• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Ben tüp bebek doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. Ama doktorum acıbadem kozyatağı ile anlaşmalı. O yüzden şimdilik işlemleri orada yürütüyoruz. Kalp atışlarını duyduktan sonra tüp bebek doktorumuzla sürecimiz bitecek, başka bir kadın doğum uzmanına geçeceğim bakalım. Kan testlerimin çoğunu da süleyman yalçın şehir hastanesinde yaptırdım. Siz hangi hastanedesiniz?
Ataşehir Acıbadem e gidiyorum ben de
İnşallah kalp atışlarını tez zamanda duyarız miniklerimizin 💝

Selamlar bende yarın 6+4 oluyorum ve doktora randevum var.
İnşallah kese ve kalp görürüz ☺️
Aslında inanılmaz heyecanlıyım ama çaktırmıyorum. 🧿 Eşimde hiç heyecan yok ama arada bir gelip birşeyler anlatıyor bebekle ilgili anlıyorumki o da heyecanlı.
Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Bu tv de gösterilen mide bulantısı sahneleri gibi hayal etmiştim ben. Ama çok şükür öyle değilmiş. Bulanıyor mu bulanmıyor mu belli değil.

Bir de şey sorucam ben kendim evde yoğurt mayalıyorum. Sütü peynirci babadan açık alıyorum ve taşana kadar kaynatıyorum. Birileri pastorize olsun falan demişte pastörize olan sütten yoğurt tutmaz ki. Bilemedim yorumu olan var mı?
Dilerseniz doktora danışıp emin olana kadar tüketmeyin hassas konular

Selamlar bende yarın 6+4 oluyorum ve doktora randevum var.
İnşallah kese ve kalp görürüz ☺️
Aslında inanılmaz heyecanlıyım ama çaktırmıyorum. 🧿 Eşimde hiç heyecan yok ama arada bir gelip birşeyler anlatıyor bebekle ilgili anlıyorumki o da heyecanlı.
Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Bu tv de gösterilen mide bulantısı sahneleri gibi hayal etmiştim ben. Ama çok şükür öyle değilmiş. Bulanıyor mu bulanmıyor mu belli değil.

Bir de şey sorucam ben kendim evde yoğurt mayalıyorum. Sütü peynirci babadan açık alıyorum ve taşana kadar kaynatıyorum. Birileri pastorize olsun falan demişte pastörize olan sütten yoğurt tutmaz ki. Bilemedim yorumu olan var mı?
Yani ben olsam açık süt almam ya hazır yoğurt alın yada yoğurt makinasında mayalayın o zaman tutuyor. Benim 1,5 yaşında kızım weewell in yoğurt makinası var çok memnunum günlük pastörize süt ile mayalıyorum. bebişe de ek gıda zamanında lazım olacak alabilirseniz☺️

Lioo Lioo beni de listeye ekler misiniz sat 10 Ocak 5+3 de keseyi gördük ( doktor 5 haftalık dedi)
Merhaba doktora ne zaman gitmiştiniz acaba?
Geçtiğimiz cumartesi gittim 22.02 de yani. 11.02 mm ile keseyi gördük şimdi önümüzdeki cuma tekrar gideceğim
Teşekkür ederim cevabınız için, benim de son adet tarihim 9 ocak çarşamba gidicem inşallah. İlk beta değerim adet günü 863 tü bir şüphelenmedim değil, ailemde ikiz öyküsü var çünkü 😀 19unda gidicem inşallah ben de görebilirim miniğimi

Ataşehir Acıbadem e gidiyorum ben de
İnşallah kalp atışlarını tez zamanda duyarız miniklerimizin 💝
Ayyy Turgut hoca mı doktorunuz, kendisi tüp bebek dr u gerçi de belki sizin de öyledir. 8 yıl önce oğlum hayatımıza geldi vesilesiyle. Bol bol hayır dua ediyoruz kendisine. Doktorunuzsa lütfen söyleyin Kayseri’den hastasıydım her aklıma geldikçe ederim dua valla 🥰

Merhaba doktora ne zaman gitmiştiniz acaba?

Teşekkür ederim cevabınız için, benim de son adet tarihim 9 ocak çarşamba gidicem inşallah. İlk beta değerim adet günü 863 tü bir şüphelenmedim değil, ailemde ikiz öyküsü var çünkü 😀 19unda gidicem inşallah ben de görebilirim miniğimi
Bende de anne tarafında ikiz var hevesim de var ama sanırım benimki tek 😄 gönlünüzdeki olsun hayırlısı ile insallah 🤲🌸

Kızlar daha önce de yazmıştım benim çok şiddetli şekilde midem yanıyor reflüm çıkıyor. Bugün sabahtan bu yana 6. rennie çiğneyişim. Gerçekten geberiyorum mide yanmasından. Bu kadar rennie çiğnenir mi hamilelikte zararı var mıdır? Yarın doktoruma danışacağım ama geçmiyor midemin yanması… Ne yapacağım ben böyle?

Gonal-f ile yumurta geliştirdik çatlatma ve aşılama yapmadık bu defa kendi kendime hamile kalabildim 🥰 progestan çok kullandım her aşılama sonrası şimdi günde 1 kullan dedi istersen ama kullanmıyorum onu da canım
Aa ne güzel ya progestan iğne hadi neysede fitil günde 3 defa bir yerden sonra oda hassaslaştırıyor ilk zamankisi gibi kolay gitmiyor sanki

Sata göre 5+3 tü ama doktor 5 hafta tam dedi, sende yolksac göründü mü canım benim kesede öyle bir görüntü görünmedi ama karından bakıldı erken diyen de var görünen de var okudukça aklı karışıyor insanın 🥲
bence normal canım 11 ocak benim adet tarihim cumartesi doktor keseyi net göremedi tam 5 haftalıktı var gibi bisey dedi bugün gitsem belki gözükürdü ama yolk sac olmayabilirdi

Aa ne güzel ya progestan iğne hadi neysede fitil günde 3 defa bir yerden sonra oda hassaslaştırıyor ilk zamankisi gibi kolay gitmiyor sanki
Evet kuruluk yapmaya başlamıştı bende gına geliyordu sabah akşam, senin daha zormuş günde 3 akıntısı da iğrenç oluyor. Amaaaaa bebiş için değer o ayrı 🥰

Kızlar daha önce de yazmıştım benim çok şiddetli şekilde midem yanıyor reflüm çıkıyor. Bugün sabahtan bu yana 6. rennie çiğneyişim. Gerçekten geberiyorum mide yanmasından. Bu kadar rennie çiğnenir mi hamilelikte zararı var mıdır? Yarın doktoruma danışacağım ama geçmiyor midemin yanması… Ne yapacağım ben böyle?
Canım yediklerine dikkat etsen ? Öyle denedinmi salça ,kola, domates limon vsvs gibi asitli gıdaları kızartmaları çıkarmayı dene hayatından bol kraker ye mide asitini çekmesi için . Ben 18 den 20 li yaşların ortasına kadar çok çektim reflüden

4-5-6. Haftalarda bende de çok yoğun olmuştu. Mide kapakçığı hamilelik nedeniyle artan progesteron u tolere edemediği içinmiş. Ben bir de fazla fazla takviye progesteron kullanıyorum çok fenaydı. Ama geçiyor yerini bulantıya bıraktı 😕

Evet kuruluk yapmaya başlamıştı bende gına geliyordu sabah akşam, senin daha zormuş günde 3 akıntısı da iğrenç oluyor. Amaaaaa bebiş için değer o ayrı 🥰
Sorma akıntısı ve kokusu çok kötü ama doktor normal diyor 12 ci haftaya kadar devam dedi birde . Kesinlikle kuruluk yapıyor çok çok net fark ettim ilk zamanlsr gibi kolay akıp gitmiyor

Canım yediklerine dikkat etsen ? Öyle denedinmi salça ,kola, domates limon vsvs gibi asitli gıdaları kızartmaları çıkarmayı dene hayatından bol kraker ye mide asitini çekmesi için . Ben 18 den 20 li yaşların ortasına kadar çok çektim reflüden
Bugün o kadar diyet tarzı beslendim ki anlatamam akşam fırında sebze yedim yağsız falan sabah desen haşlanmış yumurta lor peynir zeytin avokado biraz da yeşillik. Bugün kahve çay dahi içmedim. Nerden geliyor bu reflü anlayamıyorum. Hamilelik öncesi de olurdu ama haftada biri geçmezdi şimdi sabahtan bu yana ölüyorum.

4-5-6. Haftalarda bende de çok yoğun olmuştu. Mide kapakçığı hamilelik nedeniyle artan progesteron u tolere edemediği içinmiş. Ben bir de fazla fazla takviye progesteron kullanıyorum çok fenaydı. Ama geçiyor yerini bulantıya bıraktı 😕
Üf mide bulantısı kusmaktan da korkuyorum nefret ediyorum bu mide yanması da biraz zorlu geçecek o zaman desene 😒 Ne yapıyordun miden yandığı zaman? Şunu yiyordum geçiyordu dediğin bir şey var mı

Bugün o kadar diyet tarzı beslendim ki anlatamam akşam fırında sebze yedim yağsız falan sabah desen haşlanmış yumurta lor peynir zeytin avokado biraz da yeşillik. Bugün kahve çay dahi içmedim. Nerden geliyor bu reflü anlayamıyorum. Hamilelik öncesi de olurdu ama haftada biri geçmezdi şimdi sabahtan bu yana ölüyorum.
Mide çok kötü yapıyor insanı çok haklısın bir süre bu şekil beslenmeye devam et geçer yada doktoruna danış.. benimde sabahları mide ağrım oluyor galiba hamilelik başındada olsak bu tarz mide sorunları normal .

Dex olanı mı kullanıyorsunuz. Güvence ödemiyor biliyorsunuz benim de tüp benek sizin de öyle muhakkak başkası kullanmıyor çünkü. 😄 Neyse hatırlatmak istedim takibimi yapan dr günlük kullandığım dex e göre dozu ayarlayıp kastan olanı yazıyo. 2 3 güne bir sağlı sollu olunca ağrı yapmıyo. Maddi külfeti az fazla ya aklınızda olsun istedim ❤️

Back