9,10 haftalarda ultrasonda hersey belli olur
Vajinal baktı.Vajinalmi baktı karındanmı canım
Bana ayvada iyi geliyo hemen midem kotü olunca agzima bi dilim atiyorumSusamlı kraker aldım çok iyi oluyo başka bir tavsiyen varsa bulanti icin haberleselimm ben denedikçe sana haber veririm
Ayvanın çekirdeklerini saklayın emzirme döneminde çok lazım olacak. Ben biriktirmeye başladımBana ayvada iyi geliyo hemen midem kotü olunca agzima bi dilim atiyorumsevindim iyi gelmesine
Ben sordugumda 140bin lira dedi herkese farkli fiyatmi diyorlar ki 10gun filan olmustur ben sordugumdaDoğum paketleri falan sordum medical 110 bin civarı demiş şok oldum kaldımbende aslında senin gibi düsünüyorum ama bakalım ne olacak daha coook basındayız zaten hayırlısıyla riskli zamanlar geçse de evhamları rafa kaldırsak
Aaa niye neye iyi geliyor ki canimAyvanın çekirdeklerini saklayın emzirme döneminde çok lazım olacak. Ben biriktirmeye başladım
Biraz once geldik cnm. Sata gore 7+3 ama ultrasyonda bir hafta geride dedi.Bebegi keseyi kalp atisni gorduk.Gazel2110 canim sen kese kalp atışını gördün mü
8 10 çekirdeği çay bardağına koyup iki parmak su ile doldurup dolaba koyuyorsunuz bir gece sonra jel oluyor. Göğüs ucum hiç çatlamadı yara olmadı benim . Hem doğal temizlemeye de gerek yok emebiliyor bebek direkt .Aaa niye neye iyi geliyor ki canim
Anladım canım hayırla gelsin kalp için ne zaman randevu verdi ?Canım bende 4+5ken karında göründü kese. Bence doktorlukla değil tamamen yapıyla alakalı kimsenin kendini kötü hissetmesine gerek yok
Bahçeli evler medipol yakinmi size ?Çok haklısın canım, dünkü doktora da 900₺ verdim ama çok çekindim bir şey sormaya beğenmedim yani enerjimiz uyuşmadı. Bu kadını arkadaşım dediğim gibi bayılarak ve dualar ede ede anlattı. İstanbul’dayım ben de, çam sakura düşünüyordum aslında ama hem eve uzak hem de mol gebelik sürecimde hiç memnun kalmadım gebelik takibi ve kürtaj sonrası muayenelerinden. Memnun olan da var bir sürü biliyorum ama benim deneyimlerim çok itti ordan açıkçası. Eşimle konuştum şimdi bu özel doktordan devam edeceğim inşallah
Benm 6+4 te basladi feci sekilde ilerliyor tum gebeliklermde bu haftalarda bulantm baslar coks evdgm caydan dogum yapana kadar tiksinirmKızlar günaydın. Bugün 5+4 oldum. Hala mide bulantısı başlamadı. Daha erken mi yoksa artık başlamaz mı, ne diyorsunuz? Sizin ne zaman başladı?
Aa bilmiyordum bundan sonra biriktiririm ben peki buzdolabindami muhafaza etmek gerekiyor8 10 çekirdeği çay bardağına koyup iki parmak su ile doldurup dolaba koyuyorsunuz bir gece sonra jel oluyor. Göğüs ucum hiç çatlamadı yara olmadı benim . Hem doğal temizlemeye de gerek yok emebiliyor bebek direkt .
Benm de hic yara olmadi ben gumus kapak kullandim kreme bile gerek kalmadi8 10 çekirdeği çay bardağına koyup iki parmak su ile doldurup dolaba koyuyorsunuz bir gece sonra jel oluyor. Göğüs ucum hiç çatlamadı yara olmadı benim . Hem doğal temizlemeye de gerek yok emebiliyor bebek direkt .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?