Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Yok mu cevabı olan???
Selam canım ben 7 haftalık duydum bebişin kalp atışını vajinal bakıldı bu haftalarda ultrasonda bakan doktor bence kendine doktorum demesin karindan hic birşey gorunmuyo sonra da milet korkuyo bebeğim yok,kalp atışı yok,kese yok diye anca 9,10 haftalarda ultrasonda hersey belli olur

Uyku bendede olmadı ama kuzucum bende gece sık uyanıyorum

Merhaba kızlar,
16 sayfa mesajlarınızı okudum, her birinizin güzel gelişmesini kaçırmamak adına
Güzel haber alanlar olmuş çok mutlu oldum adınıza
Benim de bu sabah portakal suyu içtikten sonra midem çok fazla yandı, korktum biran bana bir şey oldu diye neyseki bir kaç dakikada geçti çok şükür
Perşembe randevum var o gün tam 7+0 oluyorum. Umarım miniğim benimledir ve kalbini duyarım.
Bir de kızlar lazer konusunu hallettim yıllar oldu. Bikini bölgesinde tek tük var onu da pıt pıt eldivenle alıyorum 1 dk bile sürmüyor. Umarım hormonlardan kaynaklı çoşmazlar diyelim

merkezdeyiz. Meydan taraflarında oturuyoruz. İstanbula atandığım için oradayım şuan ama sık sık geliyorum antalyaya sen neredesin

Kızlar doktora geldik kese 6 mm haftaya çağırdı içerde bir şey oluşmaya başlamış her şey yolunda gözüküyor dedi doktor. Kanlarımı idrarımı verdim çıktım. Sat ile uyumlu 5+4 üm
Vajinalmi baktı karındanmı canım

Çok kötü kalpli insnlar var alttan aldikca haddini Aşiyorlar biz dogurunca onlar bakcak sanki

Canım bende 4+5ken karında göründü kese. Bence doktorlukla değil tamamen yapıyla alakalı kimsenin kendini kötü hissetmesine gerek yok

Ben sordugumda 140bin lira dedi herkese farkli fiyatmi diyorlar ki 10gun filan olmustur ben sordugumda

Canım bende 4+5ken karında göründü kese. Bence doktorlukla değil tamamen yapıyla alakalı kimsenin kendini kötü hissetmesine gerek yok
Anladım canım hayırla gelsin kalp için ne zaman randevu verdi ?

Bahçeli evler medipol yakinmi size ?

Kızlar günaydın. Bugün 5+4 oldum. Hala mide bulantısı başlamadı. Daha erken mi yoksa artık başlamaz mı, ne diyorsunuz? Sizin ne zaman başladı?
Benm 6+4 te basladi feci sekilde ilerliyor tum gebeliklermde bu haftalarda bulantm baslar coks evdgm caydan dogum yapana kadar tiksinirm

Aa bilmiyordum bundan sonra biriktiririm ben peki buzdolabindami muhafaza etmek gerekiyor

Benm de hic yara olmadi ben gumus kapak kullandim kreme bile gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…