Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Sorma akıntısı ve kokusu çok kötü ama doktor normal diyor 12 ci haftaya kadar devam dedi birde . Kesinlikle kuruluk yapıyor çok çok net fark ettim ilk zamanlsr gibi kolay akıp gitmiyor
sen kullan ihmal etme 12. haftadan sonra rahatlarsın biraz daha

Üf mide bulantısı kusmaktan da korkuyorum nefret ediyorum bu mide yanması da biraz zorlu geçecek o zaman desene Ne yapıyordun miden yandığı zaman? Şunu yiyordum geçiyordu dediğin bir şey var mı
Ha evet yazacaktım unuttum. Leblebi kısa süreli, bir çay bardağı soğuk süt uzun süreli rahatlatıyor

stresten de olur canım

Bir süre çay kahve dahi tüketmiycem kolayı asitli şeyleri hamileliği öğrenince kesmiştim zaten de sabah danışacağım doktoruma teşekkür ederim canım benim

İnşallah canim ikimiz içinde hayirlisi olsun sen hangi şhirdesin cnm bende iyi bi doktor arayişindayim

Aslında prolutex kullanıyordum dexi pek sevemedim bana o kırılan cam kısmı güven vermiyor korkuyorum içinde kalıcak felan kafada kuruyorum ama ipne ucu çok ince ve süzgeçli gibi sarınuçlar . Canım benimkini mağlesef hiç bir şekilde ödemiyor çünki yurtdışı hastasıyım .Tüp bebek tedavimi İstanbulda oldum ama almanyada yaşıyorum. Ama haklısın orada olsam kesinlikle kas altına olanı alırdım zira bukadar maliyetli değildir . Sen nerede tedavi gördün hayırlı olsun tüp bebek ve aşılama annelerini görünce tanıdığı görmüş gibi oluyorum

Üf mide bulantısı kusmaktan da korkuyorum nefret ediyorum bu mide yanması da biraz zorlu geçecek o zaman desene Ne yapıyordun miden yandığı zaman? Şunu yiyordum geçiyordu dediğin bir şey var mı
Ben de fobik derecedeyim bulantıya ama metanetli oluyo insan gerçekten. Sebebi belli olunca geçecek diyorsun

Bir süre çay kahve dahi tüketmiycem kolayı asitli şeyleri hamileliği öğrenince kesmiştim zaten de sabah danışacağım doktoruma teşekkür ederim canım benim
Birde bol bol su .. bulantılarında varmı sabahları canım ?

Canim hakkinda hayirlisi olsun belkide vardir bundada bi hayir

bence normal canım 11 ocak benim adet tarihim cumartesi doktor keseyi net göremedi tam 5 haftalıktı var gibi bisey dedi bugün gitsem belki gözükürdü ama yolk sac olmayabilirdi
Erken öğrenmenin stresi de bambaşka oluyormuş gerçekten cuma günü 6+2 falan olmuş olacak insallah görünür bebis heyecanla bekliyorum zaman da geçmek bilmiyor

Ben de fobik derecedeyim bulantıya ama metanetli oluyo insan gerçekten. Sebebi belli olunca geçecek diyorsun
O kadar haklısın ki gerçekten küçücük bir şey için şu an ne olursa olsun bir şekilde gücü oluyor insanın çok enteresan bir duyguymuş hep bizimle olsun bebişler de bir şekilde halledilir bu belirtiler

Çok iyi yaa damdan düştük hepimiz ondandır. Tedavim Kayseri de oldu ama memleketimde takibim. kafam da pek rahat değil henüz. 6+4 te kese ve yolk gördük kalp için teeee 2 hafta sonraya gün attı doktorumuz. Sabırla bekliyorum çoktan giderdim de eşim yemin verdirdi iki kese gördük biz biri daha da küçük. Onun kalbi duymazsak daha stres yaparız diye düşünüyoruz. Ne kadar geç o kadar garanti inşallah. Sen hangi süreçtesin umarım duymuşsundur kalbi

Karbonatlı su için hemen geçiyor mide asidini ağzınızdan cikariyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…