sen kullan ihmal etme 12. haftadan sonra rahatlarsın biraz dahaSorma akıntısı ve kokusu çok kötü ama doktor normal diyor 12 ci haftaya kadar devam dedi birde . Kesinlikle kuruluk yapıyor çok çok net fark ettim ilk zamanlsr gibi kolay akıp gitmiyor
bu soru yasaklı soru olsun daha önce konusuldu kırıcı olunuyor tutma desen tutcam der tut dersen tutulmaz der :)Hanımlar ramazanda oruç tutmayı düşünüyor musunuz ?
Aa öyle mi bilmiyordum pardon :)bu soru yasaklı soru olsun daha önce konusuldu kırıcı olunuyor tutma desen tutcam der tut dersen tutulmaz der :)
Ha evet yazacaktım unuttum. Leblebi kısa süreli, bir çay bardağı soğuk süt uzun süreli rahatlatıyorÜf mide bulantısı kusmaktan da korkuyorum nefret ediyorum bu mide yanması da biraz zorlu geçecek o zaman deseneNe yapıyordun miden yandığı zaman? Şunu yiyordum geçiyordu dediğin bir şey var mı
stresten de olur canımBugün o kadar diyet tarzı beslendim ki anlatamam akşam fırında sebze yedim yağsız falan sabah desen haşlanmış yumurta lor peynir zeytin avokado biraz da yeşillik. Bugün kahve çay dahi içmedim. Nerden geliyor bu reflü anlayamıyorum. Hamilelik öncesi de olurdu ama haftada biri geçmezdi şimdi sabahtan bu yana ölüyorum.
Bir süre çay kahve dahi tüketmiycem kolayı asitli şeyleri hamileliği öğrenince kesmiştim zaten de sabah danışacağım doktoruma teşekkür ederim canım benimMide çok kötü yapıyor insanı çok haklısın bir süre bu şekil beslenmeye devam et geçer yada doktoruna danış.. benimde sabahları mide ağrım oluyor galiba hamilelik başındada olsak bu tarz mide sorunları normal .
İnşallah canim ikimiz içinde hayirlisi olsun sen hangi şhirdesin cnm bende iyi bi doktor arayişindayimÖzele gittim ama pek beğenmedim devlet ve özelin farkını hissettirmedi yani gittiğim hstane iyi bir hastane arayısındayım bulana kadar devlette devam edicem galibainsallah hayırlısı ile görürsün bu sefer pozitif düsün hayırlısı ile güzel seyler olsun
Aslında prolutex kullanıyordum dexi pek sevemedim bana o kırılan cam kısmı güven vermiyor korkuyorum içinde kalıcak felan kafada kuruyorum ama ipne ucu çok ince ve süzgeçli gibi sarınuçlar . Canım benimkini mağlesef hiç bir şekilde ödemiyor çünki yurtdışı hastasıyım .Tüp bebek tedavimi İstanbulda oldum ama almanyada yaşıyorum. Ama haklısın orada olsam kesinlikle kas altına olanı alırdım zira bukadar maliyetli değildir . Sen nerede tedavi gördün hayırlı olsunDex olanı mı kullanıyorsunuz. Güvence ödemiyor biliyorsunuz benim de tüp benek sizin de öyle muhakkak başkası kullanmıyor çünkü.Neyse hatırlatmak istedim takibimi yapan dr günlük kullandığım dex e göre dozu ayarlayıp kastan olanı yazıyo. 2 3 güne bir sağlı sollu olunca ağrı yapmıyo. Maddi külfeti az fazla ya aklınızda olsun istedim
İkisi de yok evde yarın alıyorum kesinlikle deneyeceğim çok teşekkür ederim canım benim çok sağ olHa evet yazacaktım unuttum. Leblebi kısa süreli, bir çay bardağı soğuk süt uzun süreli rahatlatıyor
Ben de fobik derecedeyim bulantıya ama metanetli oluyo insan gerçekten. Sebebi belli olunca geçecek diyorsunÜf mide bulantısı kusmaktan da korkuyorum nefret ediyorum bu mide yanması da biraz zorlu geçecek o zaman deseneNe yapıyordun miden yandığı zaman? Şunu yiyordum geçiyordu dediğin bir şey var mı
Birde bol bol su .. bulantılarında varmı sabahları canım ?Bir süre çay kahve dahi tüketmiycem kolayı asitli şeyleri hamileliği öğrenince kesmiştim zaten de sabah danışacağım doktoruma teşekkür ederim canım benim
Canim hakkinda hayirlisi olsun belkide vardir bundada bi hayirHanımlar merhaba, hayırlı olsun herkese sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah
Ben bugün kaset test yaptım sat 11 ocaktı gecikme yaşayınca belirtiler de tanıdık gelince test yaptım sonuç bu şekilde, yarın kan vermeye gideceğim. Şöyle bir sorunum var ne yazık ki sevinemiyorum, bir bebeğim var 15 aylık, geçen hafta eşimin bir yanlışı yüzünden boşanmaya karar vermiştim ve bugün hamile olduğumu öğreniyorum çok karışık duygular içindeyim, planlı bi gebelik zaten değildi.. kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Erken öğrenmenin stresi de bambaşka oluyormuş gerçektenbence normal canım 11 ocak benim adet tarihim cumartesi doktor keseyi net göremedi tam 5 haftalıktı var gibi bisey dedi bugün gitsem belki gözükürdü ama yolk sac olmayabilirdi
O kadar haklısın ki gerçekten küçücük bir şey için şu an ne olursa olsun bir şekilde gücü oluyor insanın çok enteresan bir duyguymuşBen de fobik derecedeyim bulantıya ama metanetli oluyo insan gerçekten. Sebebi belli olunca geçecek diyorsun
İstanbuldayım Anadolu yakası canım sen neredesinİnşallah canim ikimiz içinde hayirlisi olsun sen hangi şhirdesin cnm bende iyi bi doktor arayişindayim
Hiç istah yok bende yemek de yiyemiyorumKizlar aşermeniz varmi sizin
Bol su içmeye çalışıyorum, bulantım hiç yok daha başlamadı sadece mide yanması canımBirde bol bol su .. bulantılarında varmı sabahları canım ?
Hayirlisi ne ise o olsun sağlikli gelsinlerde yavrucaklarBen de aynı ekşi dolmalar, limonu ısırarak yiyoyorum bir de portakala düştüm
Kız bebiş habercisi mi acaba bunlar
Çok iyi yaaAslında prolutex kullanıyordum dexi pek sevemedim bana o kırılan cam kısmı güven vermiyor korkuyorum içinde kalıcak felan kafada kuruyorum ama ipne ucu çok ince ve süzgeçli gibi sarınuçlar . Canım benimkini mağlesef hiç bir şekilde ödemiyor çünki yurtdışı hastasıyım .Tüp bebek tedavimi İstanbulda oldum ama almanyada yaşıyorum. Ama haklısın orada olsam kesinlikle kas altına olanı alırdım zira bukadar maliyetli değildir . Sen nerede tedavi gördün hayırlı olsuntüp bebek ve aşılama annelerini görünce tanıdığı görmüş gibi oluyorum
Karbonatlı su için hemen geçiyor mide asidini ağzınızdan cikariyorsunuzKızlar daha önce de yazmıştım benim çok şiddetli şekilde midem yanıyor reflüm çıkıyor. Bugün sabahtan bu yana 6. rennie çiğneyişim. Gerçekten geberiyorum mide yanmasından. Bu kadar rennie çiğnenir mi hamilelikte zararı var mıdır? Yarın doktoruma danışacağım ama geçmiyor midemin yanması… Ne yapacağım ben böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?