• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Çok teşekkür ederimmm 😍 Kese için idrara sıkışık mı gitmek gerekir acaba biliyor musun canım?
Bazı doktorlar sıkışık bakıyor benimki tamamen boşaltıyordu sen sıkışık git gerekirse tuvaletini yaparsın hemen. Evden çıkarken hastaneye giderken 1,5 litre su al yanına yavaş yavaş iç

Bazı doktorlar sıkışık bakıyor benimki tamamen boşaltıyordu sen sıkışık git gerekirse tuvaletini yaparsın hemen. Evden çıkarken hastaneye giderken 1,5 litre su al yanına yavaş yavaş iç
Öyle yapıcam canım haklısın her ihtimale karşı sıkışık gtmek mantıklı dediğin gibi 😊 Seninle günlerimiz ve değerlerimiz yakındı birkaç saate yazarım randevunun nasıl geçtiğini. Sen de çok dua et olur mu 💞

Öyle yapıcam canım haklısın her ihtimale karşı sıkışık gtmek mantıklı dediğin gibi 😊 Seninle günlerimiz ve değerlerimiz yakındı birkaç saate yazarım randevunun nasıl geçtiğini. Sen de çok dua et olur mu 💞
Tabiki allahım sağlıkla mutlulukla bir avazda kucağınıza versin inşallah keyifle geçsin gebeliğiz💕

Merhaba, daha önce kese boş olabilir demişti doktor yazmıştım belki hatırlarsınız kese boş değilmiş şükür kalp atışını duyduk ama perşembe kalp atışlarım yükseldi ara ara tansiyonum 14 e çıkmış akşam acile gittim orada bebek görülmüştü cumarteside kendi doktoruma gittim kalp atışı duyduk, tansiyon önemli takip edelim dedi aspirin başladı bir de kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon varmış tekrar bakıp antibiyotik yazıcam dedi ve esas önemli cmv hem igg hem igm yüksek çıkmış , yarın gel avidite bakalım genelde avidite yüksek çıkıyor zaten sorun olmaz merak etme dedi ama avidite sıkıntılı çıkarsa ne yapacağımıza bakarız dedi yarın gel detaylı konuşalım dedi var mı buna benzer durumu olablar sanki hepsi üst üste geliyor gibi

Kızlar deprem oldu burda şiddeti dusuk aslında ama hıc böyle hissetmemiştim ben güm diye bir ses geldi resmen. okadar korktum ki karnım agrıyo yaa off
Eryamandaydın sanırım sen de değil mi ben işteyim hissetmedim ama eşim evden çalışıyor çok hissetmiş korkmuş beni aradı deprem oldu sen hissettin mi iyi misin diye panikle ben de yemekten sonra başımı masaya koymuştum telefon ile o kadar korktum ki yüreğim ağzıma geldi valla geçmiş olsun hepimize merkez üssü yakın olunca çok hissedildi heralde Allah korusun hepimizi

Eğer karından bakarsa sıkışık gelin diyor. Ama alttan bakıcsk olursa idrarınızı yapın gelin diyolar :). 5+6 da karından kese görünür sma bebek bi tık zor alttan bakabilir
Bendr 5+6 da gördüm bebrğimi ama alttan
Ben her ihtimale karşı sıkışık gideceğim gerek yok derse de fark etmez diye ☺️

Eryamandaydın sanırım sen de değil mi ben işteyim hissetmedim ama eşim evden çalışıyor çok hissetmiş korkmuş beni aradı deprem oldu sen hissettin mi iyi misin diye panikle ben de yemekten sonra başımı masaya koymuştum telefon ile o kadar korktum ki yüreğim ağzıma geldi valla geçmiş olsun hepimize merkez üssü yakın olunca çok hissedildi heralde Allah korusun hepimizi
Çok geçmiş olsun canim☘️Allah beterinden korusun

Cırcır olan varmı ya bu süreçte 😂 çok rahatsız etti beni dünden beri. Zaten ağrılarım vardı bulantım vardı ,bide üstüne bu eklendi

Back