• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
ayy yazılanları okudumda kızlar aklıma o gögüs yaralarım geldi:( neler kullandım neler uyanacakta emecek diye aklım cıkardı gogus ucum fecı yara olmustu. zamanla geciyo ama o acı:(. olsun yinede deger🥰 bende hıc uyku olmadı ama moral olarak cok iyi hissetmiyorum durgunlastım normalde cıvıl cıvılımdır. Arkadaslarım sorup duruyor söyleyemiyorumda henüz:)

Bu arada karinda çatlak olusmamasi icin ne zaman krem surmeye başlamak gerekiyor kizlar veya baska bi yontem varmi bildiginiz🤗💜
ben 3. Aydan sonra Hindistan cevizi yağı 7. Aydan sonra da lierac krem kullandım şükür çatlamadım ama yapısal da tabi.

Bu arada karinda çatlak olusmamasi icin ne zaman krem surmeye başlamak gerekiyor kizlar veya baska bi yontem varmi bildiginiz🤗💜
Bence oluşacak çatlağı hiç bir şey engellemiyor. Hiç bir şey yapmadan olmayan, ne varsa kullanıp olan çok duydum ama gebelik ciltte kuruluk çok yapıyor zateb ilerleyen zamanlarda. Bol bol nemlendirmek gerek kimyasalı az olan ürünlerle.

bence catlagı hıcbırsey engellemiyor. Yapısal birsey oldugunu dusunuyorum. cok iyi nemlendirmek gerekiyor cildi ama yine karın ıcı yapısıyla alakalı. ben hıc catlamadım 41.haftaya gırdıgımde catladım. kızım 41+4 te dogdu cunku😆

ben 3. Aydan sonra Hindistan cevizi yağı 7. Aydan sonra da lierac krem kullandım şükür çatlamadım ama yapısal da tabi.
Hindistan cevizi yağini aktardanmi bulabilirim canim bende tatli badem yagi var oda işe yarar mı lierac krem nerde satiliyor cnm bşiyler kullanmakta fayda var en azindan önlem aldik derim ama cildim çatlamaya çok meyilli çünkü kilo alip verdigimde ayagimn arka kisminda çatlatlak olmustu 😕ayy kusura bakma çok soru sordum🤣

bence catlagı hıcbırsey engellemiyor. Yapısal birsey oldugunu dusunuyorum. cok iyi nemlendirmek gerekiyor cildi ama yine karın ıcı yapısıyla alakalı. ben hıc catlamadım 41.haftaya gırdıgımde catladım. kızım 41+4 te dogdu cunku😆
Eyvah bunu demen hiç iyi olmadi 🤣hamile değilken bile kilo alip verdigimde bacagimda oluyordu yandim umarim aklima gelen başima gelmez😄

Merhaba kızlarrr benim sat 14 ocaktı. 12 şubatta adetimin gelmesi gerekiyordu gelmeyince hemen test yaptım poztifi görünce ertesi gün doktora gittim😂 beta 1902 çıktı vajinal ultrasonla baktı kese gibi değil gibi dedi görüntüyü atıyorum yorumlar mısınız cok endişeliyim yarın randevum var 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_0246.png
    IMG_0246.png
    247,7 KB · Görüntüleme: 45
Hindistan cevizi yağini aktardanmi bulabilirim canim bende tatli badem yagi var oda işe yarar mı lierac krem nerde satiliyor cnm bşiyler kullanmakta fayda var en azindan önlem aldik derim ama cildim çatlamaya çok meyilli çünkü kilo alip verdigimde ayagimn arka kisminda çatlatlak olmustu 😕ayy kusura bakma çok soru sordum🤣
Rica ederim ben yağı gratisten almıştım tatlı badem yağı da iyi ben arada ondan da sürdüm önemli olan nemli olması. Lierac eczaneden alabilirsin biraz pahalıydı sonraki aylarda kulllandım. İnşallah çatlamayız💕 rica ederim 🥰

Ben sordugumda 140bin lira dedi herkese farkli fiyatmi diyorlar ki 10gun filan olmustur ben sordugumda
Bizim de 10 gün civarı oldu hatta bu sabah tekrar görüştüm yine aynı fiyatı konuştuk. Herkese farklı fiyat mı söylüyorlar acaba cidden. Zaten yeterince yüksek kimden ne koparırsak hesabı olabilir mi ☹

Haftaya salı dedi ama ben başka bir doktordan çarşambaya aldım biraz daha garanti olsun diye 😊
Hadi hayırlısı ile inşallah bende haftya çarşamba kalp için gideceğim 🥹 düşündükçe bacaklarım tuaf oluyor

Ay sorma sorma 🥲 Kaçta randevun ben 16.00’ya aldım
Benimkisi 11:30 tüekiye saati ile 13:30 oluyor varya şimdiden düşüncesi içini gıdıklıyor 🥹🤲🏼 rabbim kolaylıkla sağlıla hayırlı şekilde kalbini dinleyip kucağımıza almamızı nasip etsin 🧿 benimkisi tüp bebek

Yakın canım ama başka bir doktordan randevu aldım şimdi arkadaşım çok önermişti bakalım. Senin medipolde önereceğin doktor varsa onu da dişünürüm 😇
Sen hangi hastaneye gideceksin canim ben henuz gtmedim bi tane doktor buldum ilk defa gidicem memnun kalirsam fikir veririm diye sordum🤗bu donemde iyi doktorla devam etmek çok önemli bence 🤗

Back