• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Bizim de 10 gün civarı oldu hatta bu sabah tekrar görüştüm yine aynı fiyatı konuştuk. Herkese farklı fiyat mı söylüyorlar acaba cidden. Zaten yeterince yüksek kimden ne koparırsak hesabı olabilir mi ☹
Hatta fotograf cekimidr var icinde filan dedi bende icimden dedimki fotoyu esim ceker 🤣siz zahmet etmeyin diyesim geldi🤣fiyati duyduktan sonra

Rica ederim ben yağı gratisten almıştım tatlı badem yağı da iyi ben arada ondan da sürdüm önemli olan nemli olması. Lierac eczaneden alabilirsin biraz pahalıydı sonraki aylarda kulllandım. İnşallah çatlamayız💕 rica ederim 🥰
Netten bakiyim belki nette de vardir o krem 😄insallah yaa ♥️

Merhaba kızlarrr benim sat 14 ocaktı. 12 şubatta adetimin gelmesi gerekiyordu gelmeyince hemen test yaptım poztifi görünce ertesi gün doktora gittim😂 beta 1902 çıktı vajinal ultrasonla baktı kese gibi değil gibi dedi görüntüyü atıyorum yorumlar mısınız cok endişeliyim yarın randevum var 🥹🥹
Hiç endişelenmeyin çok yeni imiş henüz. Karından sıkışık bakılırsa kese karından görünür, muhtemelen kalp duyulmaz. Bu aşamada sakin bir şekilde bekleyip sabretmek gerekiyor. Kalbi ben de duymadım henüz. Rahat olun lütfen 🙏 sağlıkla kavuşun yavrunuza🙏

Benim cildim karma vücudum dehşet kuru göbek ve bacaklarım şimdiden başlayayım mı ben nemlendirmeye badem yağıyla falan? Yves rocher den nemlendirici almıştım vücut için maşallah bitirdim ama hiç iyi gelemedi yine kuru oluyor yine kuru 😞 Melikeben Melikeben

Hahahahah😃 fotoğrafı ben bile çekerim o fiyatlar ne öyle yani 😁
İyice ticarethaneye çevirdiler küçük bi ilde olsaydim devlette devam ederdim ama istanbulda devlette gittigin doktora ikinci kez randevu bulabilmen mucize gibi bisey🤣
Gecen hafta gittigim doktora baktim 16gun sonraya en erken randevu ama benim bu hafta gitmem gerekiyordu böyle bi sorunsal var büyük şehirlerdede özele mecbur birakiyorlar .

Benimkisi 11:30 tüekiye saati ile 13:30 oluyor varya şimdiden düşüncesi içini gıdıklıyor 🥹🤲🏼 rabbim kolaylıkla sağlıla hayırlı şekilde kalbini dinleyip kucağımıza almamızı nasip etsin 🧿 benimkisi tüp bebek
Hadi bakalım önce senden sonra benden güzel haberler gelsin 💗💗

Benim cildim karma vücudum dehşet kuru göbek ve bacaklarım şimdiden başlayayım mı ben nemlendirmeye badem yağıyla falan? Yves rocher den nemlendirici almıştım vücut için maşallah bitirdim ama hiç iyi gelemedi yine kuru oluyor yine kuru 😞 Melikeben Melikeben
Bence göbek henüz büyümeyeceği için gerek yok ama siz bilirsiniz tabiii

Sen hangi hastaneye gideceksin canim ben henuz gtmedim bi tane doktor buldum ilk defa gidicem memnun kalirsam fikir veririm diye sordum🤗bu donemde iyi doktorla devam etmek çok önemli bence 🤗
Hastane değil canım doktorun kendi kliniği, ataköy towersta ☺️ Kesinlikle ben de o yüzden arkadaşımın gözü kapalı önerdiği doktoru tercih ettim ve içim çok rahat şu an

Hastane değil canım doktorun kendi kliniği, ataköy towersta ☺️ Kesinlikle ben de o yüzden arkadaşımın gözü kapalı önerdiği doktoru tercih ettim ve içim çok rahat şu an
İsmi ne canim doktorun memnun kalmazsam belki bende tercih ederim aklimda bulunsun doğumu hastanedemi yaptiriyor acaba?

Kızlar günaydın ☺️ doktordan çıktım kalp atışıni duydum ☺️ dün devlette salı gel kürtaja diyorlardi bugün haber vermemi bekliyordunuz 7 hafta uyumlu duydum kızlar 🎀🥰🥰🥰🥰
Canım hayırlı olsun çok sevindim 🥰 normalde sat a göre kaç haftalıksın 7 haftalık mı

ay kızlar cildiniz yağlandımı benım hıc sıvılcem cıkmazdı sıvılce oldu yuzum vucudum bıraz bide cok yaglandı yuzum normalde kurudur. saclarımı hergun yıkamam gerekiyor. eskiden sacımda yaglanmazdı😀 bu hormonlar bize ne etti😀

Back