- 24 Temmuz 2023
- 5
- 0
- 6
- 29
son adet tarihim 7 ocak. adım elif yaşım 29 tahmini doğum yapaacgım tarih 14 ekim 2025elif erkaya merhaba canım sende buraya yazabilirsin. Sende yukardaki şeyleri yazarsan ekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet tarihim 7 ocak. adım elif yaşım 29 tahmini doğum yapaacgım tarih 14 ekim 2025elif erkaya merhaba canım sende buraya yazabilirsin. Sende yukardaki şeyleri yazarsan ekleyeyim
İnşallah bebeği görürsünüz rahat rahat gelirsinizBen her ihtimale karşı sıkışık gideceğim gerek yok derse de fark etmez diye![]()
İnşallahİnşallah bebeği görürsünüz rahat rahat gelirsiniz
üçüncü çocukelif erkaya merhaba canım sende buraya yazabilirsin. Sende yukardaki şeyleri yazarsan ekleyeyim
Olmaz mı bir gün ishal bir gün kabız bir gün şişlil bir gün gaz hepsi var ben deCırcır olan varmı ya bu süreçteçok rahatsız etti beni dünden beri. Zaten ağrılarım vardı bulantım vardı ,bide üstüne bu eklendi
Canım öncelikle hem hayırlı olsun bebeğin, kalp atışını duymanız ve diğer yandan da çok geçmiş olsun. Yazdıklarınla alakalı bir bilgim yok eski sayfalarda kalmasın sorun diye yanıtlamak istedim.Merhaba, daha önce kese boş olabilir demişti doktor yazmıştım belki hatırlarsınız kese boş değilmiş şükür kalp atışını duyduk ama perşembe kalp atışlarım yükseldi ara ara tansiyonum 14 e çıkmış akşam acile gittim orada bebek görülmüştü cumarteside kendi doktoruma gittim kalp atışı duyduk, tansiyon önemli takip edelim dedi aspirin başladı bir de kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon varmış tekrar bakıp antibiyotik yazıcam dedi ve esas önemli cmv hem igg hem igm yüksek çıkmış , yarın gel avidite bakalım genelde avidite yüksek çıkıyor zaten sorun olmaz merak etme dedi ama avidite sıkıntılı çıkarsa ne yapacağımıza bakarız dedi yarın gel detaylı konuşalım dedi var mı buna benzer durumu olablar sanki hepsi üst üste geliyor gibi
Ben yaptırmadım. Yarın kese ve kalp atışı için gideceğiz 5+2 deyim bugün. İlerleyen zamanlarda kan bakılırKizlar hala kan testlerini yaptirmayan var mi?
Geçmiş olsun ben 9 ay mide bulantısı çekmiş ve çalışan bir kadın olarak kusarak işe gittim kusarak döndüm öncelikle kusmaktan korkma inanılmaz rahatlatıyor, yaplı ve baharatlı tüketme zaten miden almıyor. Ben sadece leblebi yedim kuru kuruya sabahları baya rahatladım. Mideni aç bırakma sürekli azar azar mide suyunu alacak birşeyler ye ve fresh şeyler tüket. Nektari ve yeşil alma. Salatalık. Vs ve naneli sakız. Çok iyi geliyor gün içinde çiğnerdim. Ofiste.Sanırım korktuğum oldu mide bulantılarım başladıofiste çalışıyorum ve kimse hamile olduğumu bilmiyor nasıl yöneteceğim bilmiyorum mide bulantısına iyi gelecek tavsiyesi olan var mıdır
Ben yaptırdım ama idrarda bakteri çıktı antibiyotik verdiKizlar hala kan testlerini yaptirmayan var mi?
Evet ben doktora sordum oda bebegi gormeden kan testi istemiyoruz dedi bende cumartesi gidicem inşallah duyarim kalp sesini ve bebesimi gorurm gzl haberlerle gel sende canimBen yaptırmadım. Yarın kese ve kalp atışı için gideceğiz 5+2 deyim bugün. İlerleyen zamanlarda kan bakılır![]()
Gecmis olsun kuzum umarim önemsz biseydir endiselenme dktor bisey dmedimiBen yaptırdım ama idrarda bakteri çıktı antibiyotik verdi(( çok mu tehlikeli birşey bilmiyorum. Aslında hiç yanmam falan birşeyim yok
(
Amin canım inşallah ikimizde bebişimizi görürüz ve minnoş kalp atışlarını duyarız içimiz rahat eder. Evet önce bu ikisine bakıyorlar daha sonra ise kan idrar vs süreçleri. Sağlık ocağına da bildirmek gerekiyor bunlardan sonra hamileyim diye.Evet ben doktora sordum oda bebegi gormeden kan testi istemiyoruz dedi bende cumartesi gidicem inşallah duyarim kalp sesini ve bebesimi gorurm gzl haberlerle gel sende canim![]()
gecmıs olsun canım kilon varmı? nabız yukseklıgı rıtm artısı bıraz onla alaklı olabılıyor. Kendımden biliyorum. Benımde cmv ıgg yuksek ama ıgm dusuk cıktı ama bir bilgim yok acıkcası. doktorun aslında sorun olmaz merak etme demiş bence sende endişe etme. benımde idrarda bakteri biraz yuksek cıktı cok degıl ama simdilik ilac vermedi.Merhaba, daha önce kese boş olabilir demişti doktor yazmıştım belki hatırlarsınız kese boş değilmiş şükür kalp atışını duyduk ama perşembe kalp atışlarım yükseldi ara ara tansiyonum 14 e çıkmış akşam acile gittim orada bebek görülmüştü cumarteside kendi doktoruma gittim kalp atışı duyduk, tansiyon önemli takip edelim dedi aspirin başladı bir de kan ve idrar vermiştim idrarda enfeksiyon varmış tekrar bakıp antibiyotik yazıcam dedi ve esas önemli cmv hem igg hem igm yüksek çıkmış , yarın gel avidite bakalım genelde avidite yüksek çıkıyor zaten sorun olmaz merak etme dedi ama avidite sıkıntılı çıkarsa ne yapacağımıza bakarız dedi yarın gel detaylı konuşalım dedi var mı buna benzer durumu olablar sanki hepsi üst üste geliyor gibi
kac cıktı bakteriBen yaptırdım ama idrarda bakteri çıktı antibiyotik verdi(( çok mu tehlikeli birşey bilmiyorum. Aslında hiç yanmam falan birşeyim yok
(
Merhaba siz keseyi ve yolk sacı görmüş müydünüzEvet ben doktora sordum oda bebegi gormeden kan testi istemiyoruz dedi bende cumartesi gidicem inşallah duyarim kalp sesini ve bebesimi gorurm gzl haberlerle gel sende canim![]()
Ben tahlil sonuçlarımı whatsapptan yolladım o da reçete yazdı. Soramadım o yüzden. Perşembe kontrolüm var gidene kadar ilacımı kullanıp, gitmeden tekrar test vermeyi düşündüm. Gidince de sorarım artıkGecmis olsun kuzum umarim önemsz biseydir endiselenme dktor bisey dmedimi
bu şekilde çıktı ama diğer hersey normalkac cıktı bakteri